- 18 Ekim 2022
- 260
- 75
- 24
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Adet kanamam cok farkliydi pihti yoktu akinti ve siyah kahverengi akıntı yani dun oldu sadece bitti o beni biraz suphelendirdi iliskiden 15 gun gecince oldu tam gec dollenme mi acana dedim5’in altındaki değerler negatif demek ama tekrar bi kan verin şüpheleniyorsanız eğer
Merhaba benzer bir durum yaşıyorum da sizin son durum nedir acaba ?Adet kanamam cok farkliydi pihti yoktu akinti ve siyah kahverengi akıntı yani dun oldu sadece bitti o beni biraz suphelendirdi iliskiden 15 gun gecince oldu tam gec dollenme mi acana dedim
Canım değildim adet oldum heralde o şekilde bilmiyorum simdi bu ayi bekliyorum senin nasıl ki şuan?Merhaba benzer bir durum yaşıyorum da sizin son durum nedir acaba ?
Bende bat den 5-6 gün önce adet oldum erken gelei ama kanama yoğunluğu rengi dokusu her zamankinden çok farklı anlam veremedim bendeCanım değildim adet oldum heralde o şekilde bilmiyorum simdi bu ayi bekliyorum senin nasıl ki şuan?
Bir kac gun daha bekle kesin sonuç alİyi aksamlar kızlar. benimde size bir sorum olucak. adetimden önce 2 3 damla pembemsi kan geldi ve kesildi. kasıklarımda batma ve agrı vardı. adetim 5 gun gecikti. sizce hamileyim? eger hamileysem kan tahlili versem sizce cıkar mı?
Olablr test yapnMerhaba kızlar size bir sorum olucak ben 3 martta sadece kahverengi akıntı geldi adet günümde 6 marttaydı bu akıntı 10 martta kadar devam etti kasık ağrısı ve sırt ağrım var sizce hamilelik olabilirmi