• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ustune gorme yardim :(

crean2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
196
0
36
İstanbul
Arkadaslar biz cocuk istiyoruz buay ovulasyon testiyle denedik fakat regli oldum ama reglim 3 gun once geldi ayin 10 unda saat 12 gibi oldum dun geceden beri gelmiyor hic normalde benim 4-5 gun surerdi ama son gunlerindedamla gibi gelirdi fakat bu ay iki gune kesildi sinirim bozuldu bugun biranda aklima acabami dedim ama adet oldugum gun test yapmistim negatifti kafam karisti cok boyle birsey yasayan arkadaslar varsa lutfen yardimci olun sabah test yapayim mi yapmayayim mi

canım adet olduğun gün test yapıp negatif çıktıysa şu an adet oluyorsun insan kendini o kadar çok kafaya takıyor ki bu bebek işine hormonlarda bozuluyor bende böyleydim test yardım negatif çıkardı ama leke şeklinde gelirdi falan sonra tekrar yapardım yine negatif maaleseff...eğer üstüne görme ise bekle çünkü yerleşme kanaması diyorlar buna idrar testi yerleşme kanamasından 3 gün sonra çıkıyor ...istiyorsan yarın tekrar yap

canım adet olduğun gün test yapıp negatif çıktıysa şu an adet oluyorsun insan kendini o kadar çok kafaya takıyor ki bu bebek işine hormonlarda bozuluyor bende böyleydim test yardım negatif çıkardı ama leke şeklinde gelirdi falan sonra tekrar yapardım yine negatif maaleseff...eğer üstüne görme ise bekle çünkü yerleşme kanaması diyorlar buna idrar testi yerleşme kanamasından 3 gün sonra çıkıyor ...istiyorsan yarın tekrar yap

Ben ilk oyle dusundum ama sonra baktim adetim normal geliyor hos ilk gun cok gelmedi tedirgin oldum bende ama yerlesme kanamasini bi arkadasima sordum oda leke leke geliyor diyince acaba ustunemi gordum dedim belkide cocuk istedigim icin sacmaliyorum kafam cok karisti ama cok tesekkur ederim cevabin icin sende insallah guzel hamilelik gecirip hayirlisiyla minigine kavusursun Allahim isteyen herkeze nasip eder insallah

merhaba canım bende 12 sinde adet oldum şubat ayında kürtaj olmuştum kalp atışları gelmedi bu aya kadar hep düzenli geldi adetim 27 gün arayla bu sefer dikatimi çeken benimde 4 5 gün sürer 3 gün normal kanamam geldi 2 gündür de her tuvalete oturduğumda kahverengi lekeler geliyor ve bugün pembemsi gibi geldi kafama takılmaya başladı bugün acaba üstünemi gördüm diye hasta olmadan 1 hafta öncesi birlikte olduğumuzda korunmamıştım test alıp yapsam mı çıkarmı idrar testinde kasıklarımda bugün yeni adet oluyormuşum gibi ağrı var :(

merhaba canım bende 12 sinde adet oldum şubat ayında kürtaj olmuştum kalp atışları gelmedi bu aya kadar hep düzenli geldi adetim 27 gün arayla bu sefer dikatimi çeken benimde 4 5 gün sürer 3 gün normal kanamam geldi 2 gündür de her tuvalete oturduğumda kahverengi lekeler geliyor ve bugün pembemsi gibi geldi kafama takılmaya başladı bugün acaba üstünemi gördüm diye hasta olmadan 1 hafta öncesi birlikte olduğumuzda korunmamıştım test alıp yapsam mı çıkarmı idrar testinde kasıklarımda bugün yeni adet oluyormuşum gibi ağrı var :(

eğer canım üç gün normal kanaman olduysa zannetmiyorum hamile değilsindir ama bazı üstüne görmeler yoğun kanamalı olabiliyor bir test yap istersen

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.son adet tarihim 14 haziran geciktim hamileyimdir diye düşündüm ama bugün kanamam başladı bu yerleşme dedikleri olabilirmi bu ay klomen kullandım doktor yumurtaların çatlamış buyuk ihtimal gebe kalırsın demişti ama olmadı galiba bunla ilgili bi fikri olan varmı.9 aydır deniyoruz bebek bu arada 7 yaşında bi oğlum var onda bu kdr uğraşmamıştık şimdi neden böyle oldu anlamıyrm

ben de başka bir topikte yazmıştım..adetlerim çok düzenli ama bu ay 4 gün gecikti 16 temmuzda dr a gittik. dr.olabilir bekleyip görecez dedi..geç döllenme olabilirdi çünkü yumurta da geç çatlamıştı..göğüsler şişti,usg de her şey süperdi, ateş 37.1 lerde..neyse işte usg akşamı sağ kasıkta ağrı başladı..tek taraflıydı..hafif kahverengi lekelenme oldu.çok sevindim ama sabahında kanama arttı..yine de normal adetim gibi değil.bitmek üzere şimdi.hala göğüsler şiş ve ağrıyor..yoktur ama artık bize de tüp bebek yolları göründü..

benm son adet tarihim 25 hazirandı yumurtlama döneminde birliktelik oldu bi takım belirtilerden dolayı gebelik umudum war aderime 4 gün kala predictor erken gebelik testi yaptm heyecanımdan tek çizgi çıktı 26 günde bi oluyorum bgn 3 gün var 2 3 gündür böle hafif kahwe lekelenmem oldu pek önemsemedm bgn yani adete 3 gün kala günlük pete pembemsi lekelenme olmş 4 5 saattir 1 2 damla geldi normalde adetimin ilk günü daha yoğun olurdum ve hiç bu kadar erken olmazdm acaba buı adet kanamasımı yerleşme kanamasımıdır neyapsam bilemiyorum tekrar yeni bi test mi yapsam daha 2 gün kalmş olacak

Back