üstüne görme olabilirmi?

Canım ben en son 5 nisanda regl oldum sonra 2 mayısta kahverengi lekem oldu 3 gün birer damla şeklinde sonra 8 de yani reglimin gecikmesinden 2 gün sonra (30-31 günde bir oluyorum) kan testi yaptırdım 4,24 çıktı sanım dr negatif dedi bende progestan aldım dedim bari adet olayım sonra bitti işte hala hastalanmayınca idrar testi yaptım 2 kere pozitif çıktı şimdi tekrar kan testi yaptım bekliyorum

bu arada kan tetsini yaptırdığım zaman 3 kez aynı marka idrar testini yapmıştım ve negatif çıkmıştı

tebrikler zemuszemus ne mutlu sana darısı bizlerin başına inşallah

Kızlar 5 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

bastetcim bişi sorucam belirtilerini bi yazarmısın yanı karnında şişlik ağrı,bel ağrısı
kasık batması, bulantı vs. bişeyler yaşıyosan onları bi yazarmısın ya tekrar GÖZÜNAYDIN ALLAH BİZE DE BU DUYGULARI YAŞATMAYI NASİP ETSİN inşallaha.s.

bastetcim bişi sorucam belirtilerini bi yazarmısın yanı karnında şişlik ağrı,bel ağrısı
kasık batması, bulantı vs. bişeyler yaşıyosan onları bi yazarmısın ya tekrar GÖZÜNAYDIN ALLAH BİZE DE BU DUYGULARI YAŞATMAYI NASİP ETSİN inşallaha.s.

canım bulantım yok, karın ve bel ağrımda yok sadece karnımda gaz var ve sanki sol tarafımda bişey var gibi bacağımı geriye uzatınca orası gerilio gibi oluyo ama çok aman aman bi belirtim yok sadece uykum var hep ve acıkıyoum sürekli ve bence en önemlisi adet gecikmemden 2 gün sonra bile kanda negatif çıktı yani kimse umutsuzluğa kapılmasın allah hepinizin gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

Bastetcim okuyunca ne kadar mutlu oldum:)Zaten bu haberi bekliyorduk,değil mi?Her ne kadar kim olduğunu bilmesem de,seni tanımasam da inan ki çok sevindim:)Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)Bakalım bebişin kız mı erkek mi?Tekrar tebrik ederim:nazar:

Canım teşekkür ederim :) Darısı tüm isteyenlerin başına opuyorumnanaktan

Bastet, merhaba ben de beklenen adetimden 6 gün önce kahve bir akıntı ve 2 gün çok çok az bir kanama yaşadım. 3. ve 4. gün birşey gelmedi.5. gün yine çok az bir kanama oldu. rengi hep koyu kahve çamur gibiydi.şimdi 15 gün geçti ve göğüslerim sızlıyor ve de büyüdü. ara ara da baş dönmesi var. evde yaptığım idrar testinde c.tesi günü negatif çıktı. kan testi de yaptırmaya cesaret edemedim. sence ne yapmalıyım, ümitlenmek de istemiyorum:sm_confused

kızlar yardım edin kafam çok karıştı kan tahlili yaptırmıştım adetim gecikti die 2.6 çıktı sonra lekelenme gibi bişe oldum hemşire bekle dedi yükselebilir 3gün sonra 4.8e çıktı sonra bekledim 10 gün felan dün yine yaptırdım kan ve idrar verdim enfeksion var dedi üşütme kaynaklı dedi ama benim hiç bi şikayetim yokne akıntım var ne idrar yanması hiç bişi yok dedimki nie hcg yükselmişti enfeksiyon kaynaklı dedi saçma geldi bana hcg onunla ne alkası var bir dünya ilaç yazdı içmedim kafam karıştı kızlar yardım edin

Bastet, merhaba ben de beklenen adetimden 6 gün önce kahve bir akıntı ve 2 gün çok çok az bir kanama yaşadım. 3. ve 4. gün birşey gelmedi.5. gün yine çok az bir kanama oldu. rengi hep koyu kahve çamur gibiydi.şimdi 15 gün geçti ve göğüslerim sızlıyor ve de büyüdü. ara ara da baş dönmesi var. evde yaptığım idrar testinde c.tesi günü negatif çıktı. kan testi de yaptırmaya cesaret edemedim. sence ne yapmalıyım, ümitlenmek de istemiyorum:sm_confused

