merhaba arkadaşlar
günümden 2 gün önce adet oldum.ilk 2 gün yoğun oldu,bugun 3.günüm fakat hafif leke şeklinde kanamam oluyor.kesildi gibi.normalde 5-6 kanamam olur ve yoğun olur.acaba üstüne görmüş olabilir miyim.cimcime66 da sanırım bu şekilde olmuş.üstüne görme sadece leke şeklinde olur diye duymuştum ama benim 2 gün yoğundu.bu şekilde görüp de hamile olan var mı?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhabalar buhar ben evet ilk 2 gün wc den çıkamadım acayip yoğun oldu.diğer günler normaldi bu ay adet günümü 5 gün geçti 5 gündür çok hafif kahve akıntı var halsizim uykum var sürekli testlerim pozitif ben daha o yoğun kanamalı adetten 1 hafta sonra gene halsizdim bi test yapayım dedim pozitif çıktı. değişik markalarda bir çok test yaptım hepsi aynı. dr.gittim ultrasonda bişey yok dedi kan değerlerimde b hcg düşük çıktı bu ayda adet olmadım dün dr. gittim ultrasonda yok ama olsa bile bebek şu an kese oluşması imkansız dedi ayın 10 una randevu verdi evde yaptığım testler gene pozitif sonucu bende merak ediyorum adet gününü 10 gün geçmeden bişi belli olmazmış