merhabalar ben 6 aralık adet tarihimdi 5 ocakta lekelenme geldi 4 gün sürdü ama ped filan koymadım her tuvalete girdiğimde silince gördüm bide çamasırıma az geliyodu leke şeklinde bidahada gerisi gelmedi çok fazla kasık ve bel agrım var hamile olabilirmiyim bu durumu yasayanlar varmı gebelik olabilirmi
merhabalar ben 6 aralık adet tarihimdi 5 ocakta lekelenme geldi 4 gün sürdü ama ped filan koymadım her tuvalete girdiğimde silince gördüm bide çamasırıma az geliyodu leke şeklinde bidahada gerisi gelmedi çok fazla kasık ve bel agrım var hamile olabilirmiyim bu durumu yasayanlar varmı gebelik olabilirmi
Ben şubatın 10 u adet olmuştum ,bu ay adetim açık pembe leke geldi ped taktım akşama kahve leke geldi,ertesi gün kesilmişti,3-4 gün bekledim Hale'n birşey yok göğüs uçlarımda ağrı göğsümde hassasiyet,bel ve kasıklarımda ağrı,bacaklarım da aşırı ağrı vardı tüm adet belirtileri hatta sivilcelenme bile oldu clear blue gebelik testi aldım birde ne göreyim iki haftalık hamileyim