Kızlar 5 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile
bastetcim bişi sorucam belirtilerini bi yazarmısın yanı karnında şişlik ağrı,bel ağrısı
kasık batması, bulantı vs. bişeyler yaşıyosan onları bi yazarmısın ya tekrar GÖZÜNAYDIN ALLAH BİZE DE BU DUYGULARI YAŞATMAYI NASİP ETSİN inşallaha.s.
Canım teşekkür ederim :) Darısı tüm isteyenlerin başına opuyorumnanaktan
Bastet, merhaba ben de beklenen adetimden 6 gün önce kahve bir akıntı ve 2 gün çok çok az bir kanama yaşadım. 3. ve 4. gün birşey gelmedi.5. gün yine çok az bir kanama oldu. rengi hep koyu kahve çamur gibiydi.şimdi 15 gün geçti ve göğüslerim sızlıyor ve de büyüdü. ara ara da baş dönmesi var. evde yaptığım idrar testinde c.tesi günü negatif çıktı. kan testi de yaptırmaya cesaret edemedim. sence ne yapmalıyım, ümitlenmek de istemiyorum:sm_confused
kızlar yardım edin kafam çok karıştı kan tahlili yaptırmıştım adetim gecikti die 2.6 çıktı sonra lekelenme gibi bişe oldum hemşire bekle dedi yükselebilir 3gün sonra 4.8e çıktı sonra bekledim 10 gün felan dün yine yaptırdım kan ve idrar verdim enfeksion var dedi üşütme kaynaklı dedi ama benim hiç bi şikayetim yokne akıntım var ne idrar yanması hiç bişi yok dedimki nie hcg yükselmişti enfeksiyon kaynaklı dedi saçma geldi bana hcg onunla ne alkası var bir dünya ilaç yazdı içmedim kafam karıştı kızlar yardım edin
arkadasım merhaba yazmış oldugun mesaj dıkkatımı cektı. uzerınden uzun zaman gecmış ama şu anda bende yasadıgının aynısını yasıyorum sende hamılelık oluştumu o zamanlar
ewet epey bir aradan sora sizlerleyim. hamileydim çok sevinmişdim 15 ocakta bebeğimi düşürdüm psikolojım bozuldu sarsıldım.onu bir saksıya gömdüm hergün ziyaret ediyorum. şimdi gene 2 aylık hamileyim 6 ay aradan sonra her şey yolunda görüküyor. ama çok korkuyorum ne olur dua edin . 1. bebekde yaşadıklarımdan dolayı size tavsiyem. eğer düşük tehlikesi var ise kımıldamadan sırt üstü yatın. mümkünse hiç kalkmayın 9 ay birileri size baksın bunu yapsam bebeğim yaşayacakdı.
çok sevindim cicimeciğim inanki ... baştaki sıkıntılarınıda okuuştum inşallha nur topu bir bebğin olu sen hakketttin artık k.i.b