• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hintbalyoga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
503
334
103
Arkadaslar merhaba benim adetime 1 hafta kala gecen pazar gunu bel agrisiyla birlikte lekelenme seklinde kahverengi akintim oldu hala da devam ediyor bende strese girdim acaba bu yerlesme kanamasimi daha adet gunum gelmedigi icin tahlil de yapmak istemiorum bu sekilde basina gelip hamile oldugunu ogrenen var mi ?ne zaman kan versem bilemedim?
Bide calistigim yerde bi kadin sen hamilemisin gozlerin bugulanmis dedi iyice tribe girdim.hayal kirikligina ugramak istemiyorum :(

Aynısını bir hafta önce yaşadım ve şuan kan tahliline göre gebeyim :) 20.günümde bel ağrısıyla kahverengi leke geldi 3-4gün leke leke sürdü ve bitti canım.22.gün hcg 35ti :)

Bende aynı durumu yaşıyorum daha adetime 13 gün fln var ilişkiden on gün sonra kahverengi ve kanlı damar gibi uzayan. akıntım oldu bordo kırmızı bşy gözlerim büyüdü kirpiklerim birleşti gibi karnımda ara sıra batma yanma kaşıntı gibi bşyler oluyor iinşallah hamileymdr adetin ikinci günü normalde kan vercktm inşallah gerek kalmaz

Back