Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize dua edicem yazın ne sorunlar yaşadım okursanız geçmiş sayfaları gebe olduğum apaçık ortadaydı kahrolası dr.bana bebek yok dedi tesste ve kanda görünüodu yok dedi kanama ile giddi bebeğim mahvoldum üzüldüm şimdi yeniden hamileyim uçuyorum allah herkese nasip etsin
Merhaba:)Bende düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum.Eşimle korunuyoruz,ancak kondomla.Bazen ilişkinin ortalarında kondomu takıyoruz.Ben bu ay 22sinde adet olacaktım.Ancak günüm geçti.Arada belki bir gün geçebiliyordu.Ama nadiren.Bu ay adet günümden önce böbreklerim ağırmaya,çok afedersiniz idrar yaparken yanma,çok sık tuvalate gitme ihtiyacı hissetme,kabızlık(onca yeşil çay ve form çayı içmeme rağmen),bel ağrısı,kasıkta özellikle sağ tarafta aşırı ağrı,göğüslerimde ağrı-hassasiyet,şişkinlik,halsizlik,ayaklarımın hiç ısınamaması,idrarda koyu renk-koku,uyku ve 22 sinden itibaren sağ göğsüm sol göğsümün yarısı kadar büyüdü!Bu dediklerim adet günmden bir hafta önce başladı.Adet günüm geçti,ben dün akşam idrar testi ile yapılan testten yaptım.Ancak testi almadan hemen önce wc ye gitmiştim ve ben bir iki damla zar zor idrarla testi denedim.Ancak sonuç biri pembe diğeri sabah baktığımda sanki renk biraz değişmiş gibiydi.Bende kan tahlili için doktora gidecektim,ancak tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında pembelik vardı.Sonrasında da ped koydum ancak pedte bir damla bi şey var,idrar sonrası silerken peçetede kırmızı yapış yapış yoğun kan var.Sizce bu hamilelik mi?Hiç kimseyede soramıyorumAnneme de şimdi bir şey diyip heyecanlandırmak istemiyorum.Ablam da yokŞimdi ne yapayım.?Sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım mı,yoksa bekleyeyim mi?