üstüne görme olabilirmi?

:sm_confused:slm kızlar bende gecen hafta adet oldum hersey normaldı adet olmadan yarım saat once test yaptım negatıftı yarım saat sonra adet oldum sımdı ama hala sankı adet olacakmısım gıbı sırtım karnım agrıo bole wc gıdesım gelıo sankı ıslak gıbı hıssedıom

sızce ustuen gormus olabılırmıyım

mrb ,benim adetim normalde çok düzenlidir ama bu kez ilk defa 2 gün geçikti.sonra 2 gün normalden az ve daha sancılı bir şekilde geldi daha sonra da 2 gün hiç gelmedi ve ardından 1 gün de kahverengi lekeler geldi.dün bir test yaptım sonuç negatif 6 aylık evliyim acaba bunun anlamı ne olabilir?

merhaba arkadaslar benim iki kizim var korunuyorum hemde spiralle ama her zaman adetim bir hafta sürerken bu sefer sadece üc gün gördüm ve adetim sürekli düzenliydi birde benim hayatta hamilelik disinda mide bulantim olmamistir ama nedense iki gündür cok kötü midem bulaniyor hic birsey yemek icimden gelmiyor iki hamileligimdede mide bulantim olmustu ve ayni mide bulantisini yine yasiyorum vede benim görümcem spiral varken hamile kalmis simdi aklim iyice karisti mide bulantisi ve bas dönmesi bende hamilelik belirtilerini uyusturuyor iki hamilelik gecirdigim icin mide bulantimi anlayabiliyorum ama spiral varken kalmam diyordum ama görümcem ayni seyi yasayinca kafam karisti

hepinize dua edicem yazın ne sorunlar yaşadım okursanız geçmiş sayfaları gebe olduğum apaçık ortadaydı kahrolası dr.bana bebek yok dedi tesste ve kanda görünüodu yok dedi kanama ile giddi bebeğim mahvoldum üzüldüm şimdi yeniden hamileyim uçuyorum allah herkese nasip etsin

hayırlı olsun canım takip ediyorum topiği uzun zamandan berizemuszemus

cimcime66 bütün topiği okudum senin için çok üzülmüştüm gerçekten ve doktoruna da acaip kızmıştım Rabbim böyle doktorlara düşürmesin ama şimdi gerçekten çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin sana inşaAllah
ben de bu ay ilk defa 2 gün adet gördüm yani ilk 2 gün normal adet gibiydim sonra 2 gün renksiz akıntı geldi sonra 1 gün kahverengi leke sonra 2 gün pembe leke geldi çok az. test yaptım bişy çıkmadı
şimdi ayakalrım romatizma gibi ağrıyor kasıklarım ağrıyor belim çok ağrımıştı hep aynı nokta
ama pek ümidim yok açıkçası 4 aydır deniyoruz :KK43:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder inşaAllah..

bu ay kesin hamileyim dedim..kasimlarimda ince ince sizilar vardi,bel agrisindan yatamaz oldum adet günümden bi gün önce yani bu sabah kalkdim bisey yoktu pedimde..

söylemesi ayip wc oturdum suyun dibinde siyah biseyler vardi ve o an kanama geldi ????

hala kasiklarim agriyo,bide bisey sorcam , yanilis anlamadiysam bazi arkadaslar adetli ikenmi test yapmislar ?

öle bisey olabiliyomu???
nolur bana bi cevap verin moralim sifir...cok istiyodum,icimde hissetmisdim bu sefer onu:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende:)bişey sormak istiyorum adetim biteli 1 hafta oldu ama adetim bittiğinden beri belim ve kasıklarım ağrıyor!bu arada 2 yıllık evliyim ben başından beri çocuk istiyoruz ama olmadı dktra gittiğimizde rahim filmi istedi ve sol tüpüm tıkalı çıktı birde hidrosalpenks varmış.2 ay önce laparoskopi oldum tüpüm alınıcaktı ama almamışlar açık şimdi...bel ve kasık ağrılarım çok ümitlendirdi beni hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı acaba üstünemi görmüşümdür cvp verirseniz çok sevinirim

benimde annem kardeşimle bende 2. ay anlamış hamile olduğunu. bende bu ay hastalandım ama tuhaf oldu. bir türlü sökülmedi.yine de etkilenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum. adetimin tam olarak ilerlemesini bekliyorum. bakalım ne olucak?hayırlısı insallah..

Merhaba:)Bende düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum.Eşimle korunuyoruz,ancak kondomla.Bazen ilişkinin ortalarında kondomu takıyoruz.Ben bu ay 22sinde adet olacaktım.Ancak günüm geçti.Arada belki bir gün geçebiliyordu.Ama nadiren.Bu ay adet günümden önce böbreklerim ağırmaya,çok afedersiniz idrar yaparken yanma,çok sık tuvalate gitme ihtiyacı hissetme,kabızlık(onca yeşil çay ve form çayı içmeme rağmen),bel ağrısı,kasıkta özellikle sağ tarafta aşırı ağrı,göğüslerimde ağrı-hassasiyet,şişkinlik,halsizlik,ayaklarımın hiç ısınamaması,idrarda koyu renk-koku,uyku ve 22 sinden itibaren sağ göğsüm sol göğsümün yarısı kadar büyüdü!Bu dediklerim adet günmden bir hafta önce başladı.Adet günüm geçti,ben dün akşam idrar testi ile yapılan testten yaptım.Ancak testi almadan hemen önce wc ye gitmiştim ve ben bir iki damla zar zor idrarla testi denedim.Ancak sonuç biri pembe diğeri sabah baktığımda sanki renk biraz değişmiş gibiydi.Bende kan tahlili için doktora gidecektim,ancak tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında pembelik vardı.Sonrasında da ped koydum ancak pedte bir damla bi şey var,idrar sonrası silerken peçetede kırmızı yapış yapış yoğun kan var.Sizce bu hamilelik mi?Hiç kimseyede soramıyorum:KK43:Anneme de şimdi bir şey diyip heyecanlandırmak istemiyorum.Ablam da yok:KK43:Şimdi ne yapayım.?Sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım mı,yoksa bekleyeyim mi?

Merhaba:)Bende düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum.Eşimle korunuyoruz,ancak kondomla.Bazen ilişkinin ortalarında kondomu takıyoruz.Ben bu ay 22sinde adet olacaktım.Ancak günüm geçti.Arada belki bir gün geçebiliyordu.Ama nadiren.Bu ay adet günümden önce böbreklerim ağırmaya,çok afedersiniz idrar yaparken yanma,çok sık tuvalate gitme ihtiyacı hissetme,kabızlık(onca yeşil çay ve form çayı içmeme rağmen),bel ağrısı,kasıkta özellikle sağ tarafta aşırı ağrı,göğüslerimde ağrı-hassasiyet,şişkinlik,halsizlik,ayaklarımın hiç ısınamaması,idrarda koyu renk-koku,uyku ve 22 sinden itibaren sağ göğsüm sol göğsümün yarısı kadar büyüdü!Bu dediklerim adet günmden bir hafta önce başladı.Adet günüm geçti,ben dün akşam idrar testi ile yapılan testten yaptım.Ancak testi almadan hemen önce wc ye gitmiştim ve ben bir iki damla zar zor idrarla testi denedim.Ancak sonuç biri pembe diğeri sabah baktığımda sanki renk biraz değişmiş gibiydi.Bende kan tahlili için doktora gidecektim,ancak tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında pembelik vardı.Sonrasında da ped koydum ancak pedte bir damla bi şey var,idrar sonrası silerken peçetede kırmızı yapış yapış yoğun kan var.Sizce bu hamilelik mi?Hiç kimseyede soramıyorum:KK43:Anneme de şimdi bir şey diyip heyecanlandırmak istemiyorum.Ablam da yok:KK43:Şimdi ne yapayım.?Sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım mı,yoksa bekleyeyim mi?

