• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme Yardım...

incesaz

Cam Kenarında Uyuyan Kedi
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
303
15
318
43
İstanbul
Arkadaşlar 4 gundur sıkıntıdan uykularım kacıyor cumartesi gunu adet olmam gerekıyordu her zamankı gıbı ufak pembe bırseylerle basladı tamam oldum dedım cunku her ay olan karın agrılarımda vardı fakat pazar gunu kesıldı sabah hıcbırsey yoktu pazartesı yıne ufak pembe kahve lekelenme gıbı bırseyler vardı ve bugunde aynı sekılde devam edıyor bellı belırsız garıp olan ılk gunden berı karnım agrıyor adet olacakmısım gıbı yanı tum adet belrıtılerım var normaldede gunlerım cok sasmaz duzensızlıgım yoktur üstüne görme denen şey nedir hamıle olabılırmıyım belırtılerı falan nelerdır ustune gormenın acaba bunu yasayan yada benım yasadıgım gıbı bısey yasayan varmı yazsın lutfen sınırlerım cok bozuk bu garıp gecıkme tarzı seye:(((( mafoldumben

ustune gorme denen olayda adet belırltılerı olurmu agrı gıbı?

Arkadaşlar 4 gundur sıkıntıdan uykularım kacıyor cumartesi gunu adet olmam gerekıyordu her zamankı gıbı ufak pembe bırseylerle basladı tamam oldum dedım cunku her ay olan karın agrılarımda vardı fakat pazar gunu kesıldı sabah hıcbırsey yoktu pazartesı yıne ufak pembe kahve lekelenme gıbı bırseyler vardı ve bugunde aynı sekılde devam edıyor bellı belırsız garıp olan ılk gunden berı karnım agrıyor adet olacakmısım gıbı yanı tum adet belrıtılerım var normaldede gunlerım cok sasmaz duzensızlıgım yoktur üstüne görme denen şey nedir hamıle olabılırmıyım belırtılerı falan nelerdır ustune gormenın acaba bunu yasayan yada benım yasadıgım gıbı bısey yasayan varmı yazsın lutfen sınırlerım cok bozuk bu garıp gecıkme tarzı seye:(((( mafoldumben

ustune gorme denen olayda adet belırltılerı olurmu agrı gıbı?

canım bende senlen aynı durumdayım. 22 ekim adet günümdü. hafif bir pembelik gördüm. daha da bişey görmedim, okadar az yani. bugün üstüne 5 gün geçti hala tık yok... test yaptım negatif. ama adet te olmadım. sol kasığımda ağrı var. pek te adet olcam gibi hissetmiyorum. ama mecbur bekliyorum:( inşallah olmam tabi..
canım diyeceğim odur ki. bence birkaç güne belli olur durumun. bir test yapmanı tavsiye ederim. en azından bir fikrin olur. bildiğim kadarı üstüne görme olayı normal adet gününden az sürüyor ve az miktarda kan oluyor. senin durumuna benziyo yani. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz. ve tez zamanda testttttttttttttttttttt :)) opuyorumnanaktan

evet üstüne görmede adet ağrısı gibi oluyor.ben de hamileliğimin başında şakır şakır kanamıştım..

sagolun canlarım :( sabah erkenden test yaptım negatif ...off of

değilsem neden böyle olduki acaba

hayırlısı olsun canım. üzme kendini. 10-15 gün sonra pozitif sonuç görenler var. bence biraz daha bekle testi tekrarla.. olmazda kısmet artık... stresten falanda oluyo öyle anormal kanamalar yada gecikmeler.. kafana takma. inşallah en kısa zamanda hamile olursun.

