üstüne görme olabilirmi?

dün dokdorumda aynısını söyledi sabah gel bakalım dedi ama gitmeye korkuyorum, eğer yoksa üzülecem ondan dolayı gidemiyorumda

daha önce üstüne görme olduysan çok dikktali ol, ilk gebeliklerinde üstüne görme yaşayanların diğer gebeliklerinde de üstüne görme olma ihtimali çok yüksekmiş, dikkatli ol, kan testi hemen yaptırmayacaksan da ilaç falan kullanma en azından

bu arada ben de ısrarla kan testine gitmiyorum, idrarda çift çizgi görürsem bir gün o zaman giderim, o kan testini bekleme stresi beni öldürüyor, ve negatifse bi kere daha yıkıyor insanı. hayırlısı olsun , sen yine de kendine dikkat et.

ewt ilaç vermiyorlar bazı rahatsızlıklarda ıhlamur önerip ve garara veriolar bende korkuyorum senin gibi gidemiyorum kan tahliline yok derlerse üzülecem ondan dolayı

arkadaşlar merhaba, ben sitede yeniyim..
sizlere birşey danışmak istiyorum. eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bu ay 2 kez korunmadık ve yumurtlama dönemine denk gelen zamanlardaydı. 1 hafta önce dr a normal muayene için gittim. smear testi ve ultrason yapıldı. ufak bir kist var dedi. ve hafif enfeksiyon var dedi. ilaç ve fitil verdi. 4 gün ilaçları ve fitili kullandım. 2 gün önce çok yoğun sarı akıntım oldu hafif kanlı. dün de sanki adetmişim gibi sancı başladı ve çok açık renkte hafif bir kanama oldu ve durdu.normalde adetime bir hafta var. benim normalde ilk günler çok yoğun olurdu. Acaba üstüne görme midir yoksa fitilden kaynaklı bir şeymidir bilemedim. Dr a akıntım oldu diye telde sordum ama "olabilir bazı fitiller kılcal damarları çatlatabilir " dedi. ama erken adet sancısı başlaması garip geldi. daha önce böyle birşey yaşayan varsa paylaşabilirmi yaşadıklarını.

Arkadaslar merhaba bn her zamanki tarihimde adet oldum fakat 3 gun dewam etti ama son iki gun zaten kahve rengi lekelenmem oldu yani krmzi degldi. Smdide cok fena kask ağrım war arada midem de bulaniyor üstüne görme olabilr mi yoksa psikolojik bir durum mu yardımm edin lutfennn :44:

canım senın durumunu bende yasadım aynen adet tarıhımde kahverengı lekelenme oldu haplardan falan diye dusundum 3 gun surdu. sonra belırtıler basladı adet oldum cok erken bu belırtıler dıye dusundum ve onemsemedım regl olmama 16 gun vardı ıdrarda pozıtıf cıkınca anladım kı üstüne gorme :) suan 6 haftalık olmus ama tedbirli ol süphen varsa ben kendımı cok yordum agır kaldırdım fark etmedıgım ıcın suan kucukde olsa dusuk olabılırmıs kendını yorma sakın :) umarım yardımcı olmusumdur

Malesef dayanamadım test yaptım negatif çıktı bugn sogan suyuna basliyorum daha snrada doktora gdecegm rabbim hayrlisıyla kucagna almayı nasip etsin

Slm ben her ay 5 gün öncedrn adet olurdum bu ay adetim 2 gün gecikme oldu 16 aksamı adet oldum 18 öglen bitti 1.5 gün sürdü aksam üşüme titreme ateşlenme oldu şuanda halsizim her yerim agrıyo gecen yılda aynısı oldu bilmefim ilac içtim düşürdüm şimdi üstüne götmüş olabilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ne olar bana crvap verin normalde 7 gun suretdi 3. Gun bitti anlamadim... 2 gun normaldi anlarsiniz ya yogunlugunu... Hic boyle olmamistim omrumde... Ilk ay denememizdi acaba tutmusmudur yoksa onceden de psikoloji falan durumlari olmustu ama hic 2 Gunde bitmemisti... Test yapsammiki lutfen fikir verin bana...

Kızlar bana da bi yardım edin yav. Ben bu ay 6-7 gün gecikme ile adet oldum. Adet Gününe kadar bir belirti yoktu fakat gecikme süresinde mide bulantısı ve halsizlik çok yaşadım. Gecikme ile adet oldum fakat miktarı da rengi de farklı oldu. Ilk üç gün normal ama giderek azalan koyu kanama ve sonrasında da kahverengi şekilde devam ederek 10 günde ancak tamamen bitti. Ve hala da mide bulantım devam ediyor. Üstüne bir de eklem ağrıları baş Dönmesi ve sürekli uyku hali eklendi. Ve hala da kasıklarımda ara ara sızlanma oluyor. İştahım da çok değişken. Idrarım da koyu ve kokulu. Bazı şeylere kokulara vs tiksinme oluyor. Sizce üstüne görme yaşamış olabilir miyim ???

Tatlim benim ogrnedigim kadariyla ustune gorme ile normal adet kanamasi arasinda belirgin bi sekilde fark olurmus yani ustune gorme lekelenme seklinde olurmus ve adet kanamasi gibi koyu ve yogun olmazmis ustune gorme yasayan arkadaslarimin da soyledigine gore adet kanamasindan kolaylikla ayrilabiliyomus senin adet kanamanda normalde boyle azalmalar olmuyorsa yani farklilik hissettiysen bi kan testi yaptir derim

kizlarrr lütfen yardimci olun
adetime bir hafta varken bir hafta erkn oldum 1.gün acik kirmizi kanamam oldu aksama bitti 2.gün cok az pedi doldurmicak sekilde aksama hic birsey yokdu 3. gün koyu kahverengi camur gibi akinti vardi peceteye sildikce görüyordum normalde adetim 5-6 gün sürer yogun bir sekilde test icin erken diye düsünüyorum normal adet tarihimin gecmesini beklicem üstünemi gördüm acaba?
cvplariniz icin simdiden tsk

Arkadaşlar benim regl günüm 13 ağustos idi fakat iki gün geçmesine rağmen regl olmadım bu gün öğlen az miktarda kahverengi akıntı şeklinde kanama sonra da peçeteye birazcık pembe kanama geldi kanama lavaboya gidince geliyor sadece sizce üstüne mı görüyorum normal adetim beş gün civarında ve yirmi yedi günde bir olurdu bu ay neden böyle oldu anlayamadım inşaAllah hamileyimdir yardımlarınızı bekliyorum

Benimde adetim 4gün gecikti bende tam ümitlenirken aksam üstü oldum aglamaktak helaj oldumhatta keske üstüne görmüs olsam esim askerde oda cok istiyo insalla hamis kalmısımdr diye aglyom hala

Adetim biteli 3gün oldu ama bugün gene kanamam oldu neden ola bilir

merhaba 3 aydır bebek için deniyoruz bu ay tam günüm de adet oldum ancak normalde 5-6 gün sürerdi.
4 mart cuma adet oldum cuma c.tesi yoğun ve kırmızı geldi pazar günü 1 damla kahverengi geldi üstüne görüyor olabilir miyim ? yani bu durumda adetim 2 güncük sürmüş oldu. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Benim de aynı durum oldu. 6 7 gün sürer normalde. Perşembe öğlen başladı cumartesi akşam gibi bitti nerdeyse. 3 gündür de kahve akıntı var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…