üstüne görme olabilirmi?

sana şunuda diyeyim etrafımda bu tür olaylara çok sık rastladım .Her çocuğun gelişimi aynı olmak zorunda değil aldığımız besinlerin ne derece sağlıksız hormonlu doru düzgün olmadığını biliyoruz .bunlarda gelişimi etkileyebiliyormuş onlar sadece kesin verilere dayanarak konuşuyor. amcamın hanımına çocuğun beyni yok dediler almamız lazım dediler aldırdı 10 yıl bebeği olmadı aynı durumla karşılaşan bi komşum aldırmadı çocuğu 7 yaşında geçen gene solunum kalp atışı duyulmuyo diye bi arkadaşımın bebesini aldılar daha 3 aylık hamile idi o hemen anlaşılamıomuşki bebekten o dönemde bu gibi şeyler net anlaşılamayabiliomuş dr.çok önemli her dr u dinleme sakın sakın bak

geçen burda biyerde okudum 3 haftalık gebe ultrasonda keseyi görmüş

bendede hastalığım bittiğinden beri arada bir çok hafif lekelenmeler var k.rengi sanırım bu yerleşme kanaması .bebek rahme yerleşirken olabiliomuş.

bende okudum canım 5 veya 6 haftalıkken görülüomuş googleya yaz bak ultrasonda bebek kesesi ne zaman görülür die o gününü bilmiodur

sen dua et allahım korur inşallah dün hastanede denyo kadının biri dış gebelikten bahsetti kafayı yedim.korkmamalıyız inan dua et rabbim bilir herşeyi hem moralmanımızın yüksek olması lazım neden kötü düşünelim iyi düşünelim iyi olsun

belkide çok rahatlattın beni sağol allah kucağımıza aldığımız günleride göstersin bize ne zamandır bekliyosun bu arada bende rüya görmüştüm her adettim olunca üzülüyodum gene tutmadı diye bu sefer kanı görünce hiç üzülmedim allah hissettiriyo

bide üzüm pekmezi yiyorum kansızlık var bende doğum yapacak olursak çok kan kaybedeceğiz.kan depolamamız lazım
üzüm pekmezi çok iyi kan yapıyormuş ve bebek gelişimi ve insan zekası için harika imiş sende ye

bide üstten ultrasonla baktır alttan kesinlikle baktırma alttan sonuç kesin olsun die dr.bakmak isdio üstten alttan bakıldığı gibi net anlaşılmıomuş erken dönemde dün dr a israrla alttan muayene olmayacağımı söyledim.kesinlikle üstten bak düşük olabilio dr. olmuo desene sakın inanma dayımın kızını anlattım sana dr.gidene dek bişeyi yokdu kız geldi bebek düştü

bende dün görmüştüm göğsümden süt çıktığını ama adet günüm gelmeden 3 4 gece üst üste bebek gördüm çok güzeldi benimmiş

kız sen nerede oturuyosun merak ettim bebişlerimiz olursa bi gün görüşürük inş

üstten bakıyo zaten ben hiç bişey yiyemiyorum hiç iştahım yok 4 kadar aç duruyorum sonra tavuk istiyo cnm tavuk yiyorum başkada bişe yok oda iki lokma

ya benim canım hiç bişi istemiyo pekmezi faydalı die yiorum pek sevmem aslında ama sağlıklı beslenmemiz lazım biliosun

eşime daha demedim iyce bell iolsun die sürpriz olcak ama varya biliorum hissediyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…