üstüne görme olabilirmi?

üstüne gördüm demişsin.peki adet miktarın diğer adetlerine göre aynı mıydı yoksa yoğunluğu ve miktarı farklı mıydı?

kızlarrr ya benim kafam karışık !!!!!!!!!
üstüne görmüş olabilirim diye düşünüyorum !!! adetim başlamadan 3 gün önce beyaz akıntım başladı ben hamile olduğumu düşündüm çünkü adet olduğum gün artmıştı ancak adet oldum 2 gün yoğun sonra ki 4 gün siyah ve küçük pıhtılı... ardından adetimin bittiği 7. gün sütlü kahve gibi akıntım başladı sonra akıntım krem-sarı gibi devam ediyor ve bugün biraz daha artmış yumurtlama dönemime az kaldı 11. gün bugün 14-17. gün gibi yumurtlama dönemine girmem lazım ...
acaba üstüne mi gördüm ama başka hiç bir belirtim yok kafam çok karışık bi fikir ???
akıntım daha ne kadar devam ederse hamile olabileceğimi düşünmeliyim sizce aslında ben bu konuda olumsuz düşünüyorum ama eğer hamile olma ihtimalim varsa da riske girmek istemiyorum :ecrin_bebek:

canım benım de adetim siyah ve pıhtılı geldi arasırada karnıma sancı şeklinde ağrı giriyo anlamadım kafam cok karışık

benim ağrı falan yok da 2 gün önce çok hafif bi sancı girdi bi de işte devam eden akıntı ... peki reglin bitti mi?? test yaptın mı ??

ılk gun cok az geldı sonra 2 gun siyah ve pıhtılı geldı 3 gun falanda kahverengi lekelenme şeklinde geldi bıttı test yapmadım

evet canım test yaptım bugün ama 2. çizgi çok çok silik net bişey yok yani sanırım hamile değilim :KK43:(

bildiğim kadarıyla 2. çizgi silik çıksada hamile olabılıyomuşun bi kan testi yap istersen ben bu ay reglimi beklicem bakalım gelcekmi yada gelirse nasıl gelcek ona göre yapıcam test

arkadaşlar bende yeni katıldımaranıza bişey sormak istiyorum bende normal adet tarihimden 3 gün önce oldu ve çok azdı önce phtılı geldi 2. gün çok açık pembe sonrada bitti arkasında sütlü kahverengi akıntılar geldi zaman zaman ama idrar testi yaptım çıkmadı sizce hamile olabilirmiyim

arkadaşlr bende yeni katıldım aranıza...adetim bu ay 7 gün gecikti. 8.günde kanamam kahverengi ve yoğun kıvamlı akıntı gibi oldu sadece 2 gün sürdü oda çok az.sonra kesildi göğüslerimde hala ağrı çok var.kasıklarıma iğne batıyo sıklıkla ve belim çok ağrıyo. ruhsal açıdanda çok kötüyüm sürekli sinirliyim.baş ağrılarımda var. ama kantestim 1,0 çıktı önceden de yaptırdığımda 0,00 çıkmıştı bu nedemek şimdi? 1-2 haftalık falansa kkan testindede çıkmayabilirmi

arkadaşlr bende yeni katıldım aranıza...adetim bu ay 7 gün gecikti. 8.günde kanamam kahverengi ve yoğun kıvamlı akıntı gibi oldu sadece 2 gün sürdü oda çok az.sonra kesildi göğüslerimde hala ağrı çok var.kasıklarıma iğne batıyo sıklıkla ve belim çok ağrıyo. ruhsal açıdanda çok kötüyüm sürekli sinirliyim.baş ağrılarımda var. ama kantestim 1,0 çıktı önceden de yaptırdığımda 0,00 çıkmıştı bu nedemek şimdi? 1-2 haftalık falansa kkan testindede çıkmayabilirmi ?????????????

arkadaşlr bende yeni katıldım aranıza...adetim bu ay 7 gün gecikti. 8.günde kanamam kahverengi ve yoğun kıvamlı akıntı gibi oldu sadece 2 gün sürdü oda çok az.sonra kesildi göğüslerimde hala ağrı çok var.kasıklarıma iğne batıyo sıklıkla ve belim çok ağrıyo. ruhsal açıdanda çok kötüyüm sürekli sinirliyim.baş ağrılarımda var. ama kantestim 1,0 çıktı önceden de yaptırdığımda 0,00 çıkmıştı bu nedemek şimdi? 1-2 haftalık falansa kkan testindede çıkmayabilirmi ?????????????

Olsaydı kan tahlilinde çıkardı :1rolleyes:

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevinçliyim uçuyorum Allahım sağlıklı uzun ömürler versin inş sorun çıkmaz

slm arkadaşlar bende uzun zamandır bu konuları okuyorum.ben tedavi görüyorum şuan çoçuk için en son doktora gttiğimde yumurtlaman gayet iyi gebe kalmasan bile gününde adet olcaksın dedi ama günümde adet olmadım 2 gün sonra oldum oda normal olduğum gibi değil çok az kasıklarım ve belimde çok ağrıyo.acaba benimde üstüne görme durumu olabilirmi yaaaaaaaaaaa inşşşşşşş öyledir ama bu saatte bile yatamıyorum yuku tutmadı yarın gidicem doktora inş. buay tuttar

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevinçliyim uçuyorum Allahım sağlıklı uzun ömürler versin inş sorun çıkmaz

senin adına çok sevindim arkadaşım .Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin.bizlere dua et hihoyyyt

hepinize dua edicem yazın ne sorunlar yaşadım okursanız geçmiş sayfaları gebe olduğum apaçık ortadaydı kahrolası dr.bana bebek yok dedi tesste ve kanda görünüodu yok dedi kanama ile giddi bebeğim mahvoldum üzüldüm şimdi yeniden hamileyim uçuyorum allah herkese nasip etsin

normal adetim 3 gün geçti ve adet oldum ilk gün olmadı akşama doğruydu zaten ikinci gün yoğun du üçüncü günde öğlende bitti normalde 7 gün sürüyo ilk 4 gün yoğun şuan 3. günüm ve hiç bi leke bile yok
benim gibi olan varmı???

X