• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme diye bir şey mümkün mü?

dilara 0101

Kk
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
1
0
36
Sitede o kadar çok hamileyken normal tarihinde normal miktarda adet olduğunu söyleyen olmuş ki neye inanacağımı şaşırdım. Biyolojik olarak böyle bir şey mümkün olmamalı. Acaba bu hanımlar, düzensiz adet olmadıkları için, ara kanamaları adet olarak mı adlandırıyorlar?

Sitede o kadar çok hamileyken normal tarihinde normal miktarda adet olduğunu söyleyen olmuş ki neye inanacağımı şaşırdım. Biyolojik olarak böyle bir şey mümkün olmamalı. Acaba bu hanımlar, düzensiz adet olmadıkları için, ara kanamaları adet olarak mı adlandırıyorlar?
Hayır adet daha koyu ve fazla gelir ustune gorme ise adetten once ve az bir leke seklinde 3 saat yada 3 gun suren bir lekelenmedir ya pembe renginde yada kahverengi renginde gorulur ama her kadin gormez ben gormedim mesela ama bekledim o lekeyi gormeyi gormeyince hamile degilim sandim ama 1 hafta sonra test yaptim hamile ciktim doktora dedim ustune gorme yasamadim diye bu iyi bisey dedi

Back