• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
Kızlar yardım. Tam 1 hafta önce adet oldum. Fakat adet günümden 1 hafta önce geldi normalde 32 günde falan olurum 27. Gün geldi. açık kırmızı renkte başladı çok az geldi ve 3. Gün kahverengiye dönüp leke gibi gelerek bitti. Birçok test yapmıştım negatif çıkmıştı. Buakşam öylesine yapayım dedim ve ayıptır söylemesi idrarım bulanık geldi ne olduğunuanlamadım ilk 1 2 dakika baktım negatif diye bırakıp gitmiştim. Şimdi tuvalete girince farkettimki silik bi çizgi var testte ışık tutmadan da görünüyor . Kurumuş fakat nezaman belirdi bilmiyorum. Sizce üstüne mi gördüm yada test bozuk mu.

Eklentiler

• IMG_7241.jpg
    IMG_7241.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 421
  • IMG_7243.JPG
    IMG_7243.JPG
    43,7 KB · Görüntüleme: 403
Kızlar yardım. Tam 1 hafta önce adet oldum. Fakat adet günümden 1 hafta önce geldi normalde 32 günde falan olurum 27. Gün geldi. açık kırmızı renkte başladı çok az geldi ve 3. Gün kahverengiye dönüp leke gibi gelerek bitti. Birçok test yapmıştım negatif çıkmıştı. Buakşam öylesine yapayım dedim ve ayıptır söylemesi idrarım bulanık geldi ne olduğunuanlamadım ilk 1 2 dakika baktım negatif diye bırakıp gitmiştim. Şimdi tuvalete girince farkettimki silik bi çizgi var testte ışık tutmadan da görünüyor . Kurumuş fakat nezaman belirdi bilmiyorum. Sizce üstüne mi gördüm yada test bozuk mu.

Merhaba hayırlı olsun hamilemisin sanrm.acba üstüne görme yaşayıp mı hamilr kaldın

Be kadar bekledi test? Yani ikinci kez ne zaman baktınız?

Bana çok çok silik gibi geldi yeni bir test yapmayı deneyin isterseniz. Bide testi kırıp içinde ki çizgiye bakmayın çünkü o çizgi zaten normalde de çok hafif görünüyor hayali gibi.

merhaba bu sonucun üzerine mi hamile olduğunuzu öğrendiniz???

Benimde adetim her zaman 7 gün sürerdi geçen ay 4 gün sürdü ama hamile değildim inşallah sen hamilesindir...

Merhaba aranıza yeni katıldım. Yardımınıza, tecrübelerinize ihtiyacım var :)
3 aylık evliyim son adet tarihim 5 Aralık ve adet gecikmem de asla yoktur ve adetlerim 7 gün sürer ama bu ay 4 Ocakta adet olmam gerekirken olmadım adetimin gecikmesinin 2. gününde kan testi yaptırdım ve sonuç 0,100 çıktı yani negatif.. 8 Ocakta kanamam oldu ve 3 gün sürdü aslında 7 gün sürmesi gerekiyordu. Hamilelik belirtilerim de var ama sonuç negatif çıktı kafam çok karışık hamile miyim değil miyim? Üstüne görme mi yaşadım bilemiyorum..

Back