• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme olabilir mi?

Gokyuzumm

İki meleğim♥
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
237
116
103
Merhaba Arkadaşlar. Size bir konu danışmak istiyorum. Regl tarihim ayın 2 siydi. Ben yaklaşık 8 gün gecikmenin sonunda 10 unda regl oldum. 17 sinde de bitti. Cumartesi iş dönüşünde bir anda hastaymışım gibi çamaşırımın kirlendiğini fark ettim. Koyu renkteydi. Sonra çok az daha geldi kahverengimsi. Bugün sabah tekrar o günkü gibi bir anda çamaşırım koyu renk kanama ile kirlendi. Miktarı çok değil bununda. Acaba üstüne görme gibi birşey olabilir mi? 1 kızım var onda böyle olmadı. Geciktikten yaklaşık 20 gün sonra silik çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim, kan da da düşük çıkmıştı ve değerler yükseldi. Benim gibi olan var mı aranızda ? Hamilelik olabilir mi yoksa kadın rahatsızlığımıdır sizce? Bugün iş çıkışı doktora gideceğim. Önden size sormak istedim.

Son düzenleme:
Aynı durumları yaşayan yok mu ? Kimse cevaplamıyor.:işsiz: Gögüsler de de hassasiyet var. Kenarlarına dokunduğumda sızlama var. Yaşayan birileri yanıtlasın lütfen

Aynı şeyi bende yaşadım canım suan hala belim agrıyor halsizlik dün doktor gittim kan verdim. 0.100 çıktı maalesef bende Yok inşallah Şen'de vardır

Bugün gittim canım bende sabah. Karnımdan ultrasonla baktı birşey gözükmüyor dedi. Bir kızım var onda da 20 gün sonra kanda 32 çıkmıştı. Vajinal muayene sırasında kese kalınlaşması ile anlaşılmıştı. Değerler yükseldi ve normal gebelik denildi. Bunda da o şekilde mi acaba diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı. İnşallah seninde istediğin gibi yakın zamanda olur canım..

İşlerimin yoğunluğundan sonucu alıp doktora göstermeye gidemedim. İnt. üzerinden sonuçlara baktığımda beta HCG sonuç 120,0 yazıyo. Hamile oluyorum sanırım. Doktora gösteremedim fakat benim anladığım doğru mu?

doktor sor canım inşallah hamişindir Yen'i diye yükselmesinde bekleye biliri 3 haftalık bebek 10-50 oluyor ara olmadı doktoru

Yarın sabah ilk işim doktora gitmek olacak canım. Cevapların için teşekkürler. Yakın zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah:KK200:

Merhaba Arkadaşlar. Size bir konu danışmak istiyorum. Regl tarihim ayın 2 siydi. Ben yaklaşık 8 gün gecikmenin sonunda 10 unda regl oldum. 17 sinde de bitti. Cumartesi iş dönüşünde bir anda hastaymışım gibi çamaşırımın kirlendiğini fark ettim. Koyu renkteydi. Sonra çok az daha geldi kahverengimsi. Bugün sabah tekrar o günkü gibi bir anda çamaşırım koyu renk kanama ile kirlendi. Miktarı çok değil bununda. Acaba üstüne görme gibi birşey olabilir mi? 1 kızım var onda böyle olmadı. Geciktikten yaklaşık 20 gün sonra silik çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim, kan da da düşük çıkmıştı ve değerler yükseldi. Benim gibi olan var mı aranızda ? Hamilelik olabilir mi yoksa kadın rahatsızlığımıdır sizce? Bugün iş çıkışı doktora gideceğim. Önden size sormak istedim.
Merhaba 34cananaksu aynı şeyi bende yaşadım inşallah hamilesinizdir sonuç ne oldu

Merhaba 34cananaksu aynı şeyi bende yaşadım inşallah hamilesinizdir sonuç ne oldu[/QUOT
Merhaba canyanar. Dün kanamam iyice çoğaldı. Hemen gittim doktora. Şuan müdahale edebilceğimz bişey yok değerin yüksek olsa dış gebelikten şüphelenirdik değerin düşük dedi. En iyi sonucu yarın tekrar test yaparak anlayacağız dedi. Birazdan gidip tekrar test yaptıracağım. Ne olur dua edin. Bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum. Çok kötü birşeymiş. Rabbim kimseye yaşatmasn. Senin de aynı şeyler mi? Sen nasıl oldun kanaman var mı canım?

Merhaba canyanar. Dün kanamam iyice çoğaldı. Hemen gittim doktora. Şuan müdahale edebilceğimz bişey yok değerin yüksek olsa dış gebelikten şüphelenirdik değerin düşük dedi. En iyi sonucu yarın tekrar test yaparak anlayacağız dedi. Birazdan gidip tekrar test yaptıracağım. Ne olur dua edin. Bebeğimin beni bırakmasını istemiyorum. Çok kötü birşeymiş. Rabbim kimseye yaşatmasn. Senin de aynı şeyler mi? Sen nasıl oldun kanaman var mı canım?

Özür dilerim yaşadım demişsin. Ben şuan algıladım. Senin kanaman varken sancın oldu mu? Benim kanamam var ama hiç sancım yok. Annem, kayınvalidem çocuk düşürmenin sancısı çok kötü kızım sende sancı yok diyorlar. Herkesin acı eşiği farklı ama bende hiç ağrı yok.

Evet kanamam devam ama benim çok sancım oldu halada devam belim kopacak sanki bende biran önce gitmesini bekliyorum malesef zaten sağlıklı hücre olmadığı için gidiyorlar. Rabbim daha hayırlısını versin

Canyanar. Bende düşük yapıyorum maalesef :KK61: Değerim 27 ye düşmüş. Çok zor bir durummuş. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Benim sancım olmadı. Dün akşam biraz karın ağrısı gibi oldu o kadar. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Ahirette kokumuza gelip anne diyecekler. O zaman göreceğiz yavrumuzu. Çok üzgünüm :(

Evet çok zor bir durum sanada çok geçmiş olsun iyi tarafından bakarsak çok şanslıyız Allah bize yardım etti büyümeden aldı.
Benim adetim 10 gün gecikince doktora kan ve idrar tahlili yaptırdım rutin kontrol hamile olamadığım için fazla bir ihtimal vermedim. Dışarıda wc ye gidince benim enfeksiyon olur hemen odur dedim kalbimde aşırı hızlı atıyordu kasıklarım hareket ettikçe ağrıyordu. Sonra eşimin zoruyla evde test yaptım öğrendim.
Sonuçlarımı almaya gidince. Doktorum kan değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi birde böbreklerimde kum çıktı. Hamileyim dedim o zaman bol su içmektekten başka birşey yapamayız şimdilik dedi. Belkide kansızlığım ve böbrek kumu sebep oldu bilemeyiz çok küçük.
Ama yinede çok mutluyum umutluyum normal hamile kaldığım için bize bu umudu veren Allaha sonsuz hamd olsun 12 yıl bekledim denedim çok zor zamanlar geçirdim çok şükür bu oldu rahim küslüğünü attı galiba barıştık :KK9:
İlk işimiz tüm sağlık sorunlarını giderip tekrar denemek olsun hadi bakalım üzülmek yok

Çok sevindim canım senin adına da. İnşallah yakın zaman da tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın. Tüm isteyenlere versin Rabbim inşallah:KK5:

Seninde ikinci dimi
Benimde 13 yaşımda oğlum var.
Kardeşin ne olduğunu bildiğinden beri hergün kardeş istedi benden. Artık aklı erince 11 yaşlarında söyledim olmadığını ben yurt dışındayım burda okullarda erken öğretiyorlar malesef herşeyi.
3 başarısız tüp tedavinin ardından dr. Um rahimi ikiye bölen et parçası olduğunu bunun yerleşme duvarı olabileceğini söyle bunun üzerine hystereskopi oldum. Ve gerçektende ameliyat dr.um çok kalın olduğunu ve zor parçaladıklarını söyledi 2 saat sürdü. Rahimde perde diyorlar onlarıda kaldırdı 3 ayın ardından çok şükür ilk hamileliğimi gerçekleştirdim.
Bir prof. bana 1. Çocuktan sonra sebepsiz kısırlığın çok olduğunu rahimin küstüğünü söylemişti çok doğru bence. Aslında bu zaman kadınların ilaçlarla korunma zamanı değil artık.
Bırakalım erkekler korunsun keşke hiç korunmasaydım dememek için :KK49:

Çok haklısın. Benimde 2.ydi 2,5 yaşında bir kızım var şükür. Doğum kontrol hapları vb. Kısırlığa neden olabiliyor. Çoğu doktordan duydum bunu ve yaşayanları gördüm. O yüzden kullanmaya karşıyım. İnş yakın zamanda senin tekrAr olur. Benim kızım daha küçük o yüzden bi sene kadar ara vermek istiyorum. Tabi eşime de bağlı bu durum:) hakkımızda hayırlı olan zaman da sağlıklı bir gebelik yaşarız inşallah

Back