Canım adetin mi 15 gün geçti yoksa 6 gün önce başlayan lekelenmeden itibaren mi sayıyorsun? İdrar testi beta hcg 20 olmadan göstermiyormuş o nedenle geç döllenmeyse gözükmemiş olabilir test bozukta olabilir bence kan testi yaptır hamile olabilirsin benimde koyu kahve akıntı gibi de değil lekelenme şeklindeydi ve idrar testinde çok geç öğrendim

kızlar yardım edin kafam çok karıştı kan tahlili yaptırmıştım adetim gecikti die 2.6 çıktı sonra lekelenme gibi bişe oldum hemşire bekle dedi yükselebilir 3gün sonra 4.8e çıktı sonra bekledim 10 gün felan dün yine yaptırdım kan ve idrar verdim enfeksion var dedi üşütme kaynaklı dedi ama benim hiç bi şikayetim yokne akıntım var ne idrar yanması hiç bişi yok dedimki nie hcg yükselmişti enfeksiyon kaynaklı dedi saçma geldi bana hcg onunla ne alkası var bir dünya ilaç yazdı içmedim kafam karıştı kızlar yardım edin

iki katına yükselmiş dün yaptırdığın kaç çıktı peki? Bana da adet söktürücü vermişti ben kullanmamıştım iyiki kullanmamışım hamileymişim dr lar 5 üstü olmayınca değilsin deyip geçiyo önemli olan değer yükseliyomu bence dün yaptırdığın yükselmemişse ilacını kullan ama yükselmişse kullanma

arkadaşlar bende dün bir haber aldım teyzem adet görürüken hamile kalmış ve hiç haberi olmamış
inanmıyacaksınız ama 5 aylık hamileymiş haberi yokmuş oğlu olacakmış az az adet görmüş şuan herkes şokta sizlere yazmak istedim

allah herkese nasip etsin hamileliği bende 7 ci ayıma girdim hamileyim çok güzel birduygu

tekrar lekelenmelerim olduğu için cuma günü dr.daydım. vajinal usg ile baktı. rahim kalınlığım normalmiş, zaten kan testim de negatif. yalnız sağ tarafımdaki yumurtam 17.1 mm ve çatlayamamış sanırım. yanıtın için tşk. ederim.bu ay da beklicez artık...

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

benim ayrı bi problemim var 3 aydır eşim yanımda olmadığı için ilişkiye giremiyoruz ayrıca her ay düzenli adet oldum son adetrim 5 haziran nerden baksanız 1 hafta var ancak 4 gündür kahveregi lekeler olmaya başladı ayrıca idrarımda kahverengi noktalar oluyo sağ kasığım ağrıyo başkada bişey yok ki ben adet belirtilerini çok şiddetli yaşardım burda gidebileceğim iki tane fdoktor var diğerleri muayene hanelerini kapattılar onlarda birisi perşembeye diğerihaftaya pztesine gün verdi bu nedir şimdi hamile değilimdir heralde çünkü adet oldum 2 ayda günü gününe ve normaldi napcam ben şimdi ayrıca testte yaptım negatif çıktı üstüne görme böle bişeymi

arkadasım merhaba yazmış oldugun mesaj dıkkatımı cektı. uzerınden uzun zaman gecmış ama şu anda bende yasadıgının aynısını yasıyorum sende hamılelık oluştumu o zamanlar

ewet epey bir aradan sora sizlerleyim. hamileydim çok sevinmişdim 15 ocakta bebeğimi düşürdüm psikolojım bozuldu sarsıldım.onu bir saksıya gömdüm hergün ziyaret ediyorum. şimdi gene 2 aylık hamileyim 6 ay aradan sonra her şey yolunda görüküyor. ama çok korkuyorum ne olur dua edin . 1. bebekde yaşadıklarımdan dolayı size tavsiyem. eğer düşük tehlikesi var ise kımıldamadan sırt üstü yatın. mümkünse hiç kalkmayın 9 ay birileri size baksın bunu yapsam bebeğim yaşayacakdı.

arkadasım merhaba yazmış oldugun mesaj dıkkatımı cektı. uzerınden uzun zaman gecmış ama şu anda bende yasadıgının aynısını yasıyorum sende hamılelık oluştumu o zamanlar

hayır arkadsım oluşmamış olcakki hala adet oluyorum bende senin yorumnu yeni gördüm şimdi eşim yine yok yanımda ama ben çocuk çok istiyorum yaaaaaaaaa

ewet epey bir aradan sora sizlerleyim. hamileydim çok sevinmişdim 15 ocakta bebeğimi düşürdüm psikolojım bozuldu sarsıldım.onu bir saksıya gömdüm hergün ziyaret ediyorum. şimdi gene 2 aylık hamileyim 6 ay aradan sonra her şey yolunda görüküyor. ama çok korkuyorum ne olur dua edin . 1. bebekde yaşadıklarımdan dolayı size tavsiyem. eğer düşük tehlikesi var ise kımıldamadan sırt üstü yatın. mümkünse hiç kalkmayın 9 ay birileri size baksın bunu yapsam bebeğim yaşayacakdı.

çok sevindim cicimeciğim inanki ... baştaki sıkıntılarınıda okuuştum inşallha nur topu bir bebğin olu sen hakketttin artık k.i.b

çok sevindim cicimeciğim inanki ... baştaki sıkıntılarınıda okuuştum inşallha nur topu bir bebğin olu sen hakketttin artık k.i.b

sağol tatlım inşallah hayırlısı olsun inşallah mübarek kadir gecesi allahıma yalvarıyorum tüm bebek isdeyenlere bebek versin

X