sm arkadaşlar lutfen bana yardım edın ben son adet gunum 29 eylul oldum 27 gunde 1 oluyorum şaşmaz. ekım 13 de şiddetli sag kasık agrısıyla doktora gıttım. sonuç sag tarafımda dominant folıkul çatlama fılan olacagı için agrı yapıyormuş öle dedı. o gece itibariyle eşimle duzenli ilşkıye gırdık. 25 ekım adet gunumdu olmadım 2 gun sonra sabah adet oldum ilk gun ve 2. gun kanamam normal adet kanamasıydı yalnız 2. gun ögleden sonra bıttı sag kasıgımda agrı var batmalı. kanımın rengıne koyu kahve gıbıydı ara ara kırmızıydı. bu sabahta hafif mide bulantım oldu ama önemsemedım. doktorada gıtmek istemıyorum. sizce ne olabılır fıkırlerınızı beklıyorum.

arkadaşlarrr ben 2 ay önce ilişkiye girdim eylül ayında fakat ilişki esnasında korunmadık fakat içime de boşalmadı erkek arkadaşım daha sonra o işi dolayısıyla yurtdışına döndü ekimde kanamam oldu normaldi kasımda kanamam yine oldu normaldi şimdi kasımdaki kanamamın ardından 1 hafta geçti ve şiddetli kasık ağrım varrrrr üşüttüm mü hamile miyim çok üzülüyorum sınavlarım da var stres oluyorum biri bana yol göstersin....

arkadaşlarrr ben 2 ay önce ilişkiye girdim eylül ayında fakat ilişki esnasında korunmadık fakat içime de boşalmadı erkek arkadaşım daha sonra o işi dolayısıyla yurtdışına döndü ekimde kanamam oldu normaldi kasımda kanamam yine oldu normaldi şimdi kasımdaki kanamamın ardından 1 hafta geçti ve şiddetli kasık ağrım varrrrr üşüttüm mü hamile miyim çok üzülüyorum sınavlarım da var stres oluyorum biri bana yol göstersin....

İlişkiden sonra iki ay normal adet görüp de hamile olmaktan korkacak kadar cahilsin ama evlenmeden erkek arkadaşınla ilişkiye girmeyi becerebiliyosun maşallah :olmaz: sana söylenecek hiçbişey yok kızım, Allah akıl fikir versin... :kızgın:

kimsenin hayatını yargılamak bize düşmez! böyle bişey yaşamış arkadaş derdi var ve yardım istiyo ..tedirgin olmuş olabilir ...hamile olduğunu sanmıyorum bende...
LÜTFEN UNUTMAYALIM! ALLAH ıNSANA KINADIĞI HıÇBıR ŞEYı YAŞATMADAN ÖLDÜRMEZ!
Siz hata yapmamış olabilrsiniz kendinizce unutmayın... kızımız,torunlarımız olabilir ilerde o yüzden dikkatli konuşmakta yarar var ....

evet üstüne görmede adet ağrısı gibi oluyor.ben de hamileliğimin başında şakır şakır kanamıştım..

nasıl yani hamileliğinizin başında şakır şakır kanamıştınız?? ben 6kasımda regl oldum sonrada 8gün erken geldi 28kasımda tekrar regl oldum acaba üstünemi gördüm diye merak ediyorum hala? kasıklarım çok ağrıyordu bu ay ve göğüslerim halen hassas..

üstüne görmüş olabilirsin canım hamilelikte de zaten adet öncesi yaşananlara benzer belirtiler yaşanır. adet gününde geçmiş idrar testi de yapsan eğer hamileysen sonuç pozitif çıkar inşallah hamilesindir

ay merak ettim cnm ya ne kadar surdu kanaman o sekilde?
bende 29 kasim regl oldum.o gun aynen şakır şakır
geldi fakat 2. gunu kesildi 2 gun surdu hayatimda ilk defaakannehir
karnim nasil şiş inmiyor hala:kedi:
hic boyle sey gormedimkafamçokkarıştı

Bayankarasu sızı kınıyorum.ÖĞretmen olmuŞsunuz ama kıŞılere saygı duymayı ÖĞrenememıŞsınız......bu tÜr karacahıl ınsanların ÖĞretmenlık yapmasını yadırgıyorum...bu arada ay-82 dedıĞı gıbı daha durun hayat uzun herŞey olabılır......Çokkk bÜyÜk konuŞuyorsunuz....

kızlar bana yardım edin ne olur merabalar ayrıca ben yeni katıldım aranıza ben 3
yıldır evliyim ve esimde sperm sayısında sıkıntı vardı doktora bir kaç defa gittik ve uzun zamandır gitmiyoruz biraz dinlenmek istedik ama korunmuyoruz. benim bu ay adetim herzamanki zamanınıda az bir kaç damla kahverengi leke biraz pembemsi birazda koyu lekeler oldu ve normalde ağrı olur hiç ağrı yoktu 5 veya 6 gün sürdü 10 veya 12 gün sonralarında test yatım tam 3 kez ama bir şey yok bir de bir de bu yaşıma kadar ilk defa böyle oluyor bir de hemen dr a gitmedik umutsuzluğa kapılmamak için bir de bu arada ben 20lik diş çektirdim antibiyotik kullandım hamileysem zarar verir mi ben bu ay da gitmiyim eğer gene olmazsam o zaman dr a gideyim diyorum sizin tecrubelerinize ihtiyacım var bu konuda lütfen yorum yapın:63:

kızlar bana yardım edin ne olur merabalar ayrıca ben yeni katıldım aranıza ben 3
yıldır evliyim ve esimde sperm sayısında sıkıntı vardı doktora bir kaç defa gittik ve uzun zamandır gitmiyoruz biraz dinlenmek istedik ama korunmuyoruz. benim bu ay adetim herzamanki zamanınıda az bir kaç damla kahverengi leke biraz pembemsi birazda koyu lekeler oldu ve normalde ağrı olur hiç ağrı yoktu 5 veya 6 gün sürdü 10 veya 12 gün sonralarında test yatım tam 3 kez ama bir şey yok bir de bir de bu yaşıma kadar ilk defa böyle oluyor bir de hemen dr a gitmedik umutsuzluğa kapılmamak için bir de bu arada ben 20lik diş çektirdim antibiyotik kullandım hamileysem zarar verir mi ben bu ay da gitmiyim eğer gene olmazsam o zaman dr a gideyim diyorum sizin tecrubelerinize ihtiyacım var bu konuda lütfen yorum yapın:63:

canım üstüne görme 5-6 gün sürmez...bence adet kanamasının azlığı antibiyotikten olabilir...ben ilaç içince azalık kanamam...

Bu tarz bi sorun bende de var erkek arkadaşımla korunmalı bi ilişki yaşadık ama dışarda beyaz bi sıvı gördük hemen yıkadım ama emin olamadık 11 gün sonra normal regl dönemimde adet oldum sancılarımda normal adet sancısı ama üstüne görme olmasından korkuyorum lütfen içimi rahatlatıcak bişeyler söyleyin

Selam ablalar En Büyük TÜRKİYE aylardır iltihapla uğraştım eşimle bi evlendik başlaki geçen ayaca sürdü 5 kez antibiyotik kullandım antibiyotikler bi ara mantar yaptı sık sık wcye gitmeler yara olmalar kaşınmalar derken biraz biraz atlattım şimdi idrar kesem ve idrar kaslarım tahripli şuan ama ben bu ay herşeye inat bebek için ovulasyon test aldım yaptım gülücüğü hiç göremedim adetimde bozuldu zaten bazen 30 bazen36 oldu günleri buay eşimle yumurta için gülücüğü göremedik on gün bekledik 10. Gun baslayıp ama 21 nece bekledıkten sonra baktık yok yattık yattıktan sonrada yaptım gene yok şimdi gelelim bu aya adetim ilk gün sancılı olur 30.gün sabah lekem geldi attım pedi uyudum sabah ama iki gün boyunca lekelenme oldu adetim olmadı buay ilaçta kullanmadım adet sancısıda yok bel ağrısı var bacaklarım sızladı bi ara gögüslerhafif hassas adetmi oluyorum bilemedim pedde böyle pıhtı ne yok bulasma bıkac damla nasıl olcaksa bilmiyorum :( bayada çocuk istiyorum :KK51:

Back