Üstüne Görme olabilirmiyim ???

Allahim en kisa zamanda sanada bir bebiş verir insallah!!!
Kac yillik evlisiniz?bebiş ne zamandir istiyorsunuz?

amın ınsallah canım allah razı olsun o gunu heyecanla bekliyorum...hazıranda 2 yıl olcak evlenelı.1 seneyı gecgındırde ıstıyoruz olmadı,eşim varıkosel amelıyatı oldu bakalım gecen ay umudumuz arttı.

Benim tek inandigim zamani gelince oluveriyor! Benim ilk gebeligim oldugu zaman tam 11.haftalikken kürtaj oldum.eger o gebelik devam etseydi eşimin tam sinav zamanina denk gelecekti dogumum üstüne tayinimiz cikmişti zaten kismete olmamişti malesef.cok şükür dünya tatlisi kizim oldu peşine!!! Ümidinizi hic kesmeyin zamani gelince olcaktir :))
Kizima hamileyken yine boşgebelik dendi ama ertesi gün başka hastaneye gittik ve kizimizi gördük üstüne üstelik kalp atişlarini bile duyduk düşün işte.

anladım canım tabı Allah buyuk o ol deyınce olur bılıyorum,her an dua edıyorum zaten sağlıklı hayırlı bi evlat ver dıye,zamanını beklıyo demekkı...

anladım canım tabı Allah buyuk o ol deyınce olur bılıyorum,her an dua edıyorum zaten sağlıklı hayırlı bi evlat ver dıye,zamanını beklıyo demekkı...
:)) saglıcakla kal herşey gönlünce olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…