Üstüne görme mi? Adet mi?

berna56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
107
1
29
Bişey sormak istiyorum. Bir soru sormuştum ve adet olduğumu da söyledim. Adetim şu şekildeydi. Kırmızı yani kan rengiydi, ilk gün özellikle sancılı ve 3-4 gün boyunca günde 3 ped değiştirecek şekilde geldi. Üstüne görme de günlük bu kadar ped değiştirtir mi veya bu kadar ağrı yapar mı? Bunun üstüne görme veya başka bir hamilelik belirtici birşey olma ihtimali var mı? Rahatlamak istiyorum. Teşekkürler.

yok canım ustune gorme yanı yerlesme kanaması acık pembemsı yada kahve rengı leke gıbı olur dogru duzgun pede gelmez peçeteye felan sıldıgınde belkı 1 damla seklınde olur normal adet gormussun sen

yok canım ustune gorme yanı yerlesme kanaması acık pembemsı yada kahve rengı leke gıbı olur dogru duzgun pede gelmez peçeteye felan sıldıgınde belkı 1 damla seklınde olur normal adet gormussun sen
Peki bunu görmek hamile olmadığımında kanıtıdır değil mi? Çok huzursuzum bi hata ettim uyku uyuyamıyorum gerçekten.

şuan derken? konu kapanır mı bu kanamaya? bi dahaki aylar bekleyeyim mi yoksa kesin bitti mi? çok kötüyüm.
kapanır canım ama bazı ınsanın bunyesı farklı oluyo ben hıc yogun kanamayla yerlesme kanaması duymadım sen baya yogun olmussun yınede ıcın rahat etmezse 1 hafta sonra felan test yaparsın eczanedekı ucuz testlerden ama sanmıyorum gebe oldugunu

Zaten test yaptırmam mümkün olmadığı için bu kadar stres yaptım. 4 gün boyunca yoğun geldi kanama. İlk gün baya sancılı. Dediğim gibi günde 3 ped falan değiştiriyordum ve kırmızıydı. Önceki adetlerimle aynı gitti olay. Olay şu aslında kısaca özetlersem. Erkek arkadaşım göbeğine boşaldı. 1-2 kez dokundu sperme. Sonra işte temizledi peçeteyle üstünü birçok yere de dokundu. 10-15 dk sonra da parmağını vajinama soktu. Bi hata yaptık işte. Bu olaydan hamilelik olur mu ve bu belirtiler kesin adettir değil mi

yok canım o sekılde kesınlıkle kalmazsın hıc bosuna stres yapma normal adetınıde gormussun korkma

yok canım o sekılde kesınlıkle kalmazsın hıc bosuna stres yapma normal adetınıde gormussun korkma
Gerçekten çok korkuyorum ya. Yani hem olaydan dolayı olması mantıksız geliyor hem de adet gördüm bitti diyorum ama hep korku var. 4 ay sonra bir şekilde öğrenirsem diye.

y
Gerçekten çok korkuyorum ya. Yani hem olaydan dolayı olması mantıksız geliyor hem de adet gördüm bitti diyorum ama hep korku var. 4 ay sonra bir şekilde öğrenirsem diye.
ok canım korkma o sekılde kalmazsın adetınıde gormussun ıcın rahat olsun

Kesin rahatlayabilirim değil mi adet gelmesi de kesin olarak olmayacağının kanıtı mıdır?
evet canım rahatlayabılrsın hamıle deılsın ama bıdahakıne dıkkat etmelısın bu sekılde hamıle kalan zevk suyuyla hamıle kalanlar bıle oluo benım bı komsum zevk suyuyla hamıle kaldı oglu sımdı 7 yasında adet olmus olman hamıle olmadıgının kanıtı

Şundan soruyorum bazıları adet olduğu halde hamile kaldıklarını söylüyor. Onlar acaba üstüne görmeye de mi adet diyorlar. Yani adet görerek hamile kalmak mümkün değil değik mi

Birşey daha sormak istiyordum. Ben bu adeti normalde 11-12 si gibi bekliyordum ama 14 ünde geldi. Ama çok büyük bir stresim vardı hem bu hamilelik konusunda hem de sınav vardı lys. Çok büyük stres içindeydim. Mesela şubat ayında 7 sinde gördüğüm adet ygs sebebiyle mart ayında 15 inde gelmişti. Dediğim kanama koşullarında ve bu kanama tarihiyle hamilelik şüphesi olabilir mi? Dediğim gibi test yapamam ve çok korkuyorum gerçekten.

kimse sana buradan net birşey söyleyemez. ilişki üzerinden 15 gün geçtiyse idrarla yapılan testler var eczanelerde 5 tl gibi olan en ucuzlardan al kimseye göstermeden tuvalette yap o testi sana 3 dk da %99 luk sonucu verir. testi yapamam demek ne demek? doktora gitmeyeceksin yada herhangi bir kayıt tutulmayacak hatta bazen büyük marketlerde satılan idrarla gebelik testi alacaksın bu kadar basit.
yaşın çok küçük ygs lys den bahsediyorsun geleceğinle oynamaya çalışan erkeklerden uzak durmanı tavsiye ederim. ileride başına, altından kalmayacağın çok şey gelir ve emin ol hamile kalmak diğerierinin yanında devede kulak!

O da çok pişman gerçekten. Lafta değil cidden pişman. Ama kanamam normal geldi hiçbir farklılık yoktu. İçime boşalma da olmadı. Göbeğine boşaldı bir kere dokundu. Bir yerlere değdi falan sonra 10 dk sonra elini vajinamdan içeri soktu. Aslında herkes böyle bir durumda hamilelik olmayacağını. Adet görmenin de üstüne kanıt olduğunu söylüyor.

üstüne görme o şekilde gelmez benim yaşadığım en zından öyle olmamıştı daha çok lekelenme şeklinde oluyor koyu renkli ve rengi kırmızıya dönmüyor
lekelenme günü uzun sürsede yoğunluğu olmaz en fazla günlük ped ile geçiştirirsin

Ben işte 3-4 gün sürdü ve ortalama günde 3 ped değiştiriyordum. Ve ilk gün çok sancım oldu. Hamile değilimdir değil mi?

günde 3 ped değiştirecek kadar olmaz canım miktarını şöyle anlatayım sulu boya fırcasını kahvarengi :) boyaya sürdükten sonra kağıda 1,5 cm eninde yaklaşık 4 cm boyunda tek bir çizgi çizersin ya o kaadar olur
normal adet gününde geldiği gibi gelmez anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…