üstüne görme olabilirmi?

çok üzüldüm cnm bende biliyodum tetlerinde çıkıyodu zaten ama fazla sıkma canını önemli olan bi sorun olmaması tedavisizde hamile kalabiliyorsun bunun için sevinmem lazım 1 kaç ay beklersin tekrar denersin hayırlısı sağlıklısı olsun

slm benım adetımde siyah ve pıhtılaşmış gibi geldi yanı bı garipti hamile olabilirmiyim ki?

arkadaşlar bana cevap verebilirmisiniz şuan test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizden yardım istiyorum

hiçbir bilgim yok canım bu konuda o yüzden yazamıyorum bişey ama inşallah kötü bişeyin yoktur. hamilesindir.

benim bi tanidik 3 ay sonra hamile oldugunu anlamis...cünkü normal adet görmüs..midesi bulanmaya baslayinca süphelenmis.....

ben ayın 9 unda adet oldum.ayın 20 si gibi de kasıklarda ve belde şiddetli ağrı ayrıca göğüslerde anormal şişmeler başladı.aslında göğüsler 18 inde başladı şişmeye.
bu 2 gün devam etti.sonra kesildi.ncak ayın 24 ü gibi göğüsler tekrar şişti.

adetime 1 hafta ya da 6 gün kadar zaman var.
aslında biraz da düzensiz adetlerim.mesela ağustos 26 - eylül 14 - ekim 9 gibi adet tarihlerim..
ayrıca bu akşam vajinada sümüksü uzayan bir akıntım var

acaba hamileik ihtimali mi diye düşnüyorum.umutlanmak istemiyorum ama göğüslerimdeki dolgunluk acaba mı dedirtiyor

yumurtlama günüden olabilir kasik agrilari veya gögüsede batmalar......bende yum.gününde ayni rahatsizliklari yasiyorum....

ya bir de şu var aslında bu göğüs şişkinliği ekim 9 daki adetimden beri var.onun öncesinde başladı adet oldum.sonra yine dolgunlaştı ve bugüne kadar ara ara bir normal bir şiş devam etti.
acaba geçen ay üstüne mi gördüm diye düşünüyorum.
normalde benim adetlerim oldukça yoğun geçer.
ama bu ay misafirlerim vardı ve adet olur olmaz hiç bakmadan direk tampon koydum ve adet sonuna kadar da hep tampon kullandım.dolayısıyla adet miktarına hiç dikkat edemedim.

adetime 1 hafta ya da 6 gün kadar zaman var.
aslında biraz da düzensiz adetlerim.mesela ağustos 26 - eylül 14 - ekim 9 gibi adet tarihlerim..
ayrıca bu akşam vajinada sümüksü uzayan bir akıntım var

bu akinti regl gününden bi kac gün önce oluyor genelde .....seffaf yumurta aki gibi akinti oldugu günlerde ise yum.gününde olur....

canım seni umutlandırmak istemem hayırlısı olsun ama bende de bu belirtiler olmuştu bence test yap silikte olsa çıkar hamileysen

daha önceleri böle hissetmediysen hamile olabilirsin yumurtalama günlerin olsa her ay aynı şekilde olurdu vücud ısısı da artıyo

ilişkiden 7 gün sonra testte çıkıyo benim ilk testim çok silikti üstüne gördüğüm için hamile olduğuma inanamadım iki gün sonra tekrarladım daha belirgindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…