Merhaba 34cananaksu aynı şeyi bende yaşadım inşallah hamilesinizdir sonuç ne olduMerhaba Arkadaşlar. Size bir konu danışmak istiyorum. Regl tarihim ayın 2 siydi. Ben yaklaşık 8 gün gecikmenin sonunda 10 unda regl oldum. 17 sinde de bitti. Cumartesi iş dönüşünde bir anda hastaymışım gibi çamaşırımın kirlendiğini fark ettim. Koyu renkteydi. Sonra çok az daha geldi kahverengimsi. Bugün sabah tekrar o günkü gibi bir anda çamaşırım koyu renk kanama ile kirlendi. Miktarı çok değil bununda. Acaba üstüne görme gibi birşey olabilir mi? 1 kızım var onda böyle olmadı. Geciktikten yaklaşık 20 gün sonra silik çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim, kan da da düşük çıkmıştı ve değerler yükseldi. Benim gibi olan var mı aranızda ? Hamilelik olabilir mi yoksa kadın rahatsızlığımıdır sizce? Bugün iş çıkışı doktora gideceğim. Önden size sormak istedim.
Merhaba 34cananaksu aynı şeyi bende yaşadım inşallah hamilesinizdir sonuç ne oldu[/QUOT
Merhaba canyanar. Dün kanamam iyice çoğaldı. Hemen gittim doktora. Şuan müdahale edebilceğimz bişey yok değerin yüksek olsa dış gebelikten şüphelenirdik değerin düşük dedi. En iyi sonucu yarın tekrar test yaparak anlayacağız dedi. Birazdan gidip tekrar test yaptıracağım. Ne olur dua edin. Bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum. Çok kötü birşeymiş. Rabbim kimseye yaşatmasn. Senin de aynı şeyler mi? Sen nasıl oldun kanaman var mı canım?
Evet kanamam devam ama benim çok sancım oldu halada devam belim kopacak sanki bende biran önce gitmesini bekliyorum malesef zaten sağlıklı hücre olmadığı için gidiyorlar. Rabbim daha hayırlısını versinMerhaba canyanar. Dün kanamam iyice çoğaldı. Hemen gittim doktora. Şuan müdahale edebilceğimz bişey yok değerin yüksek olsa dış gebelikten şüphelenirdik değerin düşük dedi. En iyi sonucu yarın tekrar test yaparak anlayacağız dedi. Birazdan gidip tekrar test yaptıracağım. Ne olur dua edin. Bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum. Çok kötü birşeymiş. Rabbim kimseye yaşatmasn. Senin de aynı şeyler mi? Sen nasıl oldun kanaman var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?