üstüne görme olabilirmi?

ha bide unutmadan aç karnına yapacaksın ve testten evvel az su tüketmelisin sonucu etkiliyor.testten sonra bol bol su iç ama

yaşımda erken gibi daha 20 yaşındayım ama eşimde bende bi bebişimizin olmasını çok istiyoruz... ayyyy şimdi çok heycanlandım inşallah bebişim annesinede babasınada bi süpriz yapar...

aaaaa yaşı küçükmüş evlenmişin sonuçda küçükse neden evlendişn evlendiysen bi bebek isdiyoruz işte

aslında bnde erkenden evlenmek istemiodum ama annem ve babam yüzünden erkenden evlenmek zorunda kaldım:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ama gerçekten yaş çok erken böyle ailelere çok kızıyorum benide çok zorladılar özellikle ananem ama direndim 30 yaşında sevdiğim insanla evlendim

çok seviyorum hemde herşeyimi geride bırakıp kaçarak evlenicek kadar aşığım. Eşim engelli olduğu için ailem karşı çıktı arada başka kötü şelerde oldu mecbur kaldım kurtulmak için kaçtım:çok üzgünüm:

kaçmasan iyiydi ama olmuş olan allah uzun ömürler mutluluklar versin ikinizede sağlam insanada soradan ne olacağı bellimi olur allah bilir işini inşallah eşin düzelir

iice baktım silik falan diildi belkide başka bi sorunum vardır doktora gidicem. kaçarak evlendiğim için herşey aceleye geldi evlenmeden önce bi doktora görünmem gerekiodu hala gidemedim doktora gitsem ii olucak sanırım

olmadım kahve hafif akıntı var belim ağrıyo 26 sında olmam gerekiyordu bekliyorum

merhaba arkadaşlar
günümden 2 gün önce adet oldum.ilk 2 gün yoğun oldu,bugun 3.günüm fakat hafif leke şeklinde kanamam oluyor.kesildi gibi.normalde 5-6 kanamam olur ve yoğun olur.acaba üstüne görmüş olabilir miyim.cimcime66 da sanırım bu şekilde olmuş.üstüne görme sadece leke şeklinde olur diye duymuştum ama benim 2 gün yoğundu.bu şekilde görüp de hamile olan var mı?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…