adetin geçtiyse test yap bence korkmaLutfen b8lgisi olan biri bizi aydinlatsin. Bende bu ay bunu kendime sordum acaba ustunemi goruyorum diye ama test yapmayada tirsiyorum
Benim reglm 4 gün gecikti eczaneden test alıp yaptım 2cizgi çıktı sonra inanamadım bitane daha yaptım oda çift ćikinca beta hcg yaptırdım 1.20 çıktı fakat ertesi sabah regl oldum ama 2 buçuk gun lekelenme şeklinde devam etti daha sonra bişey gelmedi ben normalde çok kötü olurum sancımdan ölürüm ama bu defa sancıda hissetmedim acaba üstüne görme olabilir mi tekrar test yapıncada negatif çıkarsan yıkılırım bide agır bi işte calısıyorum bütün gün kaldır indir eğer varsa günah
1 veya 2 gun icinde devamı gelir usutme mevsim değişikliği kaynakli olabilir diye dusunuyorum hoş ben boyle kimyasal gebelik atlattim ama adete 3 gun kala yumurtlama doneminiz olmuyorMerhaba arkadaslar geçen ay adetim den 3 gün önce ilişkiye girdim içeri boşalma oldu bir sonraki adetim 34. Günde geldi ki bu süre benim için çok geçti 33. Günde doktora gittim kan testi sonucum <0.1 çıktı 34. Gün söylediğim gibi adet oldum Ama diğer adetlerinden çok farklı doğru düzgün bir kanamam olmadi bildiğiniz bir yeri kesmiş gibi normal açık kırmızı renk kan geliyor bir yoğunluğu olmayan peceteyede çok açık kirmizi kan şeklinde geldi her zamankinden çok farklı bir pet bile kirletmedim gün boyunca ki normalde kanamam ilk gün çok olur şimdide kesildi gibi acaba Üzerin e gorme olabilir mi idrar testi yapsam sonuç verir mi şimdiden Teşekkür ederim
Teşekkür ederim cevabınız için stresli bir ay geçirdim aslında bu da etkiliyormuş galiba sizin de allah gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alalım1 veya 2 gun icinde devamı gelir usutme mevsim değişikliği kaynakli olabilir diye dusunuyorum hoş ben boyle kimyasal gebelik atlattim ama adete 3 gun kala yumurtlama doneminiz olmuyor
Merhaba arkadaslar geçen ay adetim den 3 gün önce ilişkiye girdim içeri boşalma oldu bir sonraki adetim 34. Günde geldi ki bu süre benim için çok geçti 33. Günde doktora gittim kan testi sonucum <0.1 çıktı 34. Gün söylediğim gibi adet oldum Ama diğer adetlerinden çok farklı doğru düzgün bir kanamam olmadi bildiğiniz bir yeri kesmiş gibi normal açık kırmızı renk kan geliyor bir yoğunluğu olmayan peceteyede çok açık kirmizi kan şeklinde geldi her zamankinden çok farklı bir pet bile kirletmedim gün boyunca ki normalde kanamam ilk gün çok olur şimdide kesildi gibi acaba Üzerin e gorme olabilir mi idrar testi yapsam sonuç verir mi şimdiden Teşekkür ederim
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim gebelik ihtimali hiç yok diyorsunuz yaniCanım kanda çıkmadıysa idrarda hiç çıkmaz
konuyu okudumda su anda bende size bnzer yasadm aradan yillar gcmis ama m.ettim htrlyrmusunuz ondan snra sonuc ne oldugunuBende sokulemedim regl 1 gun gecikti ve pazartesi regl oldum sandim pembe geldi ve bitti gibi.
Simdi gene gelio ama azar azar sulu kan ve pembe leke.
Boyle olmazdi regl ben sakir sakir kanardim ve pihti atardim.
2 gundur boyle bakalim nasil olucak suana kadar 1 ped dolmadi toplasan 3 yemek kasigi kadar pembe ve hafif sulu kan gibi.
Hayirlisi hakkimizda ben dogum kontrol hapi ile korunuyorum 5 aydir.
Hicboyle olmamisti bu ay hep aksalttim hapi. Acaba ustune mi goruyorum dedim.
Bekliorum sokulmesini
Negatifti cnm sonuç hatirliyorum inş sizde vardır bebis gebelik testi yapmanızı tavsiye ederimkonuyu okudumda su anda bende size bnzer yasadm aradan yillar gcmis ama m.ettim htrlyrmusunuz ondan snra sonuc ne oldugunu
bnm cuma gunu pembeli sulu akintim geldi ve afedersin ip gibi kahverengi bisey geldi lavaboda ihtiyacimi gordugum zaman gordum cumartesi gunu sabahi doktora gittigimde sabah oglene dgru pembeyle karisik leke geldi ara ara doktor karndan bkti politiks var dedi hamile olsydim cikardi herhalde bide dun aksam farkettim gri camur karisik leke gelmisti acab yumurtammu catlamis hamile olsaydm gozukurdu hmn iki hafta dktora grncem sogan kurunu deneyecekyim acaba vrmi dye tedrgin kldm oyuzden sogan kurunude kullnmadmNegatifti cnm sonuç hatirliyorum inş sizde vardır bebis gebelik testi yapmanızı tavsiye ederim
bnm cuma gunu pembeli sulu akintim geldi ve afedersin ip gibi kahverengi bisey geldi lavaboda ihtiyacimi gordugum zaman gordum cumartesi gunu sabahi doktora gittigimde sabah oglene dgru pembeyle karisik leke geldi ara ara doktor karndan bkti politiks var dedi hamile olsydim cikardi herhalde bide dun aksam farkettim gri camur karisik leke gelmisti acab yumurtammu catlamis hamile olsaydm gozukurdu hmn iki hafta dktora grncem sogan kurunu deneyecekyim acaba vrmi dye tedrgin kldm oyuzden sogan kurunude kullnmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?