Üstüne görme mi? Adet mi?

Peki beklediğimden 2-3 gün geç gelmesi bir şüphe midir? Sınavım vardı lys ona çok stres yapmıştım. şubatta 7 sinde gelmişti ama mesela ygs dolayısıyla 15 martta geldi. Bunu da sınava bağlayabiliriz değil mi? İlişki üzerinden 35-40 gün civarı geçti ve hiçbir mide bulantısı kasık ağrısı göğüs acısı baş dönmesi yok.

Merhaba en son mayıstaki adetimin bitiminden 1 ,2 gün sonra sözlümle ilişkiye girdik daha sonra haziranin 7sinde her zamanki gibi adetimi oldum fakat haziranin 24nde hiç olmadığım halde tekrar adet oldum ilk gün siyahtı daha sonra normal adet gibi kırmızı yogun sayılır hamilelikle bir alakası olabilir ki hamilelik durumum olabilir mi

Merhaba. 4 haziran da adet im başladı 14 haziranda arkadan ilişki yaşadım çok fazla içine girme olmadı ve dışarı boşaldı zevk suyunun gelmediğinden de emin partnerim çok korkuyorum adetimi bekliye bekliye hiç uyuyamiyordum. Üstelik çok ağlamaklı üzüntülü korkulu stresli bir haziran geçirdim. 11 temmuzda adet oldum gecikmeli oldu Herzamanki adet sacilarm vardı ve 2 gün normal kanaman oldu lekelenme değildi yani sonra azaldı suan kan gelmiyor leke geliyor yani herzamanki adet düzenm böyle. Üstüne görme den çok korkuyorum yardimci olur msnz

O zaman sorun yok. Eğer normal adet kanamanız nasıl geliyorsa öyle geldiyse sorun yok demektir. Mesela adet öncesi belirtileriniz adet sonrası kesildi mi? Eğer böyle ise bu adet kanamasıdır.

O zaman sorun yok. Eğer normal adet kanamanız nasıl geliyorsa öyle geldiyse sorun yok demektir. Mesela adet öncesi belirtileriniz adet sonrası kesildi mi? Eğer böyle ise bu adet kanamasıdır.
Evet ilk gün ağrı şiddetli sonra ki gün de normal ağrı yaşadım aksama doğru azaldı. Beni korkutan geç olmasiydi adetin. Ve yazıları okudum Ped i dolduracak şekilde hatta günlük Pedi dolduracak şekilde gelmezmis üstüne görme.

Evet ilk gün ağrı şiddetli sonra ki gün de normal ağrı yaşadım aksama doğru azaldı. Beni korkutan geç olmasiydi adetin. Ve yazıları okudum Ped i dolduracak şekilde hatta günlük Pedi dolduracak şekilde gelmezmis üstüne görme.
Aynen öyle. Geç gelmesi sorun değil çok büyük stres. Benimki de beklediğimden 2-3 gün sonra geldi. Ama geldi yani normal adetti. Sizin de eğer her zamanki adetiniz ise hiç sorun yok canınızı sıkmayın

Merhaba. 4 haziran da adet im başladı 14 haziranda arkadan ilişki yaşadım çok fazla içine girme olmadı ve dışarı boşaldı zevk suyunun gelmediğinden de emin partnerim çok korkuyorum adetimi bekliye bekliye hiç uyuyamiyordum. Üstelik çok ağlamaklı üzüntülü korkulu stresli bir haziran geçirdim. 11 temmuzda adet oldum gecikmeli oldu Herzamanki adet sacilarm vardı ve 2 gün normal kanaman oldu lekelenme değildi yani sonra azaldı suan kan gelmiyor leke geliyor yani herzamanki adet düzenm böyle. Üstüne görme den çok korkuyorum yardimci olur msnz

ne kadar rahatsınız

Yuh dedim.artık. Valla. . Konu Sahibi lys den bahseder.parmaklanmış. Hamile kalmak mi tek sıkıntı . İyimis valla..
ya evet insan yapabilir özgür iradesi kimse karışamaz ama ballandıra ballandıra anlatılmaz yok arkadan şöyle böyle ama ben bunlar gerçek bayan olduğuna inanmıyorum. epimiz yaşadık yaşıyoruz ma bir yeri vardır en azından umime açık yerde yazmayız.

ya evet insan yapabilir özgür iradesi kimse karışamaz ama ballandıra ballandıra anlatılmaz yok arkadan şöyle böyle ama ben bunlar gerçek bayan olduğuna inanmıyorum. epimiz yaşadık yaşıyoruz ma bir yeri vardır en azından umime açık yerde yazmayız.
Aynen kimse karisamaz kimse de yapmasın tabi. Hiç mı başımızdan geçmedi yani tamam ama . Üslup sıkıntı . Midem kalktı göbeğiné yok bilmem parmak neyin . Igyyy. . Töbe. :KK66: :KK66: allah bu korkuları yaşatmasin . Bu arada da hamilelik hiç de öyle kolay gelen bişi olmuyor yahu . Gunumuzde çok arttı kısırlık. Ve sebepsiz olanından. Korkmayin soru soran bebeler. İçiniz rahat olsun :KK66: öyle hamile kalınmas . Az girdi yok bilmem ne :KK66:

öyle kolay olsaydı hamillik insanlar çuvalla para ödemezdi.hesaplarsın o ayrı resmen fantaziyi anlatmışlar
Aynen kimse karisamaz kimse de yapmasın tabi. Hiç mı başımızdan geçmedi yani tamam ama . Üslup sıkıntı . Midem kalktı göbeğiné yok bilmem parmak neyin . Igyyy. . Töbe. :KK66: :KK66: allah bu korkuları yaşatmasin . Bu arada da hamilelik hiç de öyle kolay gelen bişi olmuyor yahu . Gunumuzde çok arttı kısırlık. Ve sebepsiz olanından. Korkmayin soru soran bebeler. İçiniz rahat olsun :KK66: öyle hamile kalınmas . Az girdi yok bilmem ne :KK66:

resmen fantazisi olmuş :):):)

Bazı insanlar ilk ay geç döllenme dolayısıyla adet olabiliyor. her ihtimale karşı bir kan testi yaptırın

Ya bizim kızlarımız niye böyle cahil?
Aileler öğretmiyor, kendi bedenini tanımıyor. Hiçbir şey bilmiyor.
Ama o malum "NANE"yi yemeye geldi mi maşallah en ince ayrıntıya kadar hakim.

Yurt dışında da oluyor böyle olaylar ama bu kadar cahilce değil.

Kızlar önce aklınızı başınıza alın.
Sonra kendinizi ve vücudunuzu tanıyın.
Sonra karılık-kocalık derdine düşersiniz.
Merak etmeyin kimse almaz elinizden üreme melekelerinizi. Hayatınızın sonuna kadar yapacaksınız zaten.
LYS öncesi hemen kaptı kaçtı gibi nane yemenin alemi yok.

Bunların ana babalarında da iş yok valla...

X