üstüne görme mi bu,kızlar yardım edin lütfen

violette

zor bir yola çıkıyorum
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.309
12
46
arkadaşlar normalde dün adet görmem gerekiyordu.yaklasık 1 haftadır belirtileri var zaten.gerçi son 5-6 aydır düzenim bozuldu ama yinede adet görüyorum.dünden beri damla damla geliyor.belim,sırtım çok ağrıyor.ayakta bile duramıyorum.2 ayönce hormon testleri yaptırdım,ultrasona girdim.herşey normal gözüküyordu.neler oluyor anlamıyorum.üstüne görme olabilirmi?bu deneyimi yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.ne yapacağımı şaşırdım.adet olamadığım için çok rahatsızım şuan.kızlar bu şekilde idrardan gebelik testi yapayımmı acaba?:çok üzgünüm:

violettee geçmiş olsun canıım ama İDRAR TESTİ YAP BENCEE EĞER HAMİLE İSEN ÇIKAAR AMA İSTERSEN Bİ 10 GÜN TAM GEÇSİN....yada herhangi bir nedenden dolayı gecikmiş olabilir ,,

zaten son zamanlarda aksamalar başladı.eskiden çok düzenliydi.yaş ilerledikçe değişiklikler oluyor galiba.yine de test yapayım.haklısınız kızlar.sağolun.bebek yoksa da sebebını araştırmaya girişeyim tekrar.zaten hayatımız bunlarla geçiyor.kadın olmak ne zor ya.arnavut güzeli senin bebiş çalışmaları nasıl gidiyor canım?

canım inşallah üstüne görmedir ve hamilesindir ama test yapma kanda baktır derim...
son adetimde idrar testi yapmıştım erken adet oldum diye..meğer hamile değilmişim kan hücreleri testi pozitif çıkarabiliyormuş...

kızlar banada yadım...
cuma gününden beri arada açık renkli kanama oluyor...herzaman ilk gün yoğun olur sonra azalırdı...adet günümde başladı ama bir türlü tam adet olmadı...acaba hamile miyim???göğüs acısı falan bel ağrısı devam ediyor...anlamadım...artık her ay kan tahlili yaptırmaktan bıktım...herkes tanıdı valla hastanede...genelde üstüne görmeyi kaverengi olarak anlatmışsınız ama benimki açık renkli!!
sizce nedir bu???

X