• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜSTÜNE GÖRME YAŞAYANLAR??

Benim bir arkadaşım adete bir hafta kala lekelenme olmus damla seklinde.birkac gün sonra iki gün adet gibi olmus.bidahaki ay adet gecikmesiyle kan testi yaptirmis.bir aylik hamile cikmis.Şuan bende buna benzer bir durum yaşadım.cuma günü 4-5damla kan lekesi gördüm.adetime 5gün vardi.erken adet oldum diye ped koydum.gerisi gelmedi.hicbir agri adet belirtisi de yoktu.ertesi gün kasikta igne batmasi yasadim.ogünde adet olmadi.bi sonraki gün.sabah adetim geldi.asiri kasik agrim oldu.cuma gunki lekeyi yerlesme olarak sandim.amaBen iki gun sonra adetim gelince hüsrana.ugradim.üstüne.görme olsa keske.

Yerleşme kanaması yaşadım ben ama üstüne görme daha farklı oluyo onda adet gününde adet görür gibi kanama oluyormuş nadir bir durum... Benimki adetimin 34.gününde olmuştu kan geldi 2 defa sonra kesildi adet olmadım hamileymişim

Benim annem ve teyzelerim üstüne görmüş
teyzeme özellikle somustum bildiginiz adet gibiydi dedi. O yüzden 3 ay sonra öğrenmiş hamile olduğunu..

Bende 2 gün lekelenme oldu hatta bi ara lekeden biraz fazla geldi ama hemen kesildi

arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen

Back