Idrar testi yap belli olurMerhabalarr
Eşimle 28 martta birliktelik yasadik yumurtama donemi 1 2 gun sonraydi ve adet tarihim 16 nisan olmasi gerekiyordu fakat 12sinde az leke geldi 15 inde kesildi gec döllenme olabilir mi ya da çatlama dönemi olabilir mi merak ediyorum kan testi yaptirsam çıkar mi?
Çatlama yeni olduysa çıkmama olasılığı var aslında kafam çok karıştı normalde adt 7 8 gun suruyordu 2 3 gundur leke leke geliyorIdrar testi yap belli olur
Yarin sabaha yap canim benceÇatlama yeni olduysa çıkmama olasılığı var aslında kafam çok karıştı normalde adt 7 8 gun suruyordu 2 3 gundur leke leke geliyor
Tamam teşekkür ederimYarin sabaha yap canim bence
Canım bende aynı şeyi yaşadım senin kanama nasıldıTamam teşekkür ederim
Normalinden baya az ve koyukahverengiydi 2 gun oyle geldi bugun 3. Gunum ve az leke geliyorCanım bende aynı şeyi yaşadım senin kanama nasıldı
Canım benim adetim genelde düzenlidir ben 27 günde bir adet olurum en fazla bir gün öne gelir ya da geç olur ayrıca 6 gün sürer . Bu defa adetime üç gün kala geldi ve iki gün Adet kanaması şeklinde iki günde kahve akıntı şeklinde oldu ve bitti sonra dün kanda baktırdım negatif acaba benim gibi olan var mıNormalinden baya az ve koyukahverengiydi 2 gun oyle geldi bugun 3. Gunum ve az leke geliyor
Son adet tarihin ne zamandıCanım benim adetim genelde düzenlidir ben 27 günde bir adet olurum en fazla bir gün öne gelir ya da geç olur ayrıca 6 gün sürer . Bu defa adetime üç gün kala geldi ve iki gün Adet kanaması şeklinde iki günde kahve akıntı şeklinde oldu ve bitti sonra dün kanda baktırdım negatif acaba benim gibi olan var mı
17 MartSon adet tarihin ne zamandı
Kan testinde.çıkar belki acile git yaptır denmede fayda var bu ay oldun mu17 Mart
Canım bak 17 Mart’ta oldum son adet 13 Nisa’nda olmam lazımdı her zamana göre .ama benim 10 Nisa’nda geldi 13 ü gibi bitti adet tarihimde ve ben 14nisan da kan testi yaptırdım negatifKan testinde.çıkar belki acile git yaptır denmede fayda var bu ay oldun mu
Olsa bile hemen cıkmaz diye düşünüyorum 14 gun icinde döllenme oluyormus bi hafta bekle tekrar kan testi yaptırCanım bak 17 Mart’ta oldum son adet 13 Nisa’nda olmam lazımdı her zamana göre .ama benim 10 Nisa’nda geldi 13 ü gibi bitti adet tarihimde ve ben 14nisan da kan testi yaptırdım negatif
İlşkinin üzerinden rahat 14 gün geçti kanama oldu acaba adetmiydi bilmiyorum ama iki gün normal kanama oldu sonrası kahve leke ama ilk defa Böyle oldu benimOlsa bile hemen cıkmaz diye düşünüyorum 14 gun icinde döllenme oluyormus bi hafta bekle tekrar kan testi yaptır
Açıkçası benimde çok bilgim yokİlşkinin üzerinden rahat 14 gün geçti kanama oldu acaba adetmiydi bilmiyorum ama iki gün normal kanama oldu sonrası kahve leke ama ilk defa Böyle oldu benim
Benimde boyle bi durumum var son adetimin ustunden 19 gun gectikten sonra lekelendim asla kirmizi degil once acik pembe lekeydi simdide kahve sizin noldu hamilelik durumu?Normalinden baya az ve koyukahverengiydi 2 gun oyle geldi bugun 3. Gunum ve az leke geliyor
Adet günüm geçince testi yap cnm varsa çıkarBenimde boyle bi durumum var son adetimin ustunden 19 gun gectikten sonra lekelendim asla kirmizi degil once acik pembe lekeydi simdide kahve sizin noldu hamilelik durumu?
O lekelemeden sonra normal adet donemi 3 4 gun gecti test yaptim cok silik çıktı ama aksama kanamam olduBenimde boyle bi durumum var son adetimin ustunden 19 gun gectikten sonra lekelendim asla kirmizi degil once acik pembe lekeydi simdide kahve sizin noldu hamilelik durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?