- 25 Mart 2015
- 210
- 59
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde 10 gun once oldum adetimi bugun doktora gttm kan testi de yapmadı ustune gorme konusu ilgmi cekti acıkcası bilemedm smdi nabsamarkadaşlar merhaba bnm adetimden bir hafta önce kanamam oldu erken adettendir dedim başta. sonra normalden az sürdü , altı gün sürüyordu 4 gün sürdü sonra bitti zannettim geceleri akıntım ve bazı zamanlarda ara ara koyu kahverengi akıntım oluyor ve karnımda hafif ağrılar oluyor hamile kalmayı istiyorum bu piskolojiden ötürü mü şüphelendim yoksa hamile olabilirmiyim üstüne görme olabilir mi yardımcı olabilir misiniz
Smdi yaptrdm cnm bekliom sonucu haayrlısı inşEflin20 istersen bi kan testi yaptır emin olmak için. Yada doktora git, hamilelik belirtisi olabilir. Benimde kasıklarda batma ve göğüs agrım olmuştu. İnşallah hamissindir. Güzel cevabını bekliyoruz.
kızlar merhaba,
ya ben 8 mayısta regl oldum doktorum bana klomen verdi ve mayısın 23 ünde çatlatma iğnesi önerdi. 2 tane vuruldum. hatta yumurta takibi testi aldım ona bakarak ilişki yaptım.. ancak 1 haftadır gögüslerimde ağrı el ve ayaklarımda yanma var ve kilo aldım. 7 haziranda kahvrengili akıntım oldu akşamı pıhtılı kanamaya döndü. 10 haziranda kesin bitti. hiç az az gelme falan oolmadı ama bugün bende kahveli pembeli bi akıntı gelmiş ne olabilir bu. tam ümidimi kesmiştim. yardımcı olur musunuz?
Bu tarz bişey yasiyan varsa yazabilirmiMerhaba benim bu ay çok belirtilerim oldu hamile olduğumu düşündüm hiç bu kadar hissetmemistim ama adetime iki gün kala malesef kanamam basladi bütün ümitlerimde gitti