üstüne görme olabilirmi?

dünde benimle aynı durumda bi üye vardı satımız aynı onunda keseyoktu düngitti doktora dış gebelikmiş çokm üzüldüm

yapma ya
bende üzüldüm ama korkma inşallah bizim öyle değildir. herkes öyle olacak diye bişi yok ayrıca ben araştırmalarım sonucu değişik şeyler öğrendim uzman olcam

ben sana dedim tatlım sorun olmaz korkma dua et allah yardımcımız olsun diye sat günü aynı diye aynı kaderi paylaşacağımız anlamına gelmez iyi düşün iyi olsun inşallah bi kaç güne o arkadaşta hamile kalır ama ben bilmiyorum akibetimi henüz hayırlısı olsun

Msn kapamıŞın bıŞı sorcam merak ettım gÜnÜn geÇmeden test yapmak nerden aklına geldı bana bı hıs yap dedı merak ettım senı

temmuzun 1inde adet olmam gerekiyodu oldum ama damla şeklinde çok azdı iki gün sürdü dördüne kadar bekledim test yaptım üstüne görme olduğunu anladım

sabah gene bi test yapıym dedim pozitif ksn tshlil sonucumu aldım beta hcg değerleri düşmüş ultrasondada bebek yok ne kimyasal gebelik nede dış gebelikmiş anlamadım garip bi durum e haliyle üzgünüm

ya benimkide ikten çıkmamıştı iki kere baktık üçüncüde göründü doktor tekrar çağırdımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…