üstüne görme olabilirmi?

Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum
3 aralık benim adet günümdü ama 2 gün önce adet olmadan önce kahverengi akıntı geldi sonra adet oldum normalde 6.günün akşamı temizlenirim ama bu sefer 4.günün akşamı bitti 5.gün sadece kahverengi akıntı geldi ve bitti.
Kafam karıştı adet oldum diye hamile olma ihtimalim yok diye biliyorum.
Ama gün içinde kesik kesik mide bulantılarım oluyor.
Anlamadım gitti.adet olmadan önce test almıştım negatif çıkmıştı
ama şuan bu mide bulantılarımı anlamıyorum üstüne görme olabilirmi?

Tekrar merhaba lütfen yukarıda ki sorumu cevaplayabilirmisiniz ????????

çok merak ediyorum merakımdan yine test alıcam bugün...:KK49:

Hayır ne işi yarıyor ki?

Soğan kürü uyguladıktan sonraki adette bunlar olabiliyormuşta ondan sordum.Bazen de adetle braber çikolata kistleri patladığında oluyormuş,öyle diyorlar.Üstüne görmede sadece bi kaç gün lekelenme oluyormuş benim bildiklerim bunlar.Ama inşaallah hamilesindir,belli de olmaz her bünye farklı tabi.3 ay adet olup da hamileliğini sonra öğrenen bile var.

3 aralık benim adet günümdü ama 2 gün önce adet olmadan önce kahverengi akıntı geldi sonra adet oldum normalde 6.günün akşamı temizlenirim ama bu sefer 4.günün akşamı bitti 5.gün sadece kahverengi akıntı geldi ve bitti.

selam canım sana ümit vermek istemem ama benim adetim 25 nisandı o sabah adet oldum ama normalde 7 gün sürüyordu o zaman iki gün sürdü ve kahve rengi bi akıntıydı ara ara geldi bu akıntı snra ögrendim ki üstüne görmüşüm doktorumda söyledi ve şu an sekizinci ayımdayım

inşallah ama geneli lekelenme şeklinde ise benim de hamile olmam beklenemez bu durumda :KK43:
genelde hep bazı şeyleri zor elde ederim.bu hep böyle olmuştur.bebeğin olmasını da ilk aydan istemem hata oldu sanırım... aradan bi 5 sene geçicek ben artık istemekten bıkıcam ki olsun...
neyse bırakıyorum bu bebek faslını olur yada olmaz hiç düşünmüyorum artık...
adet günlerimi de hesaplamak yok artık...

bende normal adet görmüştüm 1 hafta sonrada hamile oldugumu öğrenmiştim üstüne adet görmüş olabilirsin bence bi kan testi yaptır

inşallah ama geneli lekelenme şeklinde ise benim de hamile olmam beklenemez bu durumda :KK43:
genelde hep bazı şeyleri zor elde ederim.bu hep böyle olmuştur.bebeğin olmasını da ilk aydan istemem hata oldu sanırım... aradan bi 5 sene geçicek ben artık istemekten bıkıcam ki olsun...
neyse bırakıyorum bu bebek faslını olur yada olmaz hiç düşünmüyorum artık...
adet günlerimi de hesaplamak yok artık...

canım ne kadarlık evlisin ki bunu söylüyorsun bak ben evliligimin yedinci ayında hamile kaldım ilk gün normal kahverengi adetb gibi ikincisi damla damla oldu canım vazgeçme bana çocugun olmaz bile dediler

Inşallah öyledir nisanda 2 sene olucak...
Ben şimdiden sorulara dayanamıyorum ...ne zaman çocuk? Ne zaman hadi offf...

Içimden sizene demek geliyor ama diyemiyorsun işte...

olmazsa zaten doktora gidicem...yaza kadar vaktivar...

Son düzenleme:
arkadasım merhaba yazmış oldugun mesaj dıkkatımı cektı. Uzerınden uzun zaman gecmış ama şu anda bende yasadıgının aynısını yasıyorum sende hamılelık oluştumu o zamanlar

valla seninde yazdığın şimdi benim dikkatimi çekti bayağı geç olmuş değilmi yok tatlım hamilelik yokmuşşş

bebeğim gittiyse, bu da benm tecrübesizliğim
düşüncesizlğm akılsızlığım...........................
..................................................................
Ne dersen de....
Gerçekten çok üzüleblrm yarın

mafoldumben

cnm bnde kımyasal gebelik geçirdim salak gbı çift çizgi çıktıgı halde motora bndım sonuç kasıklarım çok agrıdı çok kanamam oldu

arkadaşlar benimde adetim 5 gün gecikti şüpelerime göre olsa 1 haftalıktır ama kanda baktırdım negatif çıktı hiç olucak gibide değildim eşimle beraber oldum ve ardından oldum inanılmaz ağrılarım var duramıyorum acaba nedir? nolur bilgilendirin

Mrhba ben ayin 26 da adet oldum bitti amaadetim 3 -4gun filan sürdü çok yogun kanama gelmedi adetim bitti ama biraz mide bulantım var uyuma hissim var yorgun oluyorum filan ustune gormuş olabilir miyim yardım edin cinsel iliskiden sonra hemen adet olmuştum

Son düzenleme:
Mrhba ben ayin 26 da adet oldum bitti amaadetim 3 -4gun filan sürdü çok yogun kanama gelmedi adetim bitti ama biraz mide bulantım var uyuma hissim var yorgun oluyorum filan ustune gormuş olabilir miyim yardım edin cinsel iliskiden sonra hemen adet olmuştum

3-4 gün üstüne görme olmaz diye biliyorum tatlım ama hiç belli olmaz kan tahlili en iyi sonuç 26 sı dediğin eğer ağustos 26 ysa bebek olsa da 10 günlük olur ki bulantı yapcak bir hormon seviyesi yapmaz bu kadar zamanda.Yumurtlama döneminden dolayı olabilir belki ben de son yumurtlama dönemimde bulantı yorgunluk kasık ağrısı yaşamıştım kanamam olmamıştı ama yumurtlama zamanı kanama yaşanabiliyormuş.

Bende sanmadım pek ama bilmiyorum bı yazayım dedim cocuğa artık yöneldiğimiz icin insan ister istemez bu düşüncelere kapılıyor

X