Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar peki böyle oluyoruz ve aklımız karışıyor ya,başka bir nedeni olabilir mi?Ben hiç jinekoloğa gitmedim.Sizce bu durumlar kadın hastalığından mı kaynaklanıyor?Doktora gittik diyelim ne diyeceğiz?Çok cahilim çokkkkbilmiyorumkismile
Arkadaşlar peki böyle oluyoruz ve aklımız karışıyor ya,başka bir nedeni olabilir mi?Ben hiç jinekoloğa gitmedim.Sizce bu durumlar kadın hastalığından mı kaynaklanıyor?Doktora gittik diyelim ne diyeceğiz?Çok cahilim çokkkkbilmiyorumkismile
Bastet şimdi okudum yazdıklarını.Canım,dünden bugüne ne yaptın?Değerlerini doktora da sordun mu?Sonuçta hakkımızdan hayırlısı.Bizde korunuyoruz ama bir ihtimal olur mu diye düşünüyorum:)Çünkü belirtiler hala var bende.Gerçi ben normal olmam gereken adet tarihimden 5 gün sonra kanama yaşadım.Dediğin gibi doğum ücretleri bayağı pahalıymış.Sosyal güvenceniz yok mu?Devlet hastahanelerinde daha hesaplı olabilir belki.Sende hamilelik belirtileri var mı?
Günaydın Bastet:)Canım bende uyanıyorum diyorum ki"hadi doktora" sonra "aman ya ben hasta oldum mu acaba" diyorum.Benimde aklım karışık.Benimde göğüslerim nasıl ağırıyor anlatamam,uçları kopacakBirde aşırı uyku hali var,kolumu kaldırsam yoruluyorumKasıklarım ağırıyor,dediğin gibi sanki karnım şiştiBir de benim göbek deliğim hafif sertleşti.Ayaktayken elleyince hissediyorum.Canım,benim son adet tarihim 26 marttı.Gerçi eşim 6 aydır yoktu,31 martta geldi:)Dünde sen hamilesin bana demiyorsun diyor SSK masrafları karşılar diye biliyorum.Ankara'dasın oradaki devlet hastahaneleri nasıl?Ben küçük bir şehirde yaşıyorum burada 2 devlet,1 tıp fakültesi hastanesi var.Herkes devleti tercih ediyormuş.Özellerde var ama çok uçuk oluyor fiyatlar.Sen şimdi beklemede misin?