• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme/düşük

catlamismisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
359
40
68
Kızlar selam:) son adet tarihim 26.06.18. Bu ay 25.07.18 de idrar testi yaptım silikti.(ilk gebeliğimi de adetten bir gün evvel öğrendim)

26.07.18 idrar testi biraz daha koyuydu çizgi. Ancak kahverengi leke geldi. Kan testi yaptırdım 85.05 hcg

28.07.18 kan testi tekrarladım acaba düşük mü diye 149.65 çıktı . Uzmanların söylediği %66 fazla oranına uyuyor diye hamileyim zannediyorum. Ancak kahverengi leke hiç bitmedi.

Bugün 30.07.18 bildiğiniz siyah leke geldi. Sonra peçeteyle sildiğimde kırmızı olduğunu gördüm.

Doktor randevum 01.08.18 2 gün sonra. Daha öncesine randevu yok. Bu durumu yaşayıp gebe olan veya düşük yapan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevineceğim Yarın hcg tekrar mı yaptırsam doktor randevuyu mu beklesem kafam karmakarışık :/

bende adetten 2 önce öğrenmiştim ve adet günü kahve lekelenmem gelmişti 2 gün sürdü bitti, sanırım son temizlenmeler kayınvalidem öyle demişti

bende adetten 2 önce öğrenmiştim ve adet günü kahve lekelenmem gelmişti 2 gün sürdü bitti, sanırım son temizlenmeler kayınvalidem öyle demişti

Teşekkür ederim yanıtınız için. Ancak benimki devam ediyor anlamadım :( iki gün sürüp bitseydi neyse görünen o ki ya düşük ya kimyasal gebelik. Dilerim ki sağlıklı bir gebelik olsun ama araştırmalarım hep kötüye çıkıyor. Günlük ped değiştiriyorum sürekli nolur gelmesin diye ama yok durmuyor. Yarın sabah doktor randevum var. Bakalım nasip :(

Teşekkür ederim yanıtınız için. Ancak benimki devam ediyor anlamadım :KK43: iki gün sürüp bitseydi neyse görünen o ki ya düşük ya kimyasal gebelik. Dilerim ki sağlıklı bir gebelik olsun ama araştırmalarım hep kötüye çıkıyor. Günlük ped değiştiriyorum sürekli nolur gelmesin diye ama yok durmuyor. Yarın sabah doktor randevum var. Bakalım nasip :KK43:
Aklınıza kötü birşey getirmeyin lütfen, bol su içip uzanın dinlenin, ben normalde hiç su içmezdim çok çay içtiğimden şimdi çayı bıraktım günde 3 lt içiyorum çokta faydasını gördüm.

Aklınıza kötü birşey getirmeyin lütfen, bol su içip uzanın dinlenin, ben normalde hiç su içmezdim çok çay içtiğimden şimdi çayı bıraktım günde 3 lt içiyorum çokta faydasını gördüm.

Teşekkür ederim desteğiniz için içmeye çalışıyorum su ama dinlenmeye de çok fırsat bulduğum söylenemez bir an önce yarın olsun istiyorum acile de gitmek istemiyorum bi ağrım sızım bulantım yok yani bakalım ne olacak :(

Teşekkür ederim desteğiniz için içmeye çalışıyorum su ama dinlenmeye de çok fırsat bulduğum söylenemez bir an önce yarın olsun istiyorum acile de gitmek istemiyorum bi ağrım sızım bulantım yok yani bakalım ne olacak :KK43:
Konu üzerinden baya zaman geçmiş ama sonucu merak ettim.

Back