üstüne görme olabilirmi?

Merhabalar buhar ben evet ilk 2 gün wc den çıkamadım acayip yoğun oldu.diğer günler normaldi bu ay adet günümü 5 gün geçti 5 gündür çok hafif kahve akıntı var halsizim uykum var sürekli testlerim pozitif ben daha o yoğun kanamalı adetten 1 hafta sonra gene halsizdim bi test yapayım dedim pozitif çıktı. değişik markalarda bir çok test yaptım hepsi aynı. dr.gittim ultrasonda bişey yok dedi kan değerlerimde b hcg düşük çıktı bu ayda adet olmadım dün dr. gittim ultrasonda yok ama olsa bile bebek şu an kese oluşması imkansız dedi ayın 10 una randevu verdi evde yaptığım testler gene pozitif sonucu bende merak ediyorum adet gününü 10 gün geçmeden bişi belli olmazmış

slm canlar ben 1 aylık evliyim düğünüm adetimin bittikten sonra 5.gün oldu.acayip baş dönmem var bulantım da.son 1 haftadır böyle.ama 4 gün önce adet oldum normalde 7 gün sürer fakat 3 gün sürdü ve az oldum.ayrıca çok halzizim ve sürekli uykum var belimde ağrıyo kasıklarımda da ağrı var idrar testi yaptım - çıktı.sizce bebiş olabiler mi?aynı benim gibi belirtileri olupta anne olan war mı?:uhm:

yanıtın için teşekkür ederim cimcime66.benim adetim tamamen kesildi,pek umudum yok gerçi.hiçbir belirti yok çünkü.1 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor.umarım sen hamilesindir.iyi haberlerini alırız

bide hayatımda tek bir sivilce çıkmadı yüzümde adet dönemleride dahil ama birkaç gündür yüzümde bi sürü sivilce hasıl oldu bu nedendir bilen varmıve hala hamile olup olmadığım belli değil

yanıtın için teşekkür ederim cimcime66.benim adetim tamamen kesildi,pek umudum yok gerçi.hiçbir belirti yok çünkü.1 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor.umarım sen hamilesindir.iyi haberlerini alırız

test yap bence belirti hemen başlamayabilir yada adet geçmesini bekle

Son düzenleme:
arkadaşlar formu ne zamandır okuyanınız yokmu gelin okuyun bi derdim var daha evvel doğum yapanlar anlatsın

benim gebeliğim henüz hala belli değil ama şayet gebe iserm arad kahve akıntı gelio ve tek taraflı kasık ağrısı oluo bu gebelikte normalmidir

ArkadaŞlar bugÜn dr. Gene gıttım enson adetım 26 hazırandı. Ssabaha gene test yaptım daha koyuydu ama ultrasonda hala bebek gÖrÜlmedı bırı bana cevap yazsın ne olurrrrrrrrrrr

valla canım yazdıklarını okuyorum seni burdan takip ediyorum... doktor sana bu ay neden kan testi yaptırmadı onu merak ettim ... bi de idrar testi bu kadar çok pozitif çıkarken ve senin doktorun hepsinde de testlere güvenmicez diyosa ben olsam başka dotora giderdim kan testi için... belirsiz bi durumdasın bu çok kötü bi durum umarım en kısa zamnda durumun netleşir..

evet geçen gittiğimde kan testi isdediğim halde bekleyelim dedi bugün ultrasonda görmedi belkkide bakmayı bilmio bilemiycem dün kan tahlili verdim yarın alcam bakalım ne olacak halen adet olmadım adetimi tam 16 gün geçti 10 gündür belim ağrıyor.dr. belim ağrıyo dedim adet olcaksındır dedi
neden pozitif test dedim onu bende anlamadım dedi nası doktor bu adet günümde sadece kahve lekelenme oldu çok hafif uyuyorum sürekli halsizim neden acaba offfffffffffffffffffffffffffffffff

canım kan testi sonucunu bi al hele sen ben ne doktorlara güveniyorum artık ne de testlere kan en güzeli gerçi o bile şaşırabiliyor bazen:bbo:

ArkadaŞlar bugÜn dr. Gene gİttİm enson adetİm 26 hazİrandı. Ssabaha gene test yaptım daha koyuydu ama ultrasonda hala bebek gÖrÜlmedİ bİrİ bana cevap yazsın ne olurrrrrrrrrrr

canım söylediklerine bakılırsa hamilesindoktorun bu şekildeki tutumunu anlamış değilim...bebek yaklaşık olarak iki aylık olmadan usg de görünmez yani pirinç tanesi kadar bişey düşün bu nedenle telaşlanmana gerek yok...:umursamaz:ama vajinal usg de bebek görünür bu nedenle doktoruna bunu söyleyebilirsin...bence doktorunu da değiştir..çünkü senin anne olmanı kıskanmış klava:
:teytey:

cimcime valla çok şaşırdım ne acayip bi durum sen hala neden o hastaneye gidiyosunki bişe anlamadıkları kesin hamile değilsen neden adet söktü,rücü hap vermiyo çok tuhaf bi durum

ahhhh ahhhhhhhh dün kan testi isdedi yaptırdım. laboratuardaki kız 2 saat koluma bakdı olmazsa diğerinden alırız incelio incelio kanı aldı neyse sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım kolum şu an mosmor sonuçta negatif sabah gene test yapdım pozitif kan testinde yanılma olurmu bilmem nedentestlerim pozitif neden halsizim neden uyukluyorum neden belim ağrıyor bunaldım iyce benim umudum kalmadı bebek olduğunu sanmıyorum

ayyy zor ısın be cımcıme senı takıp edıyorumda kocana halen solemedınmıııı valla uzuldum sana

ya canım olurmu öyle şey hadi bi test bozuk 2 test bozuk hepsimi bozuk bunların senin günün geçmişmiydi canım ama bide şu var ki idrar testinde çıkabilecek düzeydeyse bhcg kanda muhakkak çıkması lazım yani kanda çıkıp diğer testte çıkmasa anlardım ama bi iş var bu işte canım benim boşuna canını acıtma bence doktorunu değiştir biran önceopuyorumnanaktan

iyide kan d beta hcg neden düştü düşükmü kimyasalmı diom hayır dio labaratuvar hatalı sonuç verebilirmi hala adet olmadım temmuz 26 da olmam gerekiodu kasıklarım ve belim 1 haftadır ar ara ağrıyor ve kahverengi akıntı gelio arada geç döllenmede hcg ne zaman yükselir hiç bişi bilmiyorum
nolur yardım edin çaresizim

lmaz: olmaz olamazzzzzzzzz dr.lar ne bilioki canları cehenneme ben anne olduğumu hissettim dedim bin kere gittim yok dediler gebe değilsin dediler test pozitif dedim dinlemediler bazen çıkabilirmiş. yıktılar beni bebeğimi düşürdüm elime parça parça geldi ........şimdide varmış diolar ben napıym bunları Allaha havale ediyorum. 2 aydır çırpınıp duruyorum anlamadılar çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkkkk

çok çok üzüldüm canım yaaa Allaha havale et bencede bak burda birçok arkadaş dr. değiştirmeni söylemiş keşke başka bir dr. gitseydin.Bide özelemi gittin bilmiyorum ama duyduğuma göre en garantilisi devlette yapılanmış arkadaşıma öyle olmuştu özelde yaptırdı bişey çıkmamaıştı 2 gün sonra devlette yaptırdı 5 haftalık hamile çıktı yani bilemiyorumda çok üzüldüm vardır bir hayır diyelim canımRAbbimize sığınalım hayırlıssıyla en yakın zamanda nasip olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…