Gebeliğe Hazırlık üstüne görme tecrube lazim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anka3334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.385
1.225
83
33
kizlar ben acilan konulara baktim nettende arastirma yaptim istedigim sey bunu yasayan biri varsa onlardan dinlemek ogrenmek herkese gore farkli olabilir ama genel olarak size durumumu anlatmak istiyorum kafa karisikligindan beni kurtarabilecek birileri varsa cok sevinirim.
bu ay ovulasyonu takip edip degerlendirdim adettem 4 gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti adetim 4 gun gecikti testi erken yaptigimi hamile olabilecegimi dusundum ama adet oldum simdi herkes kendini takip ediyodur sonucta 6 gun surer adetim 3 gun surdu diger bi kac gun cok cok az oldu (afedersiniz anlasilir olsun diye oldugu gibi yaziyorum) ilk gunde sadece tuvalette geliyordu miktari az degildi ama pede hic gelmedi kizlar bu 3 gunde 1 veya en fazla 2 ped kullansam bile yeterdi dolmadi yani ben saglik acisindan degistirdim o kadar normalde pihtili olur pihtida yoktu akiskandi kan ama pembe veya kahverengi degildi kirmiziydi rengi sadece bugun peceteye kahverengi koyu yapiskan bi kan geldi bu ustune gorme olmayabilir ama hormonlarla ilgili bi seymidir bana bu konuda yasadiklarini anlatacak biri varsa cok sevinirim. arastirmalarim bana yeterli gelmedigi icin yasayanlardan bilgi almak isterim

kan ver canım olabilir hamile olabilirsin.. düşük tehliken oluyor olabilir.. en güzeli gidip kan vermek. değilse de hormonal sıkıntı olabilir yine doktora görünmekte fayda var.

ilk olacagi icin dusuk gibi bi sey yasamaktanda korkuyorum yani suan oyle bi sey yasadiysamda bitti icin anlasilmayacaktir ama en azindan kan degerlerimden bi sonuca ulasabilirim degil mi hormonlarla ilgili.insan bilmeyince yabanci geliyor hersey doktora sadece hamilelik dusunuyorum deyip kan vermem yeterlimi baslangic icin ? ben vajinismustum o yuzden herhangi bi vajinal muayene istemiyorum bunun ilk asamasi buysa diyede doktorada gitmeye cekiniyorum sadece kan vermek yeterlimidir ?

Kesinlikle kan vermen gerekiyo . Az az olmayı bırak şarıl şarıl adet olduğu halde hamileydi ablam . Erteleme canim bi doktora git

bende aile hekimliginde kan vermeyi dusunuyordum ama sanirim en iyisi kadin dogum uzmaniyla gorusup tum degerlere baktirmak.
evlemmeden bu cocuk yapma isinin bu kadar karisik oldugunu bilmezdim :) yumurtlamadan 14 sonra falan nasil ogrenebiliyorlar hamileliklerini benim bildigim hep 5. hafta falan fark edilirdi

Merhaba sonucunuz neoldu acaba aynı durum bendede var suan ?

Benim adetim cok duzenliydi. Cocuk yapma calismasina baslayinca duzensizlesti. Vucut kendini hazirliyormus. Mevsim gecislerinde de adette degisiklikler olabilir. Umarim hayirli zamanda hamile kalirsin. Sevgiler.

Benim adetim cok duzenliydi. Cocuk yapma calismasina baslayinca duzensizlesti. Vucut kendini hazirliyormus. Mevsim gecislerinde de adette degisiklikler olabilir. Umarim hayirli zamanda hamile kalirsin. Sevgiler.
bende ayni seyi yasadim 28 gunde bir adet olurdum 6 gun surerdi simdi 21e kadar dustu ve 3 gun suruyor vucuda giren meni sperm etkiloyormus bi yerde okumustum galiba o yuzden degisti bendede. bide vajinanin kendini temizleyen koruyon bi yapisi varmis ve ilk zamanlarda giren spermleri yok ediyormus zararli diye kendini korumaya aliyormus 2 3 ay sonra bu durum ortadan kalkiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…