How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

üstüne görme bumu oluyor ???

ecrinayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
126
0
96
İstanbul
arkadaşlar 28 günde genelde düzenli olan bir vatandaşım :1: 6 aydır bebek istiyoruz korunmayı bıraktık bu ay tam günümde adet oldum fakat en fazla 2 gün sürdü ve normal adet kanamasıı gibi yoğun olmadı... normalde 5,6 gün sürer.. biraz araştırdım yerleşme kanamsı falan gibi lekelenme şeklindede olmadı ... uzun lafın kısası kafam çok karıştı .. böyle bişey yaşayan çevresinde tanık olan biri varsa ltfen yardım edin şimdikten teşkkrler :):16:

benım oldu ama cok gelmedi iki günde sürmedi pedin yarısından azı kirlendi ve birdaha hıc birşekilde gelmedi ondan sonra beyaz akıntı başladı canım ama herkesin farklı olabiliyor bilemicem yınede test yapabilirsin...

evet cnm genelde üstüne görme diye buna deniyor. hemen bi test yaptır. ama kan testi yaptır. kesin sonuç olması açısından.

kızlar cevaplarınız için tşk ederim net gittiği için 2 gündür giremiyordum... iki günden sonrada 2 gün leke şeklinde geldi kahverengi yani çok ta değil ara ara ... doktora gidecektim vazqectim sonuçta yine umutlarım boş çıkar falan diye korkumdan gidemedim.. 2 tanede idrar testi yaptım onlarda her zaman ki gibi negatif çıktı... bende umudumu kestim zaten önümüzdeki ayı beklemekten başka çare yok gibi...

gecen ay hayatmda ilk kez 6 gün geçikme yaşadım.kan testı negatf cıkınca cok sasırmıstım.hamıle olduguma cok ınandırmıstım kendımı.dün gece hasta oldugumu sandım.birkac su damlası gıbı acık pembe gelmiş.bugun adet gunumdü sabah yıne bi kac damla acık kahve gıbı gelmiş.akşam oldu koyu kıvamlı beyaz sarı arası bı akıntı gelmiş.bugun geçti adet olmadım.gebemiyim acaaba?test yaptm negatif cıktı.yaklasık bır aydır ınanılmaz sınırlıyım,duygusalım.yoksa adet duzensızlıgımı yasıyorum :( Allah korusun bı hastalıkmı var acaba:'(

Back