- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
Mrb ustune goren veya lekelenme yaşayan bayanlar bizimle bilgilerinizi paylasir misiniz ne zaman oldu ne sekil hamile oldugunuzu ne zaman ogrendiniz lutfen paylasalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim seninle olsun inş emellerini bosa cikarmaz ins yoksa da en kisa zamanda nasip etsin haber ver cnm inşallahcanım mrb bende bu ay aşılama oldum adetim 1 gün sürdü ve 1 ped kadar kahverengi çamurumsu geldi sonra pıhtılı geldi ve 3 gün lekelenme şeklinde oldu çevremdekiler üstüne görmüşsün diyorlar şüphelendim bende bugün kan testi yaptıracağım inşallah vardır bebiş
Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım..canım mrb bende bu ay aşılama oldum adetim 1 gün sürdü ve 1 ped kadar kahverengi çamurumsu geldi sonra pıhtılı geldi ve 3 gün lekelenme şeklinde oldu çevremdekiler üstüne görmüşsün diyorlar şüphelendim bende bugün kan testi yaptıracağım inşallah vardır bebiş
Nabtn yaptrdn mı merk ettm:)canım mrb bende bu ay aşılama oldum adetim 1 gün sürdü ve 1 ped kadar kahverengi çamurumsu geldi sonra pıhtılı geldi ve 3 gün lekelenme şeklinde oldu çevremdekiler üstüne görmüşsün diyorlar şüphelendim bende bugün kan testi yaptıracağım inşallah vardır bebiş
Hady hayrlısı bende tam yumurtlma donemndym cok heycanlandm:)) yarın ii haberlerni beklioz inş:)bugün kan verdim kızlar yarın öğleden sonra belli olacak artık ak koyun kara koyun :) inşallah en kısa zamanda hepimize nasib eder Rabbim ..
bende heyecan yok hiç neden bilmiyorum umudum yok fazla ama Allahtan ümit kesilmez tabi:) yarın güzel haberler verebilirim inşallah size :) sende yakalarsın inşallah bu ay canım hakkımızda hayırlısı artık ..Hady hayrlısı bende tam yumurtlma donemndym cok heycanlandm:)) yarın ii haberlerni beklioz inş:)
Tmm cnm beklioruz :) ovl testi koyu olunca aynı gunlerde mi ilşki getekli bilgin var mı acabayarın güzel h
bende heyecan yok hiç neden bilmiyorum umudum yok fazla ama Allahtan ümit kesilmez tabi:) yarın güzel haberler verebilirim inşallah size :) sende yakalarsın inşallah bu ay canım hakkımızda hayırlısı artık ..
iki çizgi de eşit koyulukta olduğunda yumurtlama günü demek oluyor, o gün ilişki olmalıTmm cnm beklioruz :) ovl testi koyu olunca aynı gunlerde mi ilşki getekli bilgin var mı acaba
Mrb cnm bunu gece yaaptım poztf mi oluyo? Smdi bi tane daha yaptm cok silik cıktı 2. Cizgi acaba sabah yaptm dye mi oldu? Gece esm yoktu bsey olmadı malum bugun gelcek ben kaçırdm mı smdi anlamadm bunları ofiki çizgi de eşit koyulukta olduğunda yumurtlama günü demek oluyor, o gün ilişki olmalı
bir gün sonra silikleşmiş ise çatlamış oluyor yumurta o nedenle riske atmamak için o gün de olmalı
Eet gece yapmştm oburunu de sabah yaptm oglden sonra bda yapayım o zaman tskleraslında daha tam koyulaşmamış akşamki de
ama sabah yaptığın açık çıktıysa çatlamış olabilir
sen yine de garantiye almak için 4 gibi tekrar yap
2 saat öncesinden sıvı tüketme hiç bi de sıkışık girmeye çalış tuvalete
sabah yaptığın ilk idrarsa sağlıklı sonuç vermeyebilir, ilk idrarla yapmayın diyorlar
hee bi de gece yapmayın, sanırım saat 10 dan sonra test yapmayın yazıyordu tam ahtırlayamadım
en sağlıklısı en geç 8 e kadar yapmak bence
siz yine de her halükarda bu akşamı değerlendirin derim
koyu çıktıktan 1 gün sonra çatlıyor yumurta koyuluğu gördükten sonra 3gün ilişki olsun mutlaka .bende kullanmıştım 2 ay bıraktım sonraTmm cnm beklioruz :) ovl testi koyu olunca aynı gunlerde mi ilşki getekli bilgin var mı acaba
sonucu aldım negatif canımTmm cnm beklioruz :) ovl testi koyu olunca aynı gunlerde mi ilşki getekli bilgin var mı acaba
Bnde sna yazıodum naptn diye uzulme cnm hayrlısı kç gun gecmştisonucu aldım negatif canım