üstüne görme olabilirmi?

bakalım ben yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. çünkü benim sadece lekelenme oldu o da normal beyaz akıntının kahverengisi. ve adet tarihimden 3 gün felan önce dün adet günümdü olmadım şuan akıntım beyaza döndü :ecrin_bebek:

Sabahı beklemeden akşam yaptım testi ama negatif :uhm: hala hastalanmadım ve o lekeler neydi o zaman anlamadım gerçi adet tarihimi 1 gün geçmişti bakalım bi hafta bekleyim dr a gitmeyi düşünüyorum

merak eden yok ama bu akşam istanbula gidiorum ailemin yanına döndüğümde testi tekrarlarım hastalanmazsam haberde veririm size:dilcikar:

hayırlısı olsun cnm,umarım pozitif sonuç alırsın
ist'da neden yaptırmıyosun testi

benim de adet günüm 3 gün geçti test yaptım negatif gecen ayda adetim baya az olmuştu. ama hiçbir hamilelik belirtiside yokkk kafam karısık acaba hamilemiyimbilmiyorumkismile

meraba arkadaşlar benim geçen ay adetim 5 gün gecikti ama sonra oldu bu ay yine gecikti üstüne görme olabilirmi?

Arkadaşlar peki böyle oluyoruz ve aklımız karışıyor ya,başka bir nedeni olabilir mi?Ben hiç jinekoloğa gitmedim.Sizce bu durumlar kadın hastalığından mı kaynaklanıyor?Doktora gittik diyelim ne diyeceğiz?Çok cahilim çokkkkbilmiyorumkismile

Arkadaşlar peki böyle oluyoruz ve aklımız karışıyor ya,başka bir nedeni olabilir mi?Ben hiç jinekoloğa gitmedim.Sizce bu durumlar kadın hastalığından mı kaynaklanıyor?Doktora gittik diyelim ne diyeceğiz?Çok cahilim çokkkkbilmiyorumkismile

nasıl bu kadar cahilsin bi anlam veremedim öğretmen olabilmek için okumak gerekli hem okumuşsun hem öğretmensin hemde cahil git kardeşim başkalarıyla dalga geç

Şimdi cahillik derken yeni evlisin,çevrende evli arkadaşın yok,ablan-yengen kimsen yok,bunun üstüne ilk defa başına gelen şeylerden yaşadığın tereddütler var!Arkadaşım dalga geçme derken ne demek istiyorsun?Ben neden dalga geçeyim?Burası "hamilelik belirtileri" başlığı değil mi?ılk baştan beri yaşadığım sıkıntıları daha önce yazdım.Bunun karşılığında da seviyeli bir cevap bekledim.-Nitekim sağolsun arkadaşlarım cevaplarını yazdılar-Böyle kıyaslamalarla verilecek cevapları değil!Öğretmen olmama gelince evet öğretmenim!24 yaşındayım ve üniversite mezunu şuanda da yükseklisans yapan bir öğretmenim.Ben bu sitede yorum yaparken ay bunun mesleği neymiş diye bakmıyorum.Şimdi siz benim üniversite mezunuyum dememe de laf edersiniz!Ben bu foruma gayet seviyeli bir şekilde düşüncelerimi yazdım,karşılığını da bu şekilde bekliyorum.Cahillik diyince eğer sizin aklınıza sadece kültürel cahillik geliyorsa o da sizin dünya görüşünüzdür!Jinekoloğa ilk defa gitmekle bir göz doktoruna gitmek sizce aynıysa iş değişir tabi!Lütfen benim soruma bir cevabınız varsa cevabını verin,yoksa gereksiz polemiklere çekmeye çalışmayın!Sizden ricam budur hanımefendi!!!

Ben gittim cumartesi dr a önce bi kan testi yapalım dedi ondan sonra kontrol ederiz üstüne görme olabilir dedi:eek: Bende ilk kez gitti jinekoloğa aslında evlenmeden önce gitmem rutin bi kontrol olmam gerekirdi ama öncelikleri hep başka şeylere verdim erteledim maalesef. Neyse sonucu 16:30 da alırsınız dediler beklemedeyim o yüzden:1shok:

Sevgili Bastet inşallah beklediğin sonuçtur:)Ben nedense jinekoloğa gittiğimde,hemen "önce bir muayene edelim" diyecekmiş gibi düşünüyordum.Sanırım hepimizin bilinçaltında bir korku oluyor.Kan tahlilini bende bulunduğum mahalledeki aile hekimliğinde yaptırayım dedim,hemşire biz yapmıyoruz dedi.Bende haftaiçi hastahaneye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Sonrası bakalım nasıl olur?Kullandığımız idrar testleri nedense pek güvenilir değil gibi gelmişti bana.Sonucun senin ve eşin için en hayırlısı olmasını diliyorum...opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim umarım seninde test sonucun gönlünce olur:1hug: Aslında doğum ücretlerini hiç bilmiyorum az önce baktım biraz 3000-4000 vs yazıyor korktum açıkçası bebek istiyorum ama biraz borcumuzda var :kedi: Hayırlısı bakalım:nazar:

bu arada ben cumartesi kan tahlilini verdikten sonra öğlen gibi idrar testi yaptırdım negatifti eğer kanda çıkarsa gebelik bu testlerin güvenirliğinin azlığını bi kez daha ispat etmiş olacak zaten bu gün okuduğum kadarıyla idrar testleri 20-50 arası değeri ölçüyormuş 3 haftalık gebelikte değer çok yüksek değil sanırım yani çıkmamış olabilir o yüzden Neyse bekleyelim görelim :) gecikmemin 5 günündeyim benfisfisfis

Kızlar ya benim hcg değerim 4,24 çıkmış telefonla öğrendim şimdi adetimi 2 gün geçmişti malum ilişkiden sonraki 15. gün yani sizce tekrarlasam mı hastalanmadım hala

Bastet şimdi okudum yazdıklarını.Canım,dünden bugüne ne yaptın?Değerlerini doktora da sordun mu?Sonuçta hakkımızdan hayırlısı.Bizde korunuyoruz ama bir ihtimal olur mu diye düşünüyorum:)Çünkü belirtiler hala var bende.Gerçi ben normal olmam gereken adet tarihimden 5 gün sonra kanama yaşadım.Dediğin gibi doğum ücretleri bayağı pahalıymış.Sosyal güvenceniz yok mu?Devlet hastahanelerinde daha hesaplı olabilir belki.Sende hamilelik belirtileri var mı?

Üstüne görme bildiğim kadarıyla, normal kanamadan daha farklı olması lazım. Daha az ve rengi başka.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam, üstüne görme dediğimiz şey, yerleşme kanaması ,diye birşey okumuştum biryerde sanırım.
Hem üstüne görme oluyorsa, bu durumda hamilelik şüphesi varsa kişinin, alıp bir test yapabilir.

Bastet şimdi okudum yazdıklarını.Canım,dünden bugüne ne yaptın?Değerlerini doktora da sordun mu?Sonuçta hakkımızdan hayırlısı.Bizde korunuyoruz ama bir ihtimal olur mu diye düşünüyorum:)Çünkü belirtiler hala var bende.Gerçi ben normal olmam gereken adet tarihimden 5 gün sonra kanama yaşadım.Dediğin gibi doğum ücretleri bayağı pahalıymış.Sosyal güvenceniz yok mu?Devlet hastahanelerinde daha hesaplı olabilir belki.Sende hamilelik belirtileri var mı?

Canım günaydın, Dr u telefonla arayıp sordum negatif tekrar etmeye gerek yok dedi:sm_confused: Ama ben hala hastalanmadım göğüslerim şiş karnım gurulduo sürekli :çok üzgünüm: Patlamaya hazır bombayım anlıycağın:1rolleyes: o gün bana test yapmadan önce üstüne görme olabilir ya da az adet olmuşsundur dedi ama azında bu kadar azı fazla az değil mi şimdi ben kendimi hastalanmış mı sayıcam kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Günaydın Bastet:)Canım bende uyanıyorum diyorum ki"hadi doktora" sonra "aman ya ben hasta oldum mu acaba" diyorum.Benimde aklım karışık.Benimde göğüslerim nasıl ağırıyor anlatamam,uçları kopacak:KK43:Birde aşırı uyku hali var,kolumu kaldırsam yoruluyorum:KK43:Kasıklarım ağırıyor,dediğin gibi sanki karnım şişti:KK43:Bir de benim göbek deliğim hafif sertleşti.Ayaktayken elleyince hissediyorum.Canım,benim son adet tarihim 26 marttı.Gerçi eşim 6 aydır yoktu,31 martta geldi:)Dünde sen hamilesin bana demiyorsun diyor:KK43: SSK masrafları karşılar diye biliyorum.Ankara'dasın oradaki devlet hastahaneleri nasıl?Ben küçük bir şehirde yaşıyorum burada 2 devlet,1 tıp fakültesi hastanesi var.Herkes devleti tercih ediyormuş.Özellerde var ama çok uçuk oluyor fiyatlar.Sen şimdi beklemede misin?

Günaydın Bastet:)Canım bende uyanıyorum diyorum ki"hadi doktora" sonra "aman ya ben hasta oldum mu acaba" diyorum.Benimde aklım karışık.Benimde göğüslerim nasıl ağırıyor anlatamam,uçları kopacak:KK43:Birde aşırı uyku hali var,kolumu kaldırsam yoruluyorum:KK43:Kasıklarım ağırıyor,dediğin gibi sanki karnım şişti:KK43:Bir de benim göbek deliğim hafif sertleşti.Ayaktayken elleyince hissediyorum.Canım,benim son adet tarihim 26 marttı.Gerçi eşim 6 aydır yoktu,31 martta geldi:)Dünde sen hamilesin bana demiyorsun diyor:KK43: SSK masrafları karşılar diye biliyorum.Ankara'dasın oradaki devlet hastahaneleri nasıl?Ben küçük bir şehirde yaşıyorum burada 2 devlet,1 tıp fakültesi hastanesi var.Herkes devleti tercih ediyormuş.Özellerde var ama çok uçuk oluyor fiyatlar.Sen şimdi beklemede misin?

Aspirin aldım kanımı sulansırsın diyeCADIARZU ama bebek yapmaya kesin karar verdik şayet ben yumurtlarsam:nazar: Valla hastaneler konusunda çok cahilim zaten 1,5 yıldır ankaradayım :kedi: senin benden daha fazla gecikmiş benim 5 nisandı zaten 30-31 günde bi regl oluyorum ben

X