üstüne görme olabilirmi?

cumartesi 1 hafta olucak :sinifsinif: 25 yaş menapozu mu oldum ben bide bişey daha aklıma gelio hani ben geçen ay regl olmadım ya leke olmuştu sadece 3 gün bi damla şeklinde bu ilacı kullanırken felan ben korunmadım yani bu arada ilaç yumurta geliştirip hamile kalmış olabilir miyim ki

Son düzenleme:

canım bak ben kendimi anlatayım sana hayatımda ilk defa adetim 10 güm geçikti yani ayın birinde olduysam bidahaki ayda kesin 1inde olurdum bende sandım hamileyim sevvindim falan doktora gittim ama malesef yoktu doktor progestan verdi 5 gün iç bırak adet olucaksın dedi bende içmeye başladım ikinci günü adet oldum sonraki ay adet günümde lekelenme şeklinde kan geldi testi yaptım hamileydim progestan hamile kalmaktada etkili olabiliyomuş sen içinin rahat etmesi açısından bi test daha yap belki vardır

muayenede doktor rahimin kalın falan dedimi hamile kalınca rahim kalınlaşıyoda

Bastet'cim nasıl ya,hala hasta olmadın ve hamilelik yok mu?Canım alttan muayene olduğunda doktor bir şey demedi mi?Kist değilse,hamilelik değilse bu ne olabilir?Canım sende okumuşsundur ama bende merak edip internette baktım.Şöyle demişler:

Her adet gecikmesinde ilk önce yapılması gereken hamilelik olmadığının gösterilmesidir. Hamilelik dışında adet gecikmesine neden olabilecek başka durumlar da vardır:

Yaş: Yeni adet görmeye başlamış ya da menopoza yaklaşmış kadınlarda adet gecikmeleri olabilir.
Egzersiz: Yoğun yapılan spor gecikmelere neden olabilir.
Stres: Sıkıntı, üzüntü ve benzeri duygusal yoğunluklar gecikmelere yol açabilir
Hastalık: Çeşitli sistemik hastalıklar bu duruma neden olabilir.
Ani kilo artışı ya da kaybı

Bu arada en iyisi sen gene bir kan tahlili yaptır istersen.Hem detaylı bir kan testi yaptır ki dahiliye uzmanına da görünürsün sonuçla,tabi eğer bebiş yoksa.Canım hakkından hayırlısı:)

Akşam eve giderken idrar testi aldım ve daa test çizgisine gelmeden kıpkırmızı pozitif çizgisi çıktı bile inanamadımbilmiyorumkismile acaba yanlışlık olabilir mi şoktayım dr u aradım progestan testi yanıltabilir mi dedim yok onunla alakası olmaz gel bi muayene edelim dedi hamilemiyim şimdi ben

Ay canım inşallah hamilesindir:teytey:Okurken ne kadar sevindim anlatamam.Hadi güzel haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan

hayırlı olsun demekki geç döllenme olmuş

hakikaten çoooook sevindim sizlerede çooook teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin bakalım çokta umutlanmak istemiyorum kan testi yaptırmadan belki test hatasıdır:kedi:

hakikaten çoooook sevindim sizlerede çooook teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin bakalım çokta umutlanmak istemiyorum kan testi yaptırmadan belki test hatasıdır:kedi:

o testlerin hatalı olduğu pek görülmemiş ne zaman gidiceksin erak ettim şimdi bu ay mı kaldın yoksa geçen aydan varmıydı doktorlara pek güven olmuyo

canım şimdi bizim evin ordaki bi tıp merkezini aradım iş çıkışı kan testi yaptırcam yine yarın alıcam sonucu ama bence geçen aydan kaldı ve o 3 gün leke onun içindi diye düşünüyorum bu aydan olsa 20 gündür korunmuyoruz biz idrarda bu kadar çabuk çıkmazdı görsen şok oldum anında kıpkırmızı oldu çizgi

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza:) bende bebek istiyorum 4 aydır denedik olmadı yani panik oldum gerçi cok erken panık olmak ıcın ama...doktora gittim herhangi bı sorun yok,basından berı okudum yazdıklarınızı ,hamıle kalan herkez bebegını hayırlısıyla kucagına alır ısallahh..yaa acaba esim spermografı yaptırsamı ne dersınız yoksa daha cok mu erken ya ben pipirik yaptım biraz

bu arada bastet işallahhhhh hamilesindirr cnmmmmm,allahh gönlüne göre versinnnn:)

Bence erken bize dr 6 ay olmazsa gerekli tetkikleri yaparız demişti. Bu arada dileğin için teşekkürler canım, ben akşam kan tahlili verdim sonucu 7 de alıcam idrar testi yaptım yine ve yine pozitif :ecrin_bebek:

bastet cnm benim bi arkadasım hamıle,o adet gunu gecmeden anladı hamile olduğunu çünkü göğüslerinde böle mavi mavi damarlar çıkmışş ilk zamanlar kendi çok beyaz tenli diye dikkatini çekmiş ya bi incele bakalım sende çünkü ilk belirtilerden miş bu,işallah hamilesindir:)

damar gözükmüyo canım ama merdiven inerken bile acıyo bide hareket ettikçe alt karın kısmıma arasıra kıramp girio bu gün progestan biteli zaten 6 günüm doldu hamileyim sanırım gerçekten :)

bastet cnm sen bu progestan ı neden kullanmıştın,bu ilaç düşüğü önlemek için değilmiydi yoksa klomen gibi bi ilaç mı ya ben yanlış mı biliyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…