üstüne görme olabilirmi?

sinannuray sabah başka marka test aldım gene pozitif çıktı .kafam çok karışık bide yarın sabah deniycem pozitif çıkarsa gene kan tahlili yaptırcam kaptırdım kendimi ama kimseyede bişi demedim.eşiminde haberi yok kesin sonuç çıksın inşallah pozitiftir.

sen kimseye sölememişsin ben herkeze söledim öle sevindimki herkezle baylaştım inş umutlarımız boşa çıkmaz bence ultrasonda baktır ana sağlığa falan git

sen kimseye sölememişsin ben herkeze söledim öle sevindimki herkezle baylaştım inş umutlarımız boşa çıkmaz bence ultrasonda baktır ana sağlığa falan git

inşallah arkadaşım Allah hepimize yani isteyenlere hayırlısını nasip etsin hayırlı sağlıklı kız erkek farketmez allah bizide bebelerimizide korusun eğer varsa inşallah vardır
:ecrin_bebek:

sinannuray ben kanda tahlil yaptırmadımki hastanede idrar tahlili yaptırdım o negatif çıktı.ama evdeki hep pozitif

ilk testimde ikinci çizgi çok silikti ikincisinde daha belirgin çıktı silikte olsa ikinci çizgi çıkıyosa hamile oluyomuş

ewet doğru benimde siliktide ondan sordum ilk dönemlerde silik çıkıyomuş hcg seviyesi düşük olduğundan bugün kan testi yaptırdım yarın 2 de alıcam sonucu çok heyecanlıyım hayırlısı olsun
bende pozitif çıkarsa kesin sende gebesin demekki üstüne görme diycez.birde irsi olabiliyomuş annem bana hamile iken 5 ay adet görmüş farkedememiş ilk 2 ay çok çok olmuş 3.ay az diye doktora gitmiş o zaman hamile olduğunu öğrenmiş

benimki adet gibi değildi gününde geldi iki gün sürdü sadece damla şeklinde hayırlısı olsun yarın iyi haberlerini bekliyorum

bende annemle konuştum bana hamileyken 12 gün adeti sürmüş hayırlısı olsun doktora gittim kan testi istedim yapmadı çıkmış iki kere var dedi ama kanamam oldu leke şeklinde sende bekleme hemen git düşük tehlikesi olabiliyo iş falanda yapma

o 12 gün yerleşme kanamasıdır.benim annem 5 ay normal adet olmuş.ve yarın kan sonucumu alıcam ona göre gidicem allah bizi ve varsa bebelerimizi korusun canım.

sinannuray çok garip şeyler oluyor. Kan tahlilimi aldım kadındoğuma gittim. Doktor dediki ne negatif ne pozitif ortalarda bir değer dedi. Biraz bekle dedi. Ultrasonda baktı henüz oluşmamış olabilir dedi
çok tuhaf napıcam

şte aynısıda benim başımda iki kere ultrasona girdim görünmüyo oluşmamış diyo ama haöilesin dedi nasıl bişe anlamadım dış gebelikte olabilirmiş çok moralim bozuk

hiç moralini bozma dış gebelik olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle ikimizinde inşallah sağlıklı bebişleri olacak. Bana doktor kan testine baktı gebe de diyemem değilsinde diyemem çok arada bir değer dedi. ultrasonda görülmemiş olması ise bebeğin çok minik olmasından olabilirmiş. 5 yada 6 haftalıkken kese ultrasonda görülmeye başlarmış. Ben dedim dış gebelik olabilirmi diye hayır kızım olsa o açık olarak görülür seni başka bi şeye yönlendiririm kontrolümdesin dedi daha henüz tam gebe olduğun belli değil dış gebelik tanısı konamaz dedi. ya 5- 6 haftalıkken kese görülürmüş. ve bebek daha yeniise kan değerlerinde hcg seviyesi biraz daha düşük olurmuş adet tarihine yaklaşınca seviye o zaman yükselmeye başlıyomuş. Sen korkma banaişte aynen dediğim gibi kızım gebe değil diyemem seviyen yüksek dedi ama gebede diyemem sınırda dedi biraz bekle bi kan tahlili daha yapıcaz dedi Korkmayacak rahat olacakmışın fazla iş de yapmamamız gerekio varsa eğer ilk zamanlar riskli olabilirmiş iş yapmak sadece istirahat bide bende arada kahverengi lekelenmeler rahatsız etmeyen bel sırt ağrısı arada girip gidio sendede varmı

bel ağrısı yok kasıklarımda ağrı oldu ardından kanamam oldu hemen doktora gittim düşük tehlikesi olabilir dedi hap verdi yazdıkların için sağol rahatladım biraz senin sat tarifin ne zamandı

Birde şunu diyeyim her doktora güvenme dış gebelik der almaya düşürmeye kalkar izin verme kesinlikle bebek gelişmemiş olabilir her bebek aynı gelişmek zorunda da değil ayrıca ve tahmini konuşuo olabilir emin değil demekki ve emin olmadığı bir cevabı tam senin ilk günlerinde diyerek moralini bozmaya hakkı yok. sen kulak asma dua et ben hergün namaz kılıp dua ediyorum allahım bebeğimi ve beni koru sağlıklı sıhhatli olsun ikimiz içinde kolay bi doğum olsun diye testte çıkıosa başka belirtilerde varsa demekki hamileyiz ve üstüne gördük ve normal adet günü yaklaşsın o zaman daha net olur. 2-3 haftalık demekki kanda bile görünmesi için bir zaman dilimi gerekiyormuş diğer adete 1 hafta kala falan

küçük olduğu içinde görülmemiş olabilir dedi ihtimalleri söledi ben sanırım o kısmına takıldım

ben her ayın 26 sında oluyorum geçen ayda 26 sında oldum.ilk 2 gün fazla diğerleri normaldi. 1 inde banyo yaptım ama halsizlik uyku göğüste şişlik vardı ve hissettim sanki gebe olduğumu hasta oldumu bile bile o hissime kapılarak ve gördüğüm rüyadan etkilenerek test yaptım pozitif çıktı allah malum edio demekki 6 test yaptım değişik marka hep pozitif bu doktorda yani seninki bi dış gebe olabilir dio bi düşük tehlikesi sen rahat ol her dr. bir olmuyor.ayrıca dün akşam bi arkadaşımla konuştum .çocuğuna hamile iken 40 gün kanaması olmuş dr.demişki düşüo alıcaz demiş oda ablasının israrı üzerine başkadr. gitmiş aldırmadan çocuğu düşük tehlikesi demiş hap vermiş çocuğu 3 yaşında akşam evimi darma duman etti yani ilk dr.dediği olsa o çocuk telef olcakdı

ilk çok kırmızı geldi damla şeklinde sonra kahverengi lekeler şuan yok progestan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…