- 13 Şubat 2021
- 3
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi ioannadespina7
İnşallah allah bana da gebe kalmayı nasip eder çok teşekkür ederim. İlk fırsatımda test yapmaya gidecegim ama şuan merkeze çok uZaktayız. Ümitlenmek istemiyorum da ama kendimi ilk kez böyle hissediyorum. Allah nasip etsin diye dualar ediyorum.iki gebeligimde de yaşadım adetten 5 yada 6 gün önce 3 gün hafif peçeteye silince gelen pas renginde gün icinde 2 yada 3 kez gelen lekelenme yaşadım ama tabi bunyeden bünyeye değişiklik göstere biliyor
Allah gönlünüze göre versin isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. çok stres yapmayın gebeliğin gecikmesinde en büyük etken stres cnm bende maalesef 2 gebelikte de belli haftalarda kaybettim onun için rabbim hayırlısını sagliksini uzun omurlusunu nasip etsin biraz rahat ol inşallah en kısa zamanda bebis haberi alırsınİnşallah allah bana da gebe kalmayı nasip eder çok teşekkür ederim. İlk fırsatımda test yapmaya gidecegim ama şuan merkeze çok uZaktayız. Ümitlenmek istemiyorum da ama kendimi ilk kez böyle hissediyorum. Allah nasip etsin diye dualar ediyorum.
İnşallah çok ama çok teşekkür ederm. Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınızla mutlu bi hayat sunsun sizeAllah gönlünüze göre versin isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. çok stres yapmayın gebeliğin gecikmesinde en büyük etken stres cnm bende maalesef 2 gebelikte de belli haftalarda kaybettim onun için rabbim hayırlısını sagliksini uzun omurlusunu nasip etsin biraz rahat ol inşallah en kısa zamanda bebis haberi alırsın
aminn hepimize inşallahİnşallah çok ama çok teşekkür ederm. Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınızla mutlu bi hayat sunsun size
Merhaba normalde düzenli adet gören biriyim adetim 7 gün gecikti üstüne adet görme olabilir miaminn hepimize inşallah
merhaba 1 hafta sonra mi oldunuz anladımMerhaba normalde düzenli adet gören biriyim adetim 7 gün gecikti üstüne adet görme olabilir mi
Hayır 27 gün adet görmedim ve sonra kanamam oldu ağrısız normal adet gibi değil sancim da yok olmadı da acaba hamile olabilir miyim çözemedim ne olduğunu asla gecikmezdi adetim bu kadar korunmuyorum damerhaba 1 hafta sonra mi oldunuz anladım
üstüne görme olabilir lekelenme şeklinde ise yarın bi test yapın Allah gönlünüze göre versin inşallahHayır 27 gün adet görmedim ve sonra kanamam oldu ağrısız normal adet gibi değil sancim da yok olmadı da acaba hamile olabilir miyim çözemedim ne olduğunu asla gecikmezdi adetim bu kadar korunmuyorum da
Üstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçtiiki gebeligimde de yaşadım adetten 5 yada 6 gün önce 3 gün hafif peçeteye silince gelen pas renginde gün icinde 2 yada 3 kez gelen lekelenme yaşadım ama tabi bunyeden bünyeye değişiklik göstere biliyor
merhaba gebelik her kesde farklılık gösterebiliyor yerleşme kanaması her kadın da olmuyor ve 1 kere oluyor adetleriniz düzenli ise her ay oluyorsanız gebelik yokturÜstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçti