• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme ve yerleşme kanaması

Simariktilki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
21
5
1
29
Merhaba bayanlar yardımcı olun ..
9 ocak adet tarihim 7 ocakta çok hafif bı pembe lekelenmem oldu 1 ped dolmayacak şekilde peceteyle gecistirdim. Bidaha hiç bişey gelmedi onun öncesinde goguslerimde hafif dokununca acima vardı. Ama şuan yok o acı. Herneyse.. adet günüm geçti geçene kadar 3 test yaptım negatifti attım çöpe. 13 ocakta yine leke geldi tamam oldu geliyor dedim ama 2 saat kadar falandır ancak akıntı şeklinde hafif koyu bı renk 13 ocaktan beri kasıklarımda hafif belli belirsiz ağrı var dikkat ediyorum kendime belki vardır diye. Şimdi o günden sonra yine hiç leke kan vs. Bişey yok sadece biraz akıntı var beyazımsı krem gibi yani adetim 6 gün gecikti yarın kan vericem inşallah sizce nedir bu yaşayanlardan bilgi bekliyorum.🥰

9 ocak adet tarihim 7 ocakta çok hafif bı pembe lekelenmem oldu 1 ped dolmayacak şekilde peceteyle gecistirdim. Bidaha hiç bişey gelmedi onun öncesinde goguslerimde hafif dokununca acima vardı. Ama şuan yok o acı. Herneyse.. adet günüm geçti geçene kadar 3 test yaptım negatifti attım çöpe. 13 ocakta yine leke geldi tamam oldu geliyor dedim ama 2 saat kadar falandır ancak akıntı şeklinde hafif koyu bı renk 13 ocaktan beri kasıklarımda hafif belli belirsiz ağrı var dikkat ediyorum kendime belki vardır diye. Şimdi o günden sonra yine hiç leke kan vs. Bişey yok sadece biraz akıntı var beyazımsı krem gibi yani adetim 6 gün gecikti yarın kan vericem inşallah sizce nedir bu yaşayanlardan bilgi bekliyorum.🥰
Benim 2 3 gün kala kahverengi lekem oldu cuma günü teste silik çıktı. Dün yaptım sabah koyu çıktı akşam acile gittim 87.2 çıktı beta da.
Sende belki geç döllenme olmuş olabilir bence acile git kan ver

Ayy umarım inşallah çok istiyoruz 🥰 sizede maşallah Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲yarın gidicem hastaneye 7 gün adetten geçmiş oluyor yarin

Merhabalar arkadaşlar dün çok açık pembe 1-2 damla çamaşırda bi leke gördüm bide kahverengi ince bi akıntı gördüm aha dedim yerleşme mi acaba sonra bugün yine kahverengi akıntı şeklinde devam etti 2 kez, adet olduğumu düşünmeye başladım acaba nedir sürekli acıkma ayak üşümesi arada bulantı oluyor inceden bat 31 aralık pzrts

Belki 28 gunde bir adet olmuyorsundur, birkaç gün sonra yeniden test yapmayı deneyebilirsin. Eğer 35 gün isen 3 4 gün sonra testte silik olarak çıkmalı...

Belki 28 gunde bir adet olmuyorsundur, birkaç gün sonra yeniden test yapmayı deneyebilirsin. Eğer 35 gün isen 3 4 gün sonra testte silik olarak çıkmalı...
Bende en son 13 ocakta adet gördüm benim normalde adetim düzensizdir 2 gündür felaket derece de bel kasık ve karın ağrım vardı bu sabah baktım biraz kan gelmiş gibi olmuş ama daha erken regl olmam için rengini pek ayırt edemedim baş dönmesi ve baş ağrısı var 3 gündür... böyle bişey yaşayan varmı arkadaşlar ???? Zaten doktorla konusmustum hormon testi yaptırıcaktım yarın gideyim bari beta ya da baktırayım hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese tezzzzz zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin......♥️

Merhaba kızlar benim son 3-4 aydır adet düzensizliğim var prolaktin değerim yüksek çıkmıştı 1 ay ilaç kullandım sonrasında değerim düştü ama bu sefer de adet düzensizliğim başladı normalde en fazla 30 günde adet oluyorum bu ayda adetimden 13 gün önce 3 gün boyunca lekelenme yaşadım ilk gün öğleden sonra şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım akşamda tuvalete gittiğimde açık pembe kan gördüm sonra diğer gün sabah akıntıyla birlikte kahverengi leke geldi aynı şekilde akşamda öyle oldu bugün sabahta hafif kahverengi akıntı geldi ondan sonra tık yok kesilde yani anlayacağınız üzere bir sabah ve akşam olmak üzere geldi ve adetime de 10 gün var ama şu son 1 haftadır aşırı derecede halsizim öyle böyle değil sizce yerleşme kanaması mıdır? Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım uzun süredir bebek bekliyoruz. Kan tahlilide hemen vermek istemiyorum çıkmaz diye

Back