Kızlarrr yardımınıza çokkk ihtiyacım var bebek istiyoruz bunun içinde yumurtlama dönemim de dahil sürekli denedik bu ay . Kahve lekelenme yaşadım 2 güne yakın çok azdı. Ardından normal adet oldum ama 3 gün sürdü sadece normalde 5 gün sürer. Ve şuan midemde ara ara çok az denilecek şekilde bulantı var kasık ağrım ara ara oluyor. Onun dışında damarlarım aşırı belirginleşti bacaklarım göğüslerim vs bariz belli annem bana hamile kaldığında da böyle olmuş o yüzden umudum var. Yaşayan varmı lütfen yardımcı olunnn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstüne görme yaşayanlar acilll
- Konu Sahibi Nur2293
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tek cozum test yapmakKızlarrr yardımınıza çokkk ihtiyacım var bebek istiyoruz bunun içinde yumurtlama dönemim de dahil sürekli denedik bu ay . Kahve lekelenme yaşadım 2 güne yakın çok azdı. Ardından normal adet oldum ama 3 gün sürdü sadece normalde 5 gün sürer. Ve şuan midemde ara ara çok az denilecek şekilde bulantı var kasık ağrım ara ara oluyor. Onun dışında damarlarım aşırı belirginleşti bacaklarım göğüslerim vs bariz belli annem bana hamile kaldığında da böyle olmuş o yüzden umudum var. Yaşayan varmı lütfen yardımcı olunnn
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Üstüne görmeyse her türlü çıkar varsa eğer. Ama bence adet olmuşsun zatenCanım çok araştırdım ama idrar testi sonuç vermez dediler kan içinde henüz cesaret edemiyorum
- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
İdrar testi yap canım üstüne görmeyse cıkar cıkmazsa zaten hamıle degılsındır . Korkuyu kafandan at lütfen . Zihninide bedenınıde rahat bırak . Hakkında hayırlısı olsunCanım çok araştırdım ama idrar testi sonuç vermez dediler kan içinde henüz cesaret edemiyorum
Eger doktora gittiysen bi sıkıntı yoksa yapabılcegun bisey yok canım . Allah hayırlı zamanda nasıp etsın . Kafanı rahatlat akısına bırak bak hersey nasıl yoluna girecekİnşallah kuzucum çok teşekkür ederim en iyisi diğer adet günümü beklemek ❤