- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
meraba mesajın ilgimi çekti çünkü aynı durumdayım sadece 29 kasımda birgün adet kanaması oldu emin değilim adet kanaması diyorum normalde bir hafta sürer ama kasigim hala ağrıyor tekrar ters yaptım negatif çıktı senin sonucunu merak ettim yazar mısın
Herkese göre değişiyor sanırım bu, yani illa yerleşme kanaması olacak diye sanıyorum ki bir kaide yok.Her hamilelikte üstüne görme olmalı mı? çok merak ediyorum. Yani üstüne görme gibi bir kanama olmadan hamile kalınmıyor mu?
Nerde yaptıracaksınız?
merhaba kızlar ben de 25 26 günde bir adet oluyorum.bu ay 10 gün gecikti adetim. 4üncü gün testim negatif çıktı.dün 36. günümde adetim geldi ama bir ped kullandım sadece varla yok arası bişey. bugün sadece leke var acaba ben de mi üstüne gördüm.tekrar test yapayım mı bi akıl verir misiniz??
merhabalar gittiniz mi doktora baktırdınız mı kanınıza sonucu merak ediyorum da,rabbim gönünüze gore versin:)Herkese merhabalar,
Hafta ortası test yapacağım fakat sizlere de tecrübelerinizden ötürü danışmak istedim,
1 kasım son regl tarihim ve 27 kasımda tekrar regl olmam gerekiyordu.
26 kasım hafif pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da koyu bir kanama (her zamankinden daha az ve daha az yoğun), 28 Kasım sabahı da biraz vardı ve sonra kesildi.29 Kasımda sabah kalktığımda pedim tertemizdi ve peçete ile sildiğimde kahverengi tortulu gibi bir akıntı geldi...Sonrası yok...
İnanılmaz sağ kasık ve sağ bel ağrım var...
Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır, benzer durum yaşayanlar da yorum yapabilir mi?
Teşekkürler, iyi haftalar.
sizdeki gibi şeyler hissettiğim için sormuştum sanırım negatif ama inşaallah rbbim nasip eder kısa zamanda...az önce görüntüledim nette sonucu anlamıyorum ama sanırım negatif
Beta-HCG <0.100 mIU/mL < 5.3
Kızlar bu ay adet günüm 30 kasımdı 28 günde bir adet görürüm ve hep düzenlidir adetlerim ve ağrılı geçer ..
Ama bu ay adet günümden itibaren koyu kahve koyu kıvamlı lekeler geldi az az .. Ve git gide açılmaya başladı ve su gibi sanki kasık ağrım 2 gündür belli belirsiz olup geçiyor ..
Adetime 3 gün kala kasık ağrısı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim beta 1.6 çıktı yani hamile değilim ..
geç Döllenme desem değil çünkü eşimin sperm sayısı problemli olduğu için doğal yolla gebe olmam ancak bir mucize ..
Çocuk çabamız yok zaten olsa da tüp bebek tek çare ama korunmuyoruz da nasılsa doğal yoldan olmaz diye ..
Böyle bir şey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?