• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜSTÜNE GÖRME Mİ YOKSA REGL Mİ?

gorkemucar

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
86
7
6
22
Merhaba benim adetim 2 gün gecikmişti ve mide bulantım ,koku hassasiyetim vardı bulantım ara ara hala devam ediyor, 2 gün geciktikten sonra ufak ufak kanamalar gelmeye başladı pazar gecesi daha sonra pazartesi sabahı çok şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım regl oldum diue düşündum ama beklediğim gibi bir kanamam olmadı şuan 2.gunumdeyim azar azar ve koyu kahve renginde geliyor,pıhtı yok bu regl midir yoksa üstüne görme mi???

Merhaba benim adetim 2 gün gecikmişti ve mide bulantım ,koku hassasiyetim vardı bulantım ara ara hala devam ediyor, 2 gün geciktikten sonra ufak ufak kanamalar gelmeye başladı pazar gecesi daha sonra pazartesi sabahı çok şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım regl oldum diue düşündum ama beklediğim gibi bir kanamam olmadı şuan 2.gunumdeyim azar azar ve koyu kahve renginde geliyor,pıhtı yok bu regl midir yoksa üstüne görme mi???
Test yaptınız mı hiç

Bilmiyorum kafam çok karıştı üstüne görme olabilir mi acaba ya
Herkeste farklılık gösterir diye biliyorum burdan da okuyoruz sürekli test yapmadan bilemezsiniz bence imkanınız varsa gidin aklınızda soru işareti kalacağına içiniz rahat eder

Back
X