o zaman ben hemen pazartesiye bi randevu aliyim.
Hormon testi saglik ocaginda yapiliyor muKeşke bugün gidip hormon testi yaptırsaydınız. Bütün değerleriniz çıkardı
yeniden adet olunca mi bakarlar hormon testine ?
Sadece tsh ve beta hcg bakiliyo diye biliyorumHormon testi saglik ocaginda yapiliyor mu
Merhaba sonucunuz neoldu acaba aynı durum bendede var suan ?bende aile hekimliginde kan vermeyi dusunuyordum ama sanirim en iyisi kadin dogum uzmaniyla gorusup tum degerlere baktirmak.
evlemmeden bu cocuk yapma isinin bu kadar karisik oldugunu bilmezdim :) yumurtlamadan 14 sonra falan nasil ogrenebiliyorlar hamileliklerini benim bildigim hep 5. hafta falan fark edilirdi
canim hamile degilim cunku bu adetten sonra yumurtlama gordum doktorada gitmedigim icin neden kaynakli oldugunu anlamadimMerhaba sonucunuz neoldu acaba aynı durum bendede var suan ?
bende ayni seyi yasadim 28 gunde bir adet olurdum 6 gun surerdi simdi 21e kadar dustu ve 3 gun suruyor vucuda giren meni sperm etkiloyormus bi yerde okumustum galiba o yuzden degisti bendede. bide vajinanin kendini temizleyen koruyon bi yapisi varmis ve ilk zamanlarda giren spermleri yok ediyormus zararli diye kendini korumaya aliyormus 2 3 ay sonra bu durum ortadan kalkiyormus.Benim adetim cok duzenliydi. Cocuk yapma calismasina baslayinca duzensizlesti. Vucut kendini hazirliyormus. Mevsim gecislerinde de adette degisiklikler olabilir. Umarim hayirli zamanda hamile kalirsin. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?