U ulvis Guru Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2009 4 0 286 Antalya 7 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ulvis #1 kızlar merhaba acaba hamilelikte üsütne görme diye bir olay var mı? varsa adet kanamasından farklı mı merak ediyorum. bilgisi olan paylaşsın lütfen.
kızlar merhaba acaba hamilelikte üsütne görme diye bir olay var mı? varsa adet kanamasından farklı mı merak ediyorum. bilgisi olan paylaşsın lütfen.
yusufburcu BEBEĞİME VE KOCAMA AŞIĞIM Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2009 1.515 0 116 Bursa 7 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ulvis #2 Evet canım bÖyle bırŞey var adet kanamasından farkı rengının ve mıktarının deĞıŞık olması canım umarım yardımcı olabılmıŞımdır
Evet canım bÖyle bırŞey var adet kanamasından farkı rengının ve mıktarının deĞıŞık olması canım umarım yardımcı olabılmıŞımdır
LEYLA3842 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2009 285 0 96 Sivas 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ulvis #3 evet cnm var ama bazıları yerleşme kanaması da diyor.döllenmiş yumurta rahme girerken çok az bir kanama olabiliyormuş..bir de adete yakın bir dönemde hamile kalınınca da oluyormuş ama miktarı az oluyormuş..
evet cnm var ama bazıları yerleşme kanaması da diyor.döllenmiş yumurta rahme girerken çok az bir kanama olabiliyormuş..bir de adete yakın bir dönemde hamile kalınınca da oluyormuş ama miktarı az oluyormuş..
S SORUYORUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2009 54 0 86 İstanbul 23 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ulvis #4 evet ben onlardanım.evliğimin 3 ayında hamile oldumu öğrtendim .oysaki aedt düzenim devam ediyordu.sadece normalden bizaz daha kısa sürmüştü...
evet ben onlardanım.evliğimin 3 ayında hamile oldumu öğrtendim .oysaki aedt düzenim devam ediyordu.sadece normalden bizaz daha kısa sürmüştü...