• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme kanaması kaç gün sürer?

BettyBoop2018

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
10
0
6
42
Kızlar merhaba,

Hamilelik belirtisi olan üstüne görme kanaması kaç gün sürüyor?
Benim 3 gündür artmayan, yani şöyle söliyim günde 1 orta boy ped dolduracak kadar kahverengi akıntım oluyor çok koyu renkli, kahve telvesi gibi, hafif hafif de midem bulanıyor ama kist kanaması da olabilir emin değilim.
Bu üstüne görme dedikleri olay illa döllenmeden 10 gün sonra olmak zorunda mı? Bu hesap da benim için tutmuyor, başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendimiz doğal yolla denedik hep acaba olabilir mi bu kez diye düşünüyorum...

Yorumlarınızı bekliyorum:)

Bende yerleşme kanaması iki gün sürdü , o da sadece peçeteye çıkacak kadar . Bana yerleşme gibi gelmedi sizin durumunuz . Adetleriniz düzenli mı ?

Bende yerleşme kanaması iki gün sürdü , o da sadece peçeteye çıkacak kadar . Bana yerleşme gibi gelmedi sizin durumunuz . Adetleriniz düzenli mı ?
Tüp bebek denemesine kadar çok düzenli idi, günü bırakın saatine kadar dakiklik gösterirdi nerdeyse..tüp bebek tutmayınca sanırım alınan hormon ilaçlarından oldu bu düzensizlik, kist falan olabilir diye düşündüm ben de..

Tüp bebek denemesine kadar çok düzenli idi, günü bırakın saatine kadar dakiklik gösterirdi nerdeyse..tüp bebek tutmayınca sanırım alınan hormon ilaçlarından oldu bu düzensizlik, kist falan olabilir diye düşündüm ben de..
Evet belki de kist olabilir , biraz bekleyin olmazsa doktorla görüşürsünüz bakılır . Ne zamandır bebek istiyorsunuz ?

2 senedir istiyoruz canım, geçtiğimiz Ocak ve Temmuz aylarında da 2 tüp bebek denemesi yapıldı, embriyo oluşuyor ama maalesef hamilelik gerçekleşmiyor :KK43:(
Umudunuzu kırmak istemem ama yerleşme kanaması o kadar çok olmaz. Bir iki damla şeklinde oluyor. :( Ama forumda okuduğum kadarıyla adet gibi geçirenlerde varmış.
En iyisi siz bir tahlil yaptırıp; muayene olun. İnşaallah bir sorun yoktur.

Back