üstüne görme olabilirmi?

eğer adetiniz geçiktiyse progestan alın sabah akşam 1 tane eğer hamileysenizde bi zararı olmaz çünki düşük tehlikesinede bu ilaç veriliyo

5 gün içiliyo benim ikinci günü gelmişti adetim ama kişiye göre değişiyo

ben akşam aldım prospektüste sabah 1 akşam yatmadan 2 tane alın diyo 10 gün kullanılıyomuş progestan adı da aynı ilaç sanırım 30 kapsül

anladım teşekkür ederim opuyorumnanaktan bu arada dün eczaneye gittim 1 progestan, 1 folic plus ( yeni başlıyorum ) 2 test aldım :kedi: eczacıda güzel alışveriş dedi :eek: ama testler negatif yani artık kesinleşti
:sm_confused:

Günaydın Bastet:)Canım takma kafana,herşeyin hayırlısı.Belkide böyle daha bilinçli davranacağız.Bebişlerimiz ve bizim sağlığımız için daha iyi böylesi.Şimdi herşeyi araştırıyoruz,ona göre hamile kalmak daha güvenli.Yaşımız da genç.-Bu arada kaç yaşındasın?-Riskler azalır.Folik asit mi içiyorsun şimdi?Canım birde eğer bebiş daha küçükse ondanda testte negatif çıkıyormuş.Aslında sen kan testi yaptırdığın doktora muayene olsan iyi olmaz mı?Çünkü hala adet göremedin.Öpüyorum canım seni.Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun inşallah:)
-Bu arada senin eşin bebiş istiyor sanırım.Benimki çokkk korkuyor olacak diye:KK43:-

Günaydın Bastet:)Canım takma kafana,herşeyin hayırlısı.Belkide böyle daha bilinçli davranacağız.Bebişlerimiz ve bizim sağlığımız için daha iyi böylesi.Şimdi herşeyi araştırıyoruz,ona göre hamile kalmak daha güvenli.Yaşımız da genç.-Bu arada kaç yaşındasın?-Riskler azalır.Folik asit mi içiyorsun şimdi?Canım birde eğer bebiş daha küçükse ondanda testte negatif çıkıyormuş.Aslında sen kan testi yaptırdığın doktora muayene olsan iyi olmaz mı?Çünkü hala adet göremedin.Öpüyorum canım seni.Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun inşallah:)
-Bu arada senin eşin bebiş istiyor sanırım.Benimki çokkk korkuyor olacak diye:KK43:-

Canım günaydın sanada :sm_cool: ben 25 yaşımdayım aslında biz daha bekleyelim dioduk ama böyle ben gecikip test yaptıkça sonuçta (-) olunca eşimde içten içe heves etmiş :kedi: bi bebek yapalım dedi kan testi negatif çıkarsada dedi bende eminmisin dedim evet 27 yaşımdayım ben dedi olsun artık dedi :eek: aslında cumartesi dr a gideyim diyorum en azından bi baksın belki kist felan vardır eyvahedigeldismile sen kaç yaşındasın canım bu arada sanırım biz topicin konusunun dışına çıktık biraz :eek: istersen özelden konuşalım canım

Günaydın Bastet:)Kaç gündür özel mesaj atmayı arıyordum.Bugün buldum ancak mesaj sayım 50 olmadan özel mesaj atamıyormuşum:KK43:

Günaydın canım, bende bilmiyodum öyle bi sınır olduğunu bilmiyorumkismile neyse bizde burdan konuşuruz o halde, bu arada sen regl olmuştun dimi ben hala progestanı bitiremedim :KK43: son 3 hapım kaldı yarın bitiyo inşalla regl olurum şiştim iyice :KK43:

Günaydın canım, bende bilmiyodum öyle bi sınır olduğunu bilmiyorumkismile neyse bizde burdan konuşuruz o halde, bu arada sen regl olmuştun dimi ben hala progestanı bitiremedim :KK43: son 3 hapım kaldı yarın bitiyo inşalla regl olurum şiştim iyice :KK43:

canım bitene kadardeğil 5 gün içeçeksin sabah akşam 1 tane

değilim ama sanmıyorum zaten en son 5 nisanda regl oldum 8 mayısta kan testim 4,26çıkmıştı dr negatif dedi bende 12 gün önce progestana başladım sanırım bugün yarın regl olurum yani bu ay korunmadık ben ilacı kullanırken hiç ama yumurtlama oldu mu bilmiyorum ki :S

Merhaba Bastet:)Evet canım geçen sefer gecikmiş,az olmuştum.Bende acaba yerleşme kanaması mıdır diye telaşlanmıştım.Bugün de regl oldum.Biz henüz istemiyoruz gerçi,bakalım bizim bebiş ne zamana sürpriz der:)Sen adet görmedin,peki hamile olma ihtimalin yok mu?Tekrar bir test yapmayı denedin mi?

Sanmıyorum canım ya bakalım progestandan sonra 2-3 gün içinde normalde regl olmam lazım cumartesi sabah son 1 ilacımı içtim bugün üçüncü gün bi hafta daa bekliyeyim bakalım CADIARZU

Ya ben çok sıkıldım arkadaşlar ya muayene oldum alttan ultrasonla, kist felan çıkmadı çok şükür hormon düzensizliğim olduğunuda sanmıyorum kilo problemim vs de yok yani 5 nisandan beri adet olmadım en son işte 15 gün önce progestan içtim cumartesi sabahı son ilacımı almıştım bugün tam 4 gün oldu hala hastalanmadım çok tuhaf değil mi benim kan testim adetimin gecikmesinin üstünden 2 gün geçince yapılmıştı 4,26 çıkmıştı acaba tekrarlasam mı yükselmiş olabilir mi ki progestan kullanıp kaç günde adet olunuyo lütfen bi bilgi verin

Ya ben çok sıkıldım arkadaşlar ya muayene oldum alttan ultrasonla, kist felan çıkmadı çok şükür hormon düzensizliğim olduğunuda sanmıyorum kilo problemim vs de yok yani 5 nisandan beri adet olmadım en son işte 15 gün önce progestan içtim cumartesi sabahı son ilacımı almıştım bugün tam 4 gün oldu hala hastalanmadım çok tuhaf değil mi benim kan testim adetimin gecikmesinin üstünden 2 gün geçince yapılmıştı 4,26 çıkmıştı acaba tekrarlasam mı yükselmiş olabilir mi ki progestan kullanıp kaç günde adet olunuyo lütfen bi bilgi verin

canım ben ikinci günde adet olmuştum ama bazıları 10 gün sonra bile olabiliyo ne zaman alttan muayene oldun yenimi

X