- 6 Temmuz 2009
- 1.521
- 30
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün içiliyo benim ikinci günü gelmişti adetim ama kişiye göre değişiyo
ben akşam aldım prospektüste sabah 1 akşam yatmadan 2 tane alın diyo 10 gün kullanılıyomuş progestan adı da aynı ilaç sanırım 30 kapsül
Günaydın Bastet:)Canım takma kafana,herşeyin hayırlısı.Belkide böyle daha bilinçli davranacağız.Bebişlerimiz ve bizim sağlığımız için daha iyi böylesi.Şimdi herşeyi araştırıyoruz,ona göre hamile kalmak daha güvenli.Yaşımız da genç.-Bu arada kaç yaşındasın?-Riskler azalır.Folik asit mi içiyorsun şimdi?Canım birde eğer bebiş daha küçükse ondanda testte negatif çıkıyormuş.Aslında sen kan testi yaptırdığın doktora muayene olsan iyi olmaz mı?Çünkü hala adet göremedin.Öpüyorum canım seni.Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun inşallah:)
-Bu arada senin eşin bebiş istiyor sanırım.Benimki çokkk korkuyor olacak diye-
Günaydın canım, bende bilmiyodum öyle bi sınır olduğunu bilmiyorumkismile neyse bizde burdan konuşuruz o halde, bu arada sen regl olmuştun dimi ben hala progestanı bitiremedim son 3 hapım kaldı yarın bitiyo inşalla regl olurum şiştim iyice
canım bitene kadardeğil 5 gün içeçeksin sabah akşam 1 tane
bilmiyorumkismile artık çok geç:kedi: bitirdim ben hapımı:kedi: 2. günüm bugün beklemedeyim fisfisfis
Ya ben çok sıkıldım arkadaşlar ya muayene oldum alttan ultrasonla, kist felan çıkmadı çok şükür hormon düzensizliğim olduğunuda sanmıyorum kilo problemim vs de yok yani 5 nisandan beri adet olmadım en son işte 15 gün önce progestan içtim cumartesi sabahı son ilacımı almıştım bugün tam 4 gün oldu hala hastalanmadım çok tuhaf değil mi benim kan testim adetimin gecikmesinin üstünden 2 gün geçince yapılmıştı 4,26 çıkmıştı acaba tekrarlasam mı yükselmiş olabilir mi ki progestan kullanıp kaç günde adet olunuyo lütfen bi bilgi verin