üstüne görme olabilirmi?

çünkü önce var sora yok demek istemedim insan kendini tuhaf hisseder
ben inanıyorum var ama az daha bekliycem

arkadaşım bak ben bebiş ve bir istiodum mucize dua die okumuştum biyerden sekine duası yemin ediyorum sana o duadan sora gebe olduğumu hissetmeye başlamıştım zaten şimdide o duayı bebişimin ve benim doğum olayını sağlıklı ve kolay bir şekilde geçirmesi için okuyacağım sende oku nette var SEKıNE DUASI

Sınanuray ben 3 yıllık evlıyım ama ılk 2 yıl kesınlıkle ıstemedık . ılaÇsız korunduk ama 1 yıldır Özellıkle son bırkaÇ aydır ıstıyorduk.ıstemememızın nedenı de bırlıkte bıraz zaman geÇırmek Çocuk olmadan tadını Çıkaralım dedık

Kız ıyce uyuŞtum bı ıŞ yapmak ıstemıo canım bugÜn sadece fesleĞenımı suladım boyna yatıom nolcak bÖyle

bende yatıyorum hiç bişe yapmıyorum biz iki yıl iki ay oldu evleneli bizde sizin gibi ilk başta istemedik korunduk 8 ay falan oldu korunmuyoduk doktora göründük bi sorununuz yok olur dedi bizde bekledik bana da birisi çocuğun olmasını istiyorsan dondurma ye dedi hergün ne alakası varsa ben geçen ay hep dondurma yedim bilemem onunla ilgisi varmı herşeyin bi zamanı var işte zamanı gelmiş demekki

Bende 2 ay adet gÖrmedım neden dıye dr.gıttım geÇen yıl bakdı adet dÜz.arada olur dedı tÜm kanalların rahım yumurtalıklar tertemız gÜzel gebelık ıÇın hıÇ bı sorun yok dedı.ıŞde oldu

hey arkadaşım ne durumdasın bebek olayın kesinleştimi çok acayip bi durum ne var ne yok anlamadım gitti ne yapacağımı şaşırdım

ben geldim sen yoksun
randevum buğün bakalım inş kesinleşir dua et seninki ne oldu

X