merhaba canım bı kan testı yaptırsana belkı hamılesındır idrarda cıkmıyo olabılır
dün dokdorumda aynısını söyledi sabah gel bakalım dedi ama gitmeye korkuyorum, eğer yoksa üzülecem ondan dolayı gidemiyorumda
Arkadaslar merhaba bn her zamanki tarihimde adet oldum fakat 3 gun dewam etti ama son iki gun zaten kahve rengi lekelenmem oldu yani krmzi degldi. Smdide cok fena kask ağrım war arada midem de bulaniyor üstüne görme olabilr mi yoksa psikolojik bir durum mu yardımm edin lutfennn :44:
Kızlar bana da bi yardım edin yav. Ben bu ay 6-7 gün gecikme ile adet oldum. Adet Gününe kadar bir belirti yoktu fakat gecikme süresinde mide bulantısı ve halsizlik çok yaşadım. Gecikme ile adet oldum fakat miktarı da rengi de farklı oldu. Ilk üç gün normal ama giderek azalan koyu kanama ve sonrasında da kahverengi şekilde devam ederek 10 günde ancak tamamen bitti. Ve hala da mide bulantım devam ediyor. Üstüne bir de eklem ağrıları baş Dönmesi ve sürekli uyku hali eklendi. Ve hala da kasıklarımda ara ara sızlanma oluyor. İştahım da çok değişken. Idrarım da koyu ve kokulu. Bazı şeylere kokulara vs tiksinme oluyor. Sizce üstüne görme yaşamış olabilir miyim ???
Benim de aynı durum oldu. 6 7 gün sürer normalde. Perşembe öğlen başladı cumartesi akşam gibi bitti nerdeyse. 3 gündür de kahve akıntı var sadecemerhaba 3 aydır bebek için deniyoruz bu ay tam günüm de adet oldum ancak normalde 5-6 gün sürerdi.
4 mart cuma adet oldum cuma c.tesi yoğun ve kırmızı geldi pazar günü 1 damla kahverengi geldi üstüne görüyor olabilir miyim ? yani bu durumda adetim 2 güncük sürmüş oldu. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler