merhaba arkadaşlar
günümden 2 gün önce adet oldum.ilk 2 gün yoğun oldu,bugun 3.günüm fakat hafif leke şeklinde kanamam oluyor.kesildi gibi.normalde 5-6 kanamam olur ve yoğun olur.acaba üstüne görmüş olabilir miyim.cimcime66 da sanırım bu şekilde olmuş.üstüne görme sadece leke şeklinde olur diye duymuştum ama benim 2 gün yoğundu.bu şekilde görüp de hamile olan var mı?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bencede doktora gitmelisin
yanıtın için teşekkür ederim cimcime66.benim adetim tamamen kesildi,pek umudum yok gerçi.hiçbir belirti yok çünkü.1 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor.umarım sen hamilesindir.iyi haberlerini alırız
evet geçen gittiğimde kan testi isdediğim halde bekleyelim dedi bugün ultrasonda görmedi belkkide bakmayı bilmio bilemiycem dün kan tahlili verdim yarın alcam bakalım ne olacak halen adet olmadım adetimi tam 16 gün geçti 10 gündür belim ağrıyor.dr. belim ağrıyo dedim adet olcaksındır dedi
neden pozitif test dedim onu bende anlamadım dedi nası doktor bu adet günümde sadece kahve lekelenme oldu çok hafif uyuyorum sürekli halsizim neden acaba offfffffffffffffffffffffffffffffff
ArkadaŞlar bugÜn dr. Gene gİttİm enson adetİm 26 hazİrandı. Ssabaha gene test yaptım daha koyuydu ama ultrasonda hala bebek gÖrÜlmedİ bİrİ bana cevap yazsın ne olurrrrrrrrrrr
ahhhh ahhhhhhhh dün kan testi isdedi yaptırdım. laboratuardaki kız 2 saat koluma bakdı olmazsa diğerinden alırız incelio incelio kanı aldı neyse sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım kolum şu an mosmor sonuçta negatif sabah gene test yapdım pozitif kan testinde yanılma olurmu bilmem nedentestlerim pozitif neden halsizim neden uyukluyorum neden belim ağrıyor bunaldım iyce benim umudum kalmadı bebek olduğunu sanmıyorum
lmaz: olmaz olamazzzzzzzzz dr.lar ne bilioki canları cehenneme ben anne olduğumu hissettim dedim bin kere gittim yok dediler gebe değilsin dediler test pozitif dedim dinlemediler bazen çıkabilirmiş. yıktılar beni bebeğimi düşürdüm elime parça parça geldi ........şimdide varmış diolar ben napıym bunları Allaha havale ediyorum. 2 aydır çırpınıp duruyorum anlamadılar çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkkkk