• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afraa35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
466
267
103
Merhaba arkadaşlar benim adetim 28 günde bir olur ama çoğunlukla gecikir yani bir ay 28. Günde geliyorsa önümüzdeki 3-4 ay muhakkak geç gelir 32-33 günlerde bu ay 27. Gün adet oldum ilk gün kıvamı azdı ve ve rengi aşırı derecede koyuydu kahverengi gibi 2. Gün adet miktarında geldi ama benim kanamam normalde çok fazla olur yani günde 14-15 ped gider bu ay en fazla 2 değiştirdim ama akiskandi yinede rengi yine kahverengi ve pihtiliydi normalde 6 gün süren adetim 3 gün sürdü ve sonra erdi biliyorum yerleşme kanaması lekelenme gibi olurmus ama bu ay bir anormallik hissettim sizce hamilelik olabilir mi ?

Canım umitlendirmek iistemem Aa bnde erken olmuştum. Ve sizin soeyldikllerinizi yaşadım önümüzdeki ay adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı ben Ekim de öğrendim ama Eylül'de jhhamileymissim olabilir ama umitlenme olurmu rabbim hakkında hayırlısını versin :)
Öbür adetine kadar test yapma eğer gebeysen şimdi çıkmaz kkndimden biliyorum çok supheleniyirsan kan. Testine git

Canım umitlendirmek iistemem Aa bnde erken olmuştum. Ve sizin soeyldikllerinizi yaşadım önümüzdeki ay adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı ben Ekim de öğrendim ama Eylül'de jhhamileymissim olabilir ama umitlenme olurmu rabbim hakkında hayırlısını versin :)
Öbür adetine kadar test yapma eğer gebeysen şimdi çıkmaz kkndimden biliyorum çok supheleniyirsan kan. Testine git
Teşekkür ederim canım benim cevabın için çok şükür 2 yaşında 1 oğlum var bir tane daha olsun istiyoruz üzülmem canım merak etme ama cevabın için gerçekten çok sağol birde şey pihtilimiydi sizinki de birde lekelenme değil de akışkanmiydi çok sık idrara çıkıyorum ve midem çok silık bulanıyor tek belirtim bunlar :* :)

Back