üstüne gören arkadaşlar lütfen yardım edin delircem :(

casun

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
1.434
916
Ya kızlar bana da bi akil verin lütfen eşimle 7aydir korunmuyoruz 2senelik evliyim ben bu kadar sabir isi olduğunu bilmiyordum bu islerin ya off
Gecen ay 22sinde regl oldum netten baktım hamile kalma tarihi 8mart gosteriyo tabi öyleyse ogünlerde başladı mide bulantim ve ilişki sonrası foşurt diye bütün spermler attı yani sperm gibide sulu değil sümüksü şeffaf bisi sabah bi damla k.rengi kan vardı ve o günlerden beridir bulantı bel ağrıları ağızda tatsızlık bacaklarda ağrılar kasik ağrıları ama buay tamda 22sinde tekrar oldum ama normalde 5gun olurum bu sefer ilk gün normal ikinci gün çok az ve gerisi yok dunde biraz k.rengi birkaç damla allakbullak oldum 2.günümde idrar negatifti nedir sizce varmıdır bisi ?üstüne gormemidir geç döllenmeden mi ?

Tabi bu saatte herkes uyuyo ben kaç günlerdir uyuyamıyorum 2ay öncede 5gün gecikmiştim sağlık ocağında kandan baktırdım yoktu stresten olmuş ama ne hemşire ne doktorun tutumunu beğendim biz hassasız ya bu konuda olur olur gibi geçiştirmeler yaptılar daha çok sınırın bozuldu idrarda çıkmadan da gitmek istemiyorum

canım bence yok gibi. sen bir kadın doğum doktoruna git. Belkide başka bir rahatsızlığn vardır

Haklısın canım gitmem lazım gerçeklerle yüzleşmek lazım yokmu diyosn teşekkür ederim

benimde adet tarihimden 1 hatfa önce akıntı ile leke geldi koyu şefaf akıntı. sonra adt tarihimin 1 gün sonrası kahverengi lekelenmeler geldi pet bile kullanmadım günlük kullandım 3 gün bile sürmedi bitti ne olduğunu anlayamadım bile

akıntı devam ediyor leke yok bitti doktora gittim test yaptırım 1.20 çıktı. Hastalığa dair belirti de yaşamadım şimdi ortalıkta bişe yok kasığıma kramp giriyor, göğüslerime iğne gibi batmalar oluyor

Senin durum biraz daha şeffaf inşallah vardır canım

Cansun ben 1,5 yıldır bekliyorum ama kist vardı 1-2 ay doğum kontrol hapı kullandım sonraa etksi 4 ay sürer dedi doktor yani 1 yıl diyelim doktora gittim kontrolleri yaptırdım bişe yok hormonlar vs

Sonra eşimde baktıdı bişe yok. 2 aydır klomen kullanıyorum dozu arttırdım onun yan etkisi mi bilemedim ama kanda 1.20 çıkınca ümidi kestim ben.

Banada birşey yok dedi doktor ama gorcez bakalım zamangecmiyo demi ya ben ilk bir yıl korundum haplar mahfediyo galiba

Bu ayin 22sinde tamda adet tarihini 2gun oldu rengi bi değişikti yoğun değildi ve normalde 5gun oluyor

birde benim arkadaşım yeni hamile 3 ay falan oldu. üstüne gördü aynı ama testte 10 geçmeden gitmedi zaten sonra belli olmuş

evet malesef, sen baktırdın mı 7 aydır isstiyorsun hormonlara falaan

Aynen işte bende akışına bırakıcam artık bakalım zaman ne gösterecek hamile kalırsam paylaşırım burada sende söyle canım kalirsan Allahım isteyen herkese nasip etsin dışarda biyerde otururken bakıyorum her yerde bebek içim ağliyo

Evet baktirmistim ilk baslarda herşey normalmis sadece hapla korunduğu için uzun sure ondan bide daha yenisini olur dedi doktor

evet canım inşallah en kısa zaamanda hayırlı haberlerini alırız. Doktorlar 1 yıl geçmeyince panik yapmıyorlar

Aynen öyle canım 1yıl dene olmazsa ozaman bakarız dedi.İnşallah canım seninde güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…