üstüne görme olabilirmi?

Kızlar slm bende 5 gun gecikti duphastondan sonra doktor hap bitimine göre 1o gün bekle gelişti onunda 7 gun gecikti dün oldum ama çok siyah ve sürekli olmuyo ustune gorme kişiden kişiye değişiyor mus sizce öyle olabilir mi

Merhaba arkadaslar
7 ocak 2016 da sezeryan ile erken doğum yaptım. 22 subat, 24 mart son adet tarihlerim. Yumurtlama gunüm 9-10 nisan bu tarihlere göre eşimle beraber olduk. SAT a göre dayanamayıp 14.günü kanda gebelik yaptırdım negatif çıktı. 4 gun sonrasıda adet oldum. Normalde 23-24 nisan gibi adet tarihimdi, 7 gün erken adet oldum ve baya adet gibi kırmızı ama pıhtılaşma yok. Normal adetlerim 5-6 gün sürüyor bunu bilmiyorum ne kadar sürecek, ilk defa böyle bir sey ile karşılaşıyorum.evde test ettim negatif çıktı. Üstüne görme olabilir mi, ilerleyen günlerde pozitif çıkar mı? Farklı durum mu var, ara ara karın ağrım oluyor, benim hic ağrım olmazdı.

arkadaşlar merhaba bnm adetimden bir hafta önce kanamam oldu erken adettendir dedim başta. sonra normalden az sürdü , altı gün sürüyordu 4 gün sürdü sonra bitti zannettim geceleri akıntım ve bazı zamanlarda ara ara koyu kahverengi akıntım oluyor ve karnımda hafif ağrılar oluyor hamile kalmayı istiyorum bu piskolojiden ötürü mü şüphelendim yoksa hamile olabilirmiyim üstüne görme olabilir mi yardımcı olabilir misiniz

arkadaşlar merhaba bnm adetimden bir hafta önce kanamam oldu erken adettendir dedim başta. sonra normalden az sürdü , altı gün sürüyordu 4 gün sürdü sonra bitti zannettim geceleri akıntım ve bazı zamanlarda ara ara koyu kahverengi akıntım oluyor ve karnımda hafif ağrılar oluyor hamile kalmayı istiyorum bu piskolojiden ötürü mü şüphelendim yoksa hamile olabilirmiyim üstüne görme olabilir mi yardımcı olabilir misiniz
Benmde 10 gun once oldum adetimi bugun doktora gttm kan testi de yapmadı ustune gorme konusu ilgmi cekti acıkcası bilemedm smdi nabsam

Valla cnm bn ikinci adet tarihimi bekliyorum doktora gitmek icin cunku heveslenip de bosa ciksin istemiyorum bu hafta olmam gerekiyor olmazsam test yapcam senfe bekleyebilirsin yafa aile saglik merkezinden yaptr ama adet gordugunu yani erkrn adet gordugunu falan deme ki degilsindr diyip gecmesinler

Merhaba arkadaşlar

Hamile değilmişim. Normal adetimmis. simdi hesaplamalarıma göre 14 mayısta adet olmam gerekli. İnşallah olmam. Hamileyimdir inşallah. Erken belirtiler var ama psikolojikte olabilir. Karında karıncalanma, guruldama, bel ağrısı, hafif bas dönmesi, dun gecede kasıklarımda hafif batma ve aşırı yemek. Adet günümü bekliyorum test yapmak için ama sabursızlanıuorum. Sizce var mıdır bisiylrr. Nette gezmekten yoruldum. Gerçi takılmıyorum çok. Dr 6 ay bekle demişti vücudun toplansın diye. Yumurtalıklar normal. Hayırlısı. Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Kimseye diyemiyorum sevincimi sizle paylaşmak istiyorum. Çok şükür hamile kaldım. Test yaptım silik çıktı. Haftaya doktora gideceğim. 3 hafta 5 günlük. Darısı tüm isteyenlere inşallah. cevaplar için çok teşekkürler.

Kızlar bi bilen varsa lütfen yardım etsin 19nisanda adet oldum koyu renklerdeydi 3 gun surdu 9mayısta bida adet oldum btti su an goguslerim sızlıyo kasıklarmda batma var ovulasyon testleri poztf cıkıyo kimyasal mı gecrdm acaba bole bsey yasayn var mı

Eflin20 istersen bi kan testi yaptır emin olmak için. Yada doktora git, hamilelik belirtisi olabilir. Benimde kasıklarda batma ve göğüs agrım olmuştu. İnşallah hamissindir. Güzel cevabını bekliyoruz.

Eflin20 istersen bi kan testi yaptır emin olmak için. Yada doktora git, hamilelik belirtisi olabilir. Benimde kasıklarda batma ve göğüs agrım olmuştu. İnşallah hamissindir. Güzel cevabını bekliyoruz.
Smdi yaptrdm cnm bekliom sonucu haayrlısı inş

Sonuc negatf anlamadm bnde neysr hayrlısı artk

Eflin20 hadi ya :110: hayırlısı cnm. İnşallah bidaki ay kalırsın. Bende net yarın kan testi yaptırcam bakalım. Önckiler hep idrar testiydi. Kısmet.

kızlar merhaba,

ya ben 8 mayısta regl oldum doktorum bana klomen verdi ve mayısın 23 ünde çatlatma iğnesi önerdi. 2 tane vuruldum. hatta yumurta takibi testi aldım ona bakarak ilişki yaptım.. ancak 1 haftadır gögüslerimde ağrı el ve ayaklarımda yanma var ve kilo aldım. 7 haziranda kahvrengili akıntım oldu akşamı pıhtılı kanamaya döndü. 10 haziranda kesin bitti. hiç az az gelme falan oolmadı ama bugün bende kahveli pembeli bi akıntı gelmiş ne olabilir bu. tam ümidimi kesmiştim. yardımcı olur musunuz?

kızlar merhaba,

ya ben 8 mayısta regl oldum doktorum bana klomen verdi ve mayısın 23 ünde çatlatma iğnesi önerdi. 2 tane vuruldum. hatta yumurta takibi testi aldım ona bakarak ilişki yaptım.. ancak 1 haftadır gögüslerimde ağrı el ve ayaklarımda yanma var ve kilo aldım. 7 haziranda kahvrengili akıntım oldu akşamı pıhtılı kanamaya döndü. 10 haziranda kesin bitti. hiç az az gelme falan oolmadı ama bugün bende kahveli pembeli bi akıntı gelmiş ne olabilir bu. tam ümidimi kesmiştim. yardımcı olur musunuz?

Seleniko merhaba
Bir ihtimal hamile olabilirsin, belirtilerin o yönde gibi, doktorunu aradın mı ? İnşallah hamilesindir. İyi günler dilerim.

Merhaba ben kasımın 1 inde sevgilimle korunmasız bi ilişki yaşadım ve normalde 1 kasım adet günüm ama ben 5 gun gecikme ile adet oldum ilk 2 gün normal adet gibi gördüm sonrasında 2 gün daha az ve koyu renkteydi adetim 7-8 gün sürerken bu kadar kısa oldum bugün kasiklarimda biraz ağrı var sizce hamile olma ihtimalim nedir?

Geçen ay yumurtlama döneminde eşimle korunmasız birlikte olduk on gün sonra adetim geldi normalde 7 gün sürer ama 5 gün sürdü bu sefer ve ilk gün sadece kahve rengi leke ikinci gün biraz sökülür gibi oldu oda kahverengimsiydi üçüncü gün hiç gelmedi dördüncü gün çok az adet kanaması gibi geldi beşinci günde aynı şekilde gelip bitti bu ayda adetim geçikti annem bana hamileyken üstüne görmüş bana sende görmüş olabilirsin diyor adetim gelicekmiş gibi ağrılarım oluyor akıntım var sarı ve beyaz olarak bel ağrım var göğüslerim şiş ama bilemiyorum bi kaç gün daha beklicem ama böyle bir durum yaşayan varmı onu da merak ediyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba Stresestre aynı durum bnde de var ustunden zamn da gecmiş hamilemisin cok merak ettim

Merhaba benim bu ay çok belirtilerim oldu hamile olduğumu düşündüm hiç bu kadar hissetmemistim ama adetime iki gün kala malesef kanamam basladi bütün ümitlerimde gitti

Merhaba hanımlar ☺️ Normalde adet günüm 25 ocaktı ancak 23-24 ocakta adet günümden 2 gün önce vişne rengi kan ve kahverengi akıntı oldu normalde adetim 5-6 gün sürer ama hala daha adet olmadım kasıklarımda ağrı var ancak beyaz renkli akıntımda var her an adet olucakmış gibi hissediyorum vajinamda bir kıpırdama oluyor ama adet olmadım 6 gündür ve fotoğrafı paylaştım bu bir hamilelik belirtisimi ne zaman test yapsam doğru sonucu alabilirim ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

X