üstüne görme olabilirmi?

Merhaba!benim de reglim her zamanki gibi değildi azdı.3.günde bitti diyebilirim oysa çok daha uzun sürer.Yorgunluk,uyku hali... de olunca ben de gittim sağlam olsun diye kan testi yaptırdım.Şimdi beklemedeyim.Yarın öğrenirim inşallah!Hayırlısı... :S

testler gene gene pozitif ve belim ağrıyor ara ara halsizliğim devam ediyo.ama gebelik yok dedi dr.kafam allak bullak

bide testler ilişkiden sonra (gebelik şüphesi) olan 14 gün sora pozitif değer gösteriomuş daha adet gecikmedi ondanmı acaba

Kıslar mrb... Öncelikle hayırlı kandiller...
Bu hayırlı gecede hayırı haberlermz olsun isterdm ama ne yazık ki nasip değilmiş...

Çünkü ben dün adet oldum...Belki de minick bebeğime veda ettm:gitme:
Bu kadar gecikmede sonra kimyasal gebelik ya da düşük yapmış olablrmym?
Yarın hemen doktora gideceğim...
Bir adet 57gün sonra nasıl gelir yha.... (takriben 20 gün gecikme)
Ne anlama geliyor anladım...
Üstüne görme olamaz heralde, ama insanın aklına gelmio değil.
Benim umut ışıkları söndü arkadaşlar, ama inş sizlerinkini duyarsam çok mutlu olucaamm... opuyorumnanaktan

sen korkma arkadaşım ama keşke dr.gitseydin öyle bişi var ise düşük hapı veriolarmış.inşallah üstüne görmüşündür. bebişin vardır annem bana hamile iken 6 ay olmuş

sen korkma arkadaşım ama keşke dr.gitseydin öyle bişi var ise düşük hapı veriolarmış.inşallah üstüne görmüşündür. bebişin vardır annem bana hamile iken 6 ay olmuş

Düşük hapı ne için canım?

Peki ben yarın doktora gidince düşük yapıp yapmadığımı ya da
kimyasal gebelik geçirip geçirmediğimi öğrenebilrmiyim acaba?

bir arkadaşın kanaması olmuştu gitti dr.düşük hapı verdi bebişi kurtuldu ve bu arkadaş testte çift çizgi çıkdı gitti gebeliği belli bile değildi dr.seni gebe kabul ediyorum demiş ilk seferde kan tahlili felanda isdememiş ve bebişi var 4 hafta lık

adet gelmeden 1gün önce yapmıştm çok silik çıkmıştı...
umutlanmıştm...
adet olunca , test hatalı die düşündm...
doktora gitmedim...
zaten bebeğim vardı ise , gitmiştr çoktan...
baya baya adet görüyorum, ilk gün çok sancılıydı...
yarın belli olacak ak koyun kara koyun

bebeğim gittiyse, bu da benm tecrübesizliğim
düşüncesizlğm akılsızlığım...........................
..................................................................
ne dersen de....
gerçekten çok üzüleblrm yarın

mafoldumben

bence hemen şimdi kalk git
vakit kaybetme
erken dönemde silik çıkabilio sen kendini suçlama düşeceği varsa o zaten düşermiş kendilşiğnden varsada bi hap verip engeller kalk git hemen hadi

Canım yhaa gitmek isterdim ama hiç umudum yok...
adet olalı 3 gün olacak neredeyse...
sanmıyorum, yok benm bebeğim.

ya nerden biliosun üşenme kalk git çift çizgi diosun silik diosun 20 gün sora adet diosun

dr.gidince sonucu yaz merak ediorum .benim durum daha antika ya neyse test pozitif bebek yok ortada dış geb.kimyasalda yokmuş kandada çıkmıo 8 10 test yaptım hep pozitif gewrçi adete 6 gün var

slm kızlar dün hastalandım ama göğüslerim felaket derece şişti ve agrıyo testte yapmak istemiyorum artık tek cizgiyi görmek istemiyorum işallah hamileyimdir allah en yakın zamanda isteyen herkese versin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar düşük nasıl anlasılıyor ben Allah korusun dusunmek istemiyorum ama bu konuda bilgilenmek istiyorum..

düşükte feci ağrı ve zamansız kanama oluyomuş parçalı başıma gelmedi ama merakımdan sordum çok kişiye allah kimseyede göstermesin sanada ss2302 bende bekliom inş banada allahım bu ay bitane versin sanada

arkadaslar düşük nasıl anlasılıyor ben Allah korusun dusunmek istemiyorum ama bu konuda bilgilenmek istiyorum..

En belirgin özelliği kanamanda pedine baktığında ya da tuvalette parçalar görüyor olman.Allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…