• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme mi

cnhavva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
11
1
1
24
Kızlar 20 aralıkta over kist ameliyatı oldum.
29 unda adet oldum. Bu ay gögüs hassasiyeti sanki adet oldum olucam hissi oldu erken başladı biraz.
Adete 9 gün kala çamaşırımda kahverengi çizgi şeklinde leke gördüm dikkat etmedim pek. Yumurtlama döneminde olabiliyormuş diye okumuştum.
Adete 3 4 gün kala pembe akıntı leke gibi bişey oldu.
Bide dün 1 gün falan kala adete pembe akıntı leke arası geldi üstüne görme olabilir mi.

Fikir verin lütfen..

29 unda adet oldum. Bu ay gögüs hassasiyeti sanki adet oldum olucam hissi oldu erken başladı biraz.
Adete 9 gün kala çamaşırımda kahverengi çizgi şeklinde leke gördüm dikkat etmedim pek. Yumurtlama döneminde olabiliyormuş diye okumuştum.
Bide dün 1 gün falan kala adete pembe akıntı leke arası geldi üstüne görme olabilir mi.

Fikir verin lütfen..
Yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin canım

Fikir verin lütfen..
Benimde aynı şekilde 3 gün süren leke gibi pembe akıntı oldum bugün test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• BCE5A286-93B5-44A6-BA6D-5DE2F30EBEF8.jpeg
    BCE5A286-93B5-44A6-BA6D-5DE2F30EBEF8.jpeg
    180,4 KB · Görüntüleme: 41
Back