belirtilerine göre hamilesin bence daha fazla bekleme doktora git idrar testini yapmak için bi kaç saat idrarını tutman lazım

Cevabınız için teşekkür ederim.Dün mesajı yazdıktan sonra bende öğleden sonra adet kanaması gibi diyeceğim ama değil koyu yoğun bir kanama oldu.Akşam da biraz devam etti.Gece aşırı derece başım ağırdı.Sabah uyandığımda biraz kanamam daha oldu.Ancak sonrasında kesildi.Bu saate kadar da ancak tuvalete gittiğimde hafif yapış yapış bir akıntı var.Bugün başım yastıktan hiç kalkmadı.Devamlı uyumak istiyorum.Dün yoğun kanamam olunca doktora gitmedim.Adet kanaması herhalde dedim.Ama bugün kesilince ve saat 12 den beri yoğun şekilde yumurtalıklarımda baskı ile karışık ağrı var.Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim.İçime dert olmasın böyle,değil mi?Eşimde yaşımız küçük,daha ideallerimiz var diye istemiyor:KK43:Aslında bende istemezdim ama bir heyecan var içimde,olmasını istiyorum ona söylemesem de:)Doktora ayrıca hamilelik için de kana bakılsın demeli miyim?Yoksa kan testinde zaten o çıkar mı?Ay iyiki varsınız:)teşekkürler:)

Günaydın:)Bugün sabah uyandığımda herhangi bir kanamam yoktu.Bende önce gidip eczaneden bir tane test alıp yapayım,sonuca göre kan tahliline giderim diye düşündüm.Testi aldım ve hemen yaptım.Geceden beri de hiç tuvalete gitmemiştim.Gece de kasıklarım çok ağırdı zaten:KK43:Sonuç tek çizgi!Bende kana gitmedim artık:KK43:Sizce ben bir jinekoloğa gidip muayene olayım mı?Evleneli 9 ay oldu.gerçi 6 ay eşim yoktu:KK43:Aklım çok karışık!Of ya,yalnızlık ne kötü!!!!İyi ki kadınlar kulubü ve sizler varsınız:)

Herkese günaydın arkadaşlar. 5 mart,5 nisan olmak üzere son iki aydır aynı günlerde hastalanıyorum. 2 mayıs pazar günü ilişki sonrasında ( yani emin değilim hemen sonra mı oldu ya da tesadüf mü) kahverengi akıntım oldu ama leke gibi günlük ped taktım ve 5 mayısa kadar ara ara lekelenmem devam etti akşam bişey yoktu. bu arada sanki karnımda gaz var gibi guruldayıp duruyo :eek: normalde hiç böyle lekelenmem olmazdı. geçen ay 2 kez korunmadan işilkimiz oldu :eek: birisi sanırım adet başlangıcımdan bir hafta sonra yani diğeride 2 haftasonra felandı galiba aslında bebek düşünmediğimiz için takip etmiyodum :eek: şimdi böyle akıntım olunca acaba mı dedim. başka bi şikayetim yok göğüs ağrım vardı ama geçti gibi fisfisfis sizce test yapsam mı ? üstüne görme kahverengi leke şeklinde adetten bikaç gün önce olup bikaç gün sürebiliyor mu ?

14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu...

yahu ben test yapayım mı napayım, cevap verir misiniz lütfeeen, merak ediyorum çok. koca topiği okudum vallahi. hamile olma ihtimali var mı ki? nolur cevap verin duyun görün bilin :))

canım pek heveslenme derim mevsim değişikliğinden olabilir derim üstüne görme sık olan bişey değildir benim de 1 gün adet olduğum sonra bittiği günler olmuştu sonuç negatifti.. öyle 2 -3 gün az görmeyle zannetmiyorum ki olsum ama allah gönlüne göre versin tabi.. sevgiler

X