üstüne görme olabilirmi?

düşükte feci ağrı ve zamansız kanama oluyomuş parçalı başıma gelmedi ama merakımdan sordum çok kişiye allah kimseyede göstermesin sanada ss2302 bende bekliom inş banada allahım bu ay bitane versin sanada

amin canım aminnnnnnnnn Allah isteyen herkese versin...:Saruboceq:

En belirgin özelliği kanamanda pedine baktığında ya da tuvalette parçalar görüyor olman.Allah kimseye yaşatmasın.

vallahi benim bundan onceki regl'im inanılmaz agrılı ve oyle cok olmasa da hafif parcalı gelmisti ama tam gunumde olmustum.. acaba mı dedim Allah korusun ama zamansız bir kanama degildi o yuzden sanmıyorum.. Allah kimseye yasatmasın.. Allah korusun!

cimcime ciim, gittim doktora ,
yumurtlaman geç oluşuo cünkü çok kücük bir kaç kist oluşmuş dedi...
çok şaşırdm...
martta da yumurtlaıklarmı kontrol ettrmştm tertemz demişti başka bir doktor...
dün idrar testi de yapıldı, koca bir negatif...
doktorlar da hiç güven vermio insana ...
kafamda hala soru işaretleri var...
klomen verdi bana, ve eşimin de spermiyografisini istedi...
eşimde sorun yoksa benm de ilaç kullanmama gerek yokmuş güya...
anlamadım bu ne yaman çelişki...
peki güya var olan kistler sorun olmayacak mı nie adetim gecikio dedim....
psikolojik , strese bağlı olablr dedi...
ne doktorlara kalmışız, çok yazık halimize...:umursamaz:

civanperçemi otu kaynar suya koy demle hergün 2 bardak iç ilaç kullanmana gerek yok asıl o kistleri ilaçlar yapıyor.adet düzensizliği miyom kist ur hatta ve hatta rahim kanserini bile yok edebilen mucizevi bir bitki ben adet düzensizliği için denedim harika tam günümde bir çok tanıdığa tavsiye ettim ur ve miyomlardan kurtuldular yeminle harika bir bitki googleden araştırabilirsin

civanperçemi otu kaynar suya koy demle hergün 2 bardak iç ilaç kullanmana gerek yok asıl o kistleri ilaçlar yapıyor.adet düzensizliği miyom kist ur hatta ve hatta rahim kanserini bile yok edebilen mucizevi bir bitki ben adet düzensizliği için denedim harika tam günümde bir çok tanıdığa tavsiye ettim ur ve miyomlardan kurtuldular yeminle harika bir bitki googleden araştırabilirsin

canım çok saol, ne kadar süre kullandn sen bu otu?
ve kaç günde geldi adetin?
benm siklus 33-35-36 gbi değişirdi?
bebek denemesi yapmaya başladıımız son 2 aydır ,
ilkinde 43. gün
2.sinde 57. günde adet oldum...
iice saçmalamaya başladı yani...
bugün adetn 4. günü ve bitti.
hatta dün bitti...

şimdi ben bu otu kullansam hemen bu ay , yeni adetm kaç günde geleblr acep?

amin canım aminnnnnnnnn Allah isteyen herkese versin...:Saruboceq:

vallahi benim bundan onceki regl'im inanılmaz agrılı ve oyle cok olmasa da hafif parcalı gelmisti ama tam gunumde olmustum.. acaba mı dedim Allah korusun ama zamansız bir kanama degildi o yuzden sanmıyorum.. Allah kimseye yasatmasın.. Allah korusun!

inşallah öyle bi sorun yoktur bendede halsizlik ve göğüslerimde ağrı vardı . hamilelikten şüphelşendim ama adet oldum ama fazla oldum 2 gün üstüne görme olabilirmi diye 6-7 tane test yaptım pozitif çıktı ama dr. gittim gebe değilim düşükmü oldu kimyasal gebelikmi ne hiç bilmiyorum ama yıkıldım

slm kızlar..benimde adet günüm dün,bir kanamam geldi ama pede yok,sadece silerken ve bügün kesildi...yerleşme kanaması bu mu acaba ?

ebruli hayırlı olsun şimdiden evet yerleşme kanaması bu az olur aynısı banada oldu bi test yap çıkar

cimcime fırsat bulamıyorum senide meraak ediyorum nasıl oldun yeni adetin geldimi inş bu ay anlaşılır ben çok zorluklar çekiyorum serumlarla acillerle geçiyo günlerim

cimcime ciim, gittim doktora ,
yumurtlaman geç oluşuo cünkü çok kücük bir kaç kist oluşmuş dedi...
çok şaşırdm...
martta da yumurtlaıklarmı kontrol ettrmştm tertemz demişti başka bir doktor...
dün idrar testi de yapıldı, koca bir negatif...
doktorlar da hiç güven vermio insana ...
kafamda hala soru işaretleri var...
klomen verdi bana, ve eşimin de spermiyografisini istedi...
eşimde sorun yoksa benm de ilaç kullanmama gerek yokmuş güya...
anlamadım bu ne yaman çelişki...
peki güya var olan kistler sorun olmayacak mı nie adetim gecikio dedim....
psikolojik , strese bağlı olablr dedi...
ne doktorlara kalmışız, çok yazık halimize...:umursamaz:

cnm bende doktora gittim kontrole çocuk için olmayınca şüpelendim kist falan mı var acaba dedim doktorda hayır yok dedi ama bazı kisler varki biz olmasını istiyoruz yumurtalamaya yardımcı oluyo hamileliği kolaylaştırıyo dedi senin de öledir belki demekki senin bi sorunun yok inş eşinin de yoktur ihmal etmeyin baktırın

SıNANNURAY inşallah düzelirsin devamı iyi geçer hamileliğinin daha adet günüm gelmedi bilmiyorum hiç umudum kalmadı bence geçen ayki kanama ile düşük oldu ben farkedemedim bilmiyodumki hamile oldumu göğüslerime tam 1 ay dokunamadım sızım sızım sızladı uykusuzluk halsizlik mahvetmişdi testlerimde hep pozitifti bilmiyorum

sinannuray bu gün adet günüm ama olmadım çok hafif kahve akıntı var yarın yada diğer günü beklliyorum.belki hamileyimdir allah bilir bekliycem pozitif ilişkiden yani gebelik şüphesi olan ilişkiden 14 gün sora belli olurmuş testler ama kanda çıkmazmış bir ümit bakalım

ustune gorme olabilir ama 5 gun degil 1yada 2 gun akinti gibi genelde .. sanirim yasin dolayisiyla adetin duzene girmeye baslamis.

off çok krokuorum hamilemiyim değilmiyim bu ayın 14ü ve 15i adet oldum normalde 4 gün olurdu ama bu ay 2 gün sürdü, adetten 4-5 gün önce mide bulantım baş dönmem vardı. Normalde adet olmadan önce sadece biraz akıntım gelirdi onun dışında hiç bişe olmazdı akıntımda gelmedi. ara ara kasılmalarım oluo göğüslerim hafifçe dolgunlaştı ve belimde hafif bi ağrı var, ve acayip yorgun hissediorum kndimi. Evleneli 44 gün oldu daha

off çok krokuorum hamilemiyim değilmiyim bu ayın 14ü ve 15i adet oldum normalde 4 gün olurdu ama bu ay 2 gün sürdü, adetten 4-5 gün önce mide bulantım baş dönmem vardı. Normalde adet olmadan önce sadece biraz akıntım gelirdi onun dışında hiç bişe olmazdı akıntımda gelmedi. ara ara kasılmalarım oluo göğüslerim hafifçe dolgunlaştı ve belimde hafif bi ağrı var, ve acayip yorgun hissediorum kndimi. Evleneli 44 gün oldu daha

bence hamilesinnnnnnnnnn bi test yap:dance:

sonunda cesaretimi toplayıp test aldım ama sabah yapıcam aldığım testi sabah uygulamam gerekiomuş. Şimdi heycanla sabah olmasını bekliorum